Bugün ne aldin kaç tl harcadin

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamıza bu bayram sevincini çocuklarımıza ve bize yaşattığı için minnettarız.

Okuldaki arkadaşlarla bazen kahve içiyoruz 101den aldığım kahve ile kahve yaptım sevdiler ve onlar da almışlar fazla para vermeden keyifle içiyoruz. Bugün evde koli yaptım. Yarın okula giderken ya da dönerken hem kahvelerimi alırım hem de indirimli ürünlere bakarım.

Dün yakın arkadaşımın kızının doğum günüydü gelemeyeceğiz dedim sürpriz yaptık çok sevindiler
50 tl elbise aldık aynısından birde kızıma aldım 23 nisan hediyesi 100 tl ödedim
50 tl de arkadaşıma sürahi ve bardak takımı aldım
Dünden tavuklu pilav var yanına barbunya yaptım

Kizlar piknikteyiz. Temiz hava iyi geliyor.

Markete girdim. aldigimiz közlemelik patlican biber sogan domates. Tavuk ve az kiyma . Ekmek icecek 1 litre.
2 yetiskin 1 cocukla bildigimiz hormonlu tavukla piknik yaptik. Ve bu malzemeler 105 lira tuttu. Tavuk olmus 21 lira!! Domates 8! Sogan ayni.
Vallahi yazik. Sagliksiz seylere verdigimiz paraya yazik.

Ani karar verdigimiz icin buzluktan etimizi cikarmadik. Tavuk yiyelim hadi bu kez de dedik. Yakinda bu zamlarla millet en ucuz protein kaynagi gordugu tavugu da yiyemeyecek.

Eşim sabah meydandaki törene gitti sonra geldi kahvaltı hazırladık . Kahvaltıyı topla ocağı sil makinaya siyahları attım. Yarım saat uzandım kalktım saçımı makyajlımı yaptım tugaydaki törene gittik . Şubedekilerin eşleri çocukları vardı . Ailecek görüşüyoruz sürekli . Duydukları halde bi hayırlı olsun diyemediler ne kadar kabalar ya çok garip . Hamileyken sigara içinler bana sağlıklı nasıl beslenilir dersi veriyorlar sakatat yemezsem olmazmış eşimde hemen duydu ya koşa koşa beni ciğer yemeğe götürdü kuzu ciğeri ki ben asla yemem zorla yedim 30 tl verdik oradan KAntinde 5 tl harcayıp eve geldik . Bulaşık makinası boşalt kalan çamaşırı as nevresim değiştir yoruldum

Markete gittik. Salça süt yumurta vs. Aldık. İçinde yemek yapılacak sadece dondurulmuş balık vardı. 50 lira ödedik geldik. Sebze çok pahalı, et pahalı, tavuk pahalı. Ne yiyeceğimizi şaşırdık :/

Arkadaşla avm ye gittik kendıme yüz yıkama jeli şampuan fln aldım 85tl ödendim.Oğlana lcw den 3tane üst bir tane alt 82 TL ödedim.Marketten abur cubur 15tl.Evden çıkmadan orman kebabı yapmıştım eve gelince yedik süpürge yaptım duş alıp bir makına çamaşır yıkayacağım.

Kizlarrr birikimler nasil gidiyor. Hedeflere yaklasiyo muyuz.

Markete gittik çocuklara beslenme saati için süt meysuyu ayran aldık domates biber salçası deterjan yumuşatıcı kaşar karnabahar ufaklıga 2 paket bez kahvaltılık zeytin çikolata 285 tuttu galiba ordanda pazara ugradık yeşillik çilek elma patlıcan kabak soğan biber aldık 50 de oraya verdi galiba eşim

aylık 1 cumhuriyet hedefim 4 tane oldu istikrarlı gidiyoruz mayısta da alırız haziranda tatil başlıyor eylüle kadar bişey almayız tatil dönüşü kalan paraya göre tabi kalırsa :) birşeyler alırız

Geçen gün birikime bakayım dedim bende Aralık da dahil şimdiye kadar 31 çeyrek biriktirmişim ayrıca 2000 tl Ocak ayında tatil satın almıştık ona ödemiştim . 1500 tl eksi hesap için hesapta bırakmıştım . Bu ayda besi bozdurmuştuk ondan 2500 tl gelmişti onu da eksi hesaba bıraktım . Eksi hesap sadece -1000 kalmış oldu

Ben cok sembolik yazmistim pure bekledigim durum gerceklesmedi ama birikim cok iyi
Asil sezon yeni basliyor bakalim ne atarsam kar
Benim en buyuk sansim esimle uyum. O karismiyor butce de ortak kimse karismiyor simdiye kadar bir sorun yasamadik. Benimki genelde kk + brz harclik brz doviz bana gonderiyor faturalar mutfak ayarliyorum Onun geliri harclik birikim kira kisisel masraflarin gidiyor. Ben kk ile net alisverislerini koordine ediyorum. Genelde 2 2 bucuk arasi oluyor. Ama buyuk kalemler oluyor ve taksit cok az. Artik bitti bu yil tatil dusunmuyoruz bakalim ne olur.
Ben 3 ayda 12 bine yaklasmisim.
Allah zorlukla kolaylikta veriyor iste..

Bu durumda hedefini gecersin tucecigim insallah

Bu durumda hedefini gecersin tucecigim insallah
Bilemiyorum ki purecim şimdi takvime baktım . Haziran maaşını alıyoruz tatile gidiyoruz benzin arkadaşımın düğün hediyesi , kardeşimin ünv mezuniyet hediyesi derken hiç birikim olmaz . Temmuz maaşından 10 gün para kesilir birde kurban paramız Temmuz maaşı ile ödenir galiba Ağustos’ta sahalara geri dönerim ayda 1000 tl bebek için hesapta bıraksam geri kalanı biriktirsem diyorum . Tüm alınacakları 7-8 ayda alsam önceden almak istemiyorum olur mu acaba orta karar şekilde alışveriş yapacağım bir tek bebek arabası puset biraz kaliteli istiyoruz . Odasına dolap alacağım beyaz her duruma uygun ikeadan da beşik siparişi vereceğim . 1 sene bizim odamızda daha sonra kendi odasına alışmasını sağlayacağız eşimle ortak fikrimiz bu yönde

Ulusal egemenlik ve cocuk bayramımız kutlu olsun! Ata ziyareti yaptık bugum çok güzeldi. İzin alıp 1 mayısı haftasonu ile birleştireceğim mini bi tatil planlıyorum
Hedefleri konuşmuşsunuz bende altın yanlı hedef koymuştum ama portföy değişti biraz, bakalım yıl sonunda goreceğiz. Haziran ve agustosta bayram tatilleri var, bayramlaşmamızı yapar kaçarız tatil beldelerine. Temmuzda da büyük tatilimizi yaparız bu 3ay bol harcamalı geçer.

Sakatata nasıl yemelisin diyolar ya doktor bana kesinlikle yasaklamisti sakatatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…