- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.141
İnşallah olur canım rabbim gönlüne göre hayırlısını versinAmin inş. Allah razı olsunAllah hepimizin gönlüne göre versin.Pazar günü sınavı kazanırsa 6ay eğitim var haftasonlarında eve gelecek Allah’ım ıns. Olur
Geldi canım ama kullanmadım daha supurgeye kıyamadım:)) yeni eve tasincaz ya insallah o zaman kullaniyim dedim şimdiki supurgeye başlık buldum idare ediyo bakalimScss94 süpürgen geldimi memnunmusun?
Çok sevindim canım ne güzel oğlun icin de senin icinde2 geceliğine eşim geliyor amanın çok mutluyum
Bende oğlum 20aylık olana kadar izindeydim iyikide almışım evde yatmak güzeldi mesai kavramı yok lojmanda komşularla çay kahve iyiydiBende Eylül'de ücretsiz izne ayrılacağım inşallah en az bir sene sonrası artık duruma göre. inşallah o zamanlar ayda bir çeyrekte olsa birikime devam etmek istiyorum. Büyük ihtimal fiziki devam ederim kk olmazsa hesapta ki altını bozdurabiliriz ama kuyumcuya gidipte fizikiyi zor bozdururuz gibime geliyor.
Tek çocukla çalışırken çok zorlandım eminim 2 çocukla daha zor olacak o yüzden kendimi hırpalamak istemiyorum ufak ufak birikim yapıyoruz ama şöyle bakınca daha orta da bir şey yok kendimi yorduğuma değmiyor. Çocuklarla bol bol vakit geçirip birbirimize yatırım yapıcaz artık
Nasıl kolluk o ya 174tl yeSelam arkadaşlar.Oğlana kolluk aldım 174tlYazın yüzer yavrum Kurumdan bir arkadaşla aldık bakalım sandalet alacağım birde.
Canım basarılar Allah gonlunuze gore versin, inş kazanırÇok bunaldık inan 2yıl doğu yaptı döndü batıya 10ay birlikte kaldık hop tayın hop oraya batıda 3yıl böyle geçti erkenden doğu sırası geldı yöne 2 yıl eş götürülemeyen yer.Kazanır ins dağ tepeye artık tayın çıkmazda birlikte giderız
Nasıl kolluk o ya 174tl yeben de mayo bikini alacagım kızlara, sandalet nike sunray alacagım sanırım gecen yıl cok rahat kullandık
Bende Nike alacağım yada crocs cırt cırtlı sandalet alacağım hafıf ve pratık bu yıl kreşte içeridede giydı onları baya kullandıkNasıl kolluk o ya 174tl yeben de mayo bikini alacagım kızlara, sandalet nike sunray alacagım sanırım gecen yıl cok rahat kullandık
Amin canım inş kazanırCanım basarılar Allah gonlunuze gore versin, inş kazanır
Bende oğlum 17 aylık olana kadar almistim ücretsiz 2. De de 2 yıl almak istiyorum bakalım
En güzeli 2yıl bakabilecek olmak aklın kalmadan içine sine sine büyütmek
Gule gule kullansın canım, bu konu da hiç bilgim yok özelliği neymiş bu kadar pahalı olacak kadar?Myminibaby | Türkiye'nin En Güvenilir Yüzme Yardımcısı
Myminibaby & Chereks Kraulquappen yüzme kolluklarının Türkiye temsilcisidir. Slipstop, Peştamal Havlu, Palet, Ahşap Denge Bisikleti, Hoppe Pencere Kilidi online veya mağzamızdan gelip satın alabilirsiniz.www.myminibaby.com benben00 baslangıc sevıyesı yazanı aldık turkuaz sarı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?