- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.981
Korkma hemen eğer Perşembe değerin çok artmış olursa o zaman korkvar evet babannemin kardeşleri ikizdi
Hayırlısı ya sağlıklı olalım daİhtimal var ozaman.Benimde annenem ikiz eşi kuzenin ikizi oldu.
Korkma hemen eğer Perşembe değerin çok artmış olursa o zaman korksağlıkla kucağına alacaksın mutlu ol huzurla süreci geçir. Uslu bebeklerin olsun
Bende ilgili diye biliyordum açıkcasıtuce_tuce beta hcg değerinin bebek sayısıyla hicbir ilgisi yoktur cnm çok düşük değerlerle ikizleri olanda var çok yüksek değerlerle tek bebek doguranda ..
oh cok sukur canım stres olma bebıste etkılenır her sey guzel olacak Allahın ıznıyleİnşallah çok rahatladım birkaç gün daha idare eder bu his benigerek olmadığını söylediler ama Perşembe de kan vermek istiyorum Cumartesi doktor randevumuz var
Bencede ya şuan normal değere döndü gibi ayrıca ebe kan alırken geç döllenme zaten bu dediYani kizlar nerden cikardiniz ikizi
oh cok sukur canım stres olma bebıste etkılenır her sey guzel olacak Allahın ıznıyle
Benimde hep öğrendigimde bu değerlerdeydi ama çabuk yükseliyor değer ona takılma sağlıkla gelsn bebeğinHamile olduğumu yeni anladım desem ilk değerim düşüktü ya ondan biraz endişeliydim
Amin inşallahBenimde hep öğrendigimde bu değerlerdeydi ama çabuk yükseliyor değer ona takılma sağlıkla gelsn bebeğin
Ama o süngerler bebekler icin harika. Yumusacik.Ne yapacaksın süngeri yababannesi anneannesi minik yumuşacık lif örsünler tüylü iple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?