- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.181
Arkadaş çeyrek altın almış ipide 30tl ye taktılar dedi.Ben tuğralı almak istiyorum yarım fln olabılır.Al sende çok güzelKaç tl miş ya bende istedim şuan
Aaaaa iyiymiş bak ama çeyrek küçük kalır yarım bencedeArkadaş çeyrek altın almış ipide 30tl ye taktılar dedi.Ben tuğralı almak istiyorum yarım fln olabılır.Al sende çok güzel
Ipli yeri altin olanlar daha şık duruyor. Ee tabi biraz daha pahaliKurumda bir arkadaş bu bıleklikten almış bende mayısta bundan alacağım 6 arkadaş bir örnek alacagız
çok güzelmişKurumda bir arkadaş bu bıleklikten almış bende mayısta bundan alacağım 6 arkadaş bir örnek alacagız
bence kulplu olarak al ipini kendinde yaparsın ben eskiden yapardım böyle bileklik unuttum şimdi ama youtube da vardır videolarKurumda bir arkadaş bu bıleklikten almış bende mayısta bundan alacağım 6 arkadaş bir örnek alacagız
yk canım yatmadı bugun yatmazsa yarın bi ararım cnku bugun arayınca gün bıtmedi dıyolar
Ay evet ya yatarsa beni etiketle olur muyk canım yatmadı bugun yatmazsa yarın bi ararım cnku bugun arayınca gün bıtmedi dıyolar
Ben gebeliğin ilk ayında pastırma yemiştim çok canım çekmiştiYasaklar tatli gelir ya.
Canim pastirma isteyip duruyor
artıyodur merak etme keseyi görmeye mi gitceksiniz idrar kan falan alırlarAz önce randevu için hastahaneyi aradım Cumartesi doktorum izinliymiş bende yarına randevu yazdırdım 15:00 eşime de söyledim uygun olur mu izin için diye . Keşke Cumartesi olsaydıhem değerim biraz daha artardı diye düşünmüştüm
Evet onun için birde ilk kontrol işte . Aslında ben bugünde kan vermek istiyordum . Ama ebe Pazartesi 650 olunca Perşembe boşuna verirsin çoktan 1000 üzerine çıkmış olur sistem 1000 üzerini okumaz hastahanenin kan alması lazım artık dediartıyodur merak etme keseyi görmeye mi gitceksiniz idrar kan falan alırlar
idrara sıkısık gıt canım karından bakmak için bana oyle dıyordu dr ılk zamanlar, gercı ben garanti olsun dıye hep vajınal ıstedım bılerek gtmedım sıkısıkAz önce randevu için hastahaneyi aradım Cumartesi doktorum izinliymiş bende yarına randevu yazdırdım 15:00 eşime de söyledim uygun olur mu izin için diye . Keşke Cumartesi olsaydıhem değerim biraz daha artardı diye düşünmüştüm
gerek yk canım bnce ya ebe dogru soylemıs stres yapma boyle hem dr a gıdınce zaten belli olur her sey hayırlısıyla.Evet onun için birde ilk kontrol işte . Aslında ben bugünde kan vermek istiyordum . Ama ebe Pazartesi 650 olunca Perşembe boşuna verirsin çoktan 1000 üzerine çıkmış olur sistem 1000 üzerini okumaz hastahanenin kan alması lazım artık dedi
Patlamıyormuş 5yıl kullanılıyormuş oldukı patladı tamir kiti var bebek batmıyor suya içinde sünger gibi Birsey var şişik gibi kendinden.Cocugu belirli bir yukseklıkte tutuyor koldan kaymıyor batırmıyor vıdeoları var onları izle bak çok guzelGule gule kullansın canım, bu konu da hiç bilgim yok özelliği neymiş bu kadar pahalı olacak kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?