- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.781
İnşallah ama zor bizim alacakların gelmesi bence alabilirsiniz 5000 çok değil sen tutumlusun faizsiz çeker iki aya bitirirsiniz zaten her ay o miktarın en az yarısı kadar birikim yapıyorsun maşallah herşeyin fiyatı artıyor fırsay varken değerlendirmek lazımBizde aynı durumdayız desem eşim arabayı değiştirmek istiyor zor tutuyorum . İstediğimiz araba ile şuan Aralık’tan beri biriktirdiğim 31 çeyrek altını bozdurunca 5 bin eksik kalıyor . Tabi kasko sigorta ve yol masrafımızı filanda kattım hesaba . Eşim Oyak ihraz çekeriz diyor ama ben durduruyorum . Sizde keşke elden alınacakları alsanız daha az kredi daha az faiz demek oluyor bu .
Aa ne güzel kanda da çıkar inşallah sağlıkla gelsin bebişinGünaydın ben hamileyim galibasabah test yaptık pozitif birazdan kan vermeye gideceğim çok şaşkınım
Çeksek 2 ayda kapanır aslında ama bilemedim kiİnşallah ama zor bizim alacakların gelmesi bence alabilirsiniz 5000 çok değil sen tutumlusun faizsiz çeker iki aya bitirirsiniz zaten her ay o miktarın en az yarısı kadar birikim yapıyorsun maşallah herşeyin fiyatı artıyor fırsay varken değerlendirmek lazım
Amin canım inşallah bakalım hayırlısıAa ne güzel kanda da çıkar inşallah sağlıkla gelsin bebişin
hadi gözün aydın canım benim çok sevindimKan sonucum çıktı kızlar 77.6 ❤
Tebrikler. Doktor ne dedi? İki gün sonra tekrar edeceksiniz sanırım testi?Kan sonucum çıktı kızlar 77.6 ❤
Hayırlı olsuun,çok mutlu oldumKan sonucum çıktı kızlar 77.6 ❤
Çok teşekkür ediyorum bizde mutlu olduk acaba değerim düşük mü senceHayırlı olsuun,çok mutlu oldum
Tam vaktinde bir yumurtlama mi oldu hiç bilmiyorum canim, benim adet günü betam 150 idi.Seninki geç döllenme gibi belki de,yarın eminim ki test yapsan daha kırmızı bir çizgi goruceksindir.Ya da iki gün sonra tekrar kan verdiğinde eminim en az iki katı cikicakÇok teşekkür ediyorum bizde mutlu olduk acaba değerim düşük mü sence
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınada alırsın inşallah geç döllenme demekki normalde 4 haftalıkken en az 600 falan olması gerekiyr sanırım 2 gün sonra yine kan ver 2 katı artmışsa değerin gebelik ilerliyor demektiÇok teşekkür ediyorum bizde mutlu olduk acaba değerim düşük mü sence
Canim tebrikler. Hadi bakalim taze hamişKan sonucum çıktı kızlar 77.6
en az 600 müHayırlı olsun sağlıkla kucagınada alırsın inşallah geç döllenme demekki normalde 4 haftalıkken en az 600 falan olması gerekiyr sanırım 2 gün sonra yine kan ver 2 katı artmışsa değerin gebelik ilerliyor demekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?