Bugün ne aldin kaç tl harcadin

idrara sıkısık gıt canım karından bakmak için bana oyle dıyordu dr ılk zamanlar, gercı ben garanti olsun dıye hep vajınal ıstedım bılerek gtmedım sıkısık vajınal daha net oluyor
Bende sıkışık gideceğim bakalım eğer göremezse vajinal dener zaten

vajınal bakıcaksa wcye gıdıp gelmenı ıstıyor kazaya sebebıyet vermemek ıcn doktor içine sınerse cok guzel olur ben 3.ayda degıstım
Ya içime sinecek gibi nedense herkes çok olumlu yorum yapıyor . Birde sosyal medyasını inceledim enerji aldım bundan iyisini burada bulamayacağım gibime geliyor daha kadını tanımadık ama

Herkese merhabalar
Bugün brokoliyi zeytinyağı ve pul biber ile harmanlayıp fırına vereceğim.
Öğlen arkadaşıma yemek ısmarladım 80tl
Tesbih çiçeği ve kuşkonmaz aldım 110tl
Başka harcamam olmaz eşim yarın geliyor ona ne pişirsem bilemedim . Yarın akşam arkadaşıma davetliyim evlilik teklifi aldı kutlama yapacağız kız kıza . Benzin ışığı yandı benzin almam lazım

kronikuykucu 85 tl yattı hesaba 5 tl içerde puanımız varmış onu eklemişler . Eşim 50 tl benzin aldı bu ay saçma şekilde benzin erken bitmeye geldi sinir oldum

İçimde bi sinir bombası patlıyor ağlasam düzelir miyim diye düşünüyorum

Meyve sebze hersey cok pahali yahu.
Elmanin kilosu 5 lira. Portakal oyle. 2ser kilo aliyoruz 20 lira gitti. 2 kilo sogan 15. 2 kg patates 10. Yesilligi biberi domatesi salataligi derken bitti gitti para.

Günaydın. Hayırlı cumalar Allah tüm işlerimizi rastgetirn ins. Bugün 9 tane toplantı dosyam var onları toparlayıp yazışmalarını yapıp pazartesiye hazır etmem gerekiyor pazartesi toplanti var. Öğleden sonrada arabayı servıse bakıma götürecegım 960 TL fiyat verdıler.Eve gelmeden markete uğrarım baya harcamaları ve koşturmalı yoğun bir gün beni bekliyor.

Günaydın hanımlarhayirli cumalar dün akşam dayanamadık eşimle dışarda yedik 150 tl gitti bide yakıt alınacak 70 de oraya gider başka da para pul kalmiyo ayın 15 ine kadar dondurucu ve sebzelerle harcamasiz kapatmam lazım haftalık 50 tl pazarda harcıyoruz pazar parası 150 liram var yeter umarım 2 -3 hafta daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…