Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arkadaş çeyrek altın almış ipide 30tl ye taktılar dedi.Ben tuğralı almak istiyorum yarım fln olabılır.Al sende çok güzel
Aaaaa iyiymiş bak ama çeyrek küçük kalır yarım bencede

günün daha ilk yarısındayız ve benim yaptığım tek aktivite işe gelmek oldu. peki ne kadar harcadın derseniz yola düz hesap 10 lira verdim. ( minibüs+marmaray+metro) teşekkürler İBB. nefes almasam günde 20 lira harcıyorum zaten

Benimde sucuk buzluktan ev sucuğu kalmadı Haziran’da Kayseri’ye gidince baharatı alıcağız o zamana kadar yiyemeyiz

Az önce randevu için hastahaneyi aradım Cumartesi doktorum izinliymiş bende yarına randevu yazdırdım 15:00 eşime de söyledim uygun olur mu izin için diye . Keşke Cumartesi olsaydı hem değerim biraz daha artardı diye düşünmüştüm

artıyodur merak etme keseyi görmeye mi gitceksiniz idrar kan falan alırlar

artıyodur merak etme keseyi görmeye mi gitceksiniz idrar kan falan alırlar
Evet onun için birde ilk kontrol işte . Aslında ben bugünde kan vermek istiyordum . Ama ebe Pazartesi 650 olunca Perşembe boşuna verirsin çoktan 1000 üzerine çıkmış olur sistem 1000 üzerini okumaz hastahanenin kan alması lazım artık dedi

idrara sıkısık gıt canım karından bakmak için bana oyle dıyordu dr ılk zamanlar, gercı ben garanti olsun dıye hep vajınal ıstedım bılerek gtmedım sıkısık vajınal daha net oluyor

gerek yk canım bnce ya ebe dogru soylemıs stres yapma boyle hem dr a gıdınce zaten belli olur her sey hayırlısıyla.

Gule gule kullansın canım, bu konu da hiç bilgim yok özelliği neymiş bu kadar pahalı olacak kadar?
Patlamıyormuş 5yıl kullanılıyormuş oldukı patladı tamir kiti var bebek batmıyor suya içinde sünger gibi Birsey var şişik gibi kendinden.Cocugu belirli bir yukseklıkte tutuyor koldan kaymıyor batırmıyor vıdeoları var onları izle bak çok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…