- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.221
Süt bizim burda 15 hatta 17,5 veren yerler de varHerkese günaydın
Eşim görevden geliyor bugün
Görev parası yaz lastiği almıştık 2900tl ona gidecek. Mayıs’ta bir haftasonu istanbul a gezmeye gideceğiz harcamalı olur
Mercimek çorbası
Buzluktan bamya
Haşhaşlı çörek
Elmalı turta yapasım var bakalım
Haftasonu kahvaltıları evde yaparız diye düşünüyorum şimdiden çörek ve turta yapıyorumhaftasonu akşam için et salata ve bulgur pilavı yoğurt planlıyorum.
Cumartesi süt alırım 13 tl ve ekmek alırız 3tl
İnş umduğum gibi az harcamalı geçiririz
3.ayda multivıtamıne baslattı beni folik asiti kesti.Kizlar decavit multivitamim kacinci haftada baslaniyor
Devite basladim
Bir arkadasima 17. Haftada basla denilmis.3.ayda multivıtamıne baslattı beni folik asiti kesti.
Beni çok erken 9.haftada filan başlattı sanırım.İcinde folik asit var diye,falbiolu biraktirmisti.Cok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım erken kullanmamda.Genellikte 12.haftadan sonra baslaniyor diye biliyorum amaKizlar decavit multivitamim kacinci haftada baslaniyor
Devite basladim
Aa cok sasirdim. Hayirli olsun canim. Iyi olur insallah. Kaca satti. Yeni araba alacak misinizEşim aradı arabayı satmış öğleden sonra notere gitmem lazım
Folik asitten baska birsey kullanilmiyor herhaldeBana hala multivitamin başlatmadı ama ben almam gerekenleri tek tek alıyorum zaten.
Eşim utanmasa bedavaya verecekti ama işte 74 bin aldı . Bakıyoruz ya hafta başı alıcaz galiba bulursakAa cok sasirdim. Hayirli olsun canim. Iyi olur insallah. Kaca satti. Yeni araba alacak misiniz
Ben Omega 3 de alıyorum b12 de.Folik asitten baska birsey kullanilmiyor herhalde
hayırlı olsunEşim utanmasa bedavaya verecekti ama işte 74 bin aldı . Bakıyoruz ya hafta başı alıcaz galiba bulursak
Amin inşallahhayırlı olsun
hayırlı olsun canım kontrolden haberdar et beniAmin inşallah
Amin inşallahtuce_tuce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ankara’da yaşayanlardan tavsiye istiyorum. Ankara’da ne yapmaktan, nerelere gitmekten keyif alıyorsunuz?
Havalar güzelleşti. Arada kendimle başbaşa dışarda bir gün geçirmek istiyorum. Yeme-içme mekanı, aktivite ve mümkünse masaj ve cilt bakımı yapan yerler konusunda tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?