- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.821
Bu güzel gecede aklında duanda olduğum için çok mutluyum canım. Amiin diyorum.❤
Çok teşekkür ediyorum zeynocum bende öyle yapacağım daha sakin olmam lazım hiç bana göre değil ama deneyeceğim kendim için değil onun içinGünaydın
Mutlu hafta sonları olsun hava güzel dışarı çıkarız bugün yazlık ayakkabı almam lazım kendime
Tuce bebegin hayırlı olsun dikkat et daha çok yeni eskisi kadar temizlik yemekle uğraşma en azından ilk üç ay
Pure kilo almaya basladin miKizlar gunaydin.
8de uyandik. Etrafi toparladim. Kahvalti hazirliyoruz esimle. Kuymak yapacagiz simdi.
Birazdan market indirimlerine bakacagim .biraz alisveris yapalim indirim varsa
gunaydın canım ah sen de benım gıbısın duramayangillerÇok teşekkür ediyorum zeynocum bende öyle yapacağım daha sakin olmam lazım hiç bana göre değil ama deneyeceğim kendim için değil onun için ❤
Simdi sordum eşime. AlmişimPure kilo almaya basladin mi
Bugun De indirim varsa ben De baksam iyi olacak belki uygun alabiliriz biz de.Gunaydın kahvaltıdan kalktık şimdi, hava soğuk bugün de, önümüzdeki hafta tam anlamı ile düzelir inş.
Dün aksam üzeri migrosa ugramıştım paketli peynirlerde 2.yuzde 50 indirimli idi. İçim kaşar aldım 2 tane 700gr lık kilosu 22,5a gelmiş oldu. 2 paket de içim beyaz peynir aldım 500gr lık onun kilosu da 20e gelmiş oldu.
Bencede hiç yatayım dinleneyim aman ev kirli kalsın diyemiyorumgunaydın canım ah sen de benım gıbısın duramayangilleryapıyorum yıne ama hep dıkkat etmek zorunda oldugundan zevkli olmuyor.
görümcemde hamıle yakında doguracak abla en cok ıstedıgım gıbı hunharca temızlık yapmayı özledim dedım dogurur dogurmaz yapıcam dedım
bi ilksindir heralde dedi2.de sen olursun bence
19-22 arası yazıyordu, pastırma falan da vardı indirimBugun De indirim varsa ben De baksam iyi olacak belki uygun alabiliriz biz de.
Cumhuriyet kaçmış? Ben son aldıgım cumhuriyetten pek memnun kalmadım neden oldu anladım. İkbalin 5li olanını takip edeceğim bende yarım kilo olan, tuketimi de pratik oluyorA101de pinar tam yagli beyaz peynir indirimliymis bugun. Cumhuriyet fermente indirimli.
korkma canım Allahın ıznıyle her sey guzel olacakBencede hiç yatayım dinleneyim aman ev kirli kalsın diyemiyorumyazdıktan sonra az daha uyudum uyandım dün ki şaşkınlığım gitmiş yerini korkuya bırakmıştı çok korkuyorum bakamazsam zor büyütürsem filan diye hele keseyi göremezsek kalbi atmazsa beynimde 1000 kişi hep bir ağızdan konuşmaya başladı
vallahi canım senin yediklerini okuyunca benim iştahım kabarıyor almış olman gayet normal:))Simdi sordum eşime. Almişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?