- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.201
altın da aldı başını gidiyorusd 5.96
Bende sıkışık gideceğim bakalım eğer göremezse vajinal dener zatenidrara sıkısık gıt canım karından bakmak için bana oyle dıyordu dr ılk zamanlar, gercı ben garanti olsun dıye hep vajınal ıstedım bılerek gtmedım sıkısıkvajınal daha net oluyor
vajınal bakıcaksa wcye gıdıp gelmenı ıstıyor kazaya sebebıyet vermemek ıcnBende sıkışık gideceğim bakalım eğer göremezse vajinal dener zaten
Ya içime sinecek gibi nedense herkes çok olumlu yorum yapıyor . Birde sosyal medyasını inceledim enerji aldımvajınal bakıcaksa wcye gıdıp gelmenı ıstıyor kazaya sebebıyet vermemek ıcndoktor içine sınerse cok guzel olur ben 3.ayda degıstım
bze de 102tl yatmıs sen dıyınce baktım canımkronikuykucu 85 tl yattı hesaba 5 tl içerde puanımız varmış onu eklemişler . Eşim 50 tl benzin aldı bu ay saçma şekilde benzin erken bitmeye geldi sinir oldum
Biz küçük şehirdeyiz ya eşimde normalde arabayla işe gitmez ondan benzin bitmez öyle . Ama bu sefer ters gitti sinir oldumbze de 102tl yatmıs sen dıyınce baktım canım
bizim benzın de oyle her ay en az 300-400
Ben de aldım bezelye kilosu 2 tl yePazar yaptik. Hersey cok pahaliii.
100tlye yakin gitti. Bezelye cikmis farkli olarak onu aldim.
Dondurucu icin simdiden alinmaz demi. Cunku icleri dolu degildiBen de aldım bezelye kilosu 2 tl ye
Dondurucu için aldım canım içleri dolu dolu kabukları kuru kuruydu, yaklaşık 1 ay dır var burda bezelye,Dondurucu icin simdiden alinmaz demi. Cunku icleri dolu degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?