Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydın
Eşim görevden geliyor bugün
Görev parası yaz lastiği almıştık 2900tl ona gidecek. Mayıs’ta bir haftasonu istanbul a gezmeye gideceğiz harcamalı olur
Mercimek çorbası
Buzluktan bamya
Haşhaşlı çörek
Elmalı turta yapasım var bakalım
Haftasonu kahvaltıları evde yaparız diye düşünüyorum şimdiden çörek ve turta yapıyorum haftasonu akşam için et salata ve bulgur pilavı yoğurt planlıyorum.
Cumartesi süt alırım 13 tl ve ekmek alırız 3tl
İnş umduğum gibi az harcamalı geçiririz

Süt bizim burda 15 hatta 17,5 veren yerler de var

Dersim bostu .eve gittim. Bezelye pisirdim okula geldim.
Yanina nohutlu pirinc pilavi yapacagim. Salata ile yenir.

Kizlar decavit multivitamim kacinci haftada baslaniyor
Devite basladim
Beni çok erken 9.haftada filan başlattı sanırım.İcinde folik asit var diye,falbiolu biraktirmisti.Cok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım erken kullanmamda.Genellikte 12.haftadan sonra baslaniyor diye biliyorum ama

Eşim aradı arabayı satmış öğleden sonra notere gitmem lazım

hayırlı cumalar kızlar kızımın okulunda kermes vardı oraya gttk yeni geldm işe hiç halim keyfim yok

tuce_tuce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ankara’da yaşayanlardan tavsiye istiyorum. Ankara’da ne yapmaktan, nerelere gitmekten keyif alıyorsunuz?
Havalar güzelleşti. Arada kendimle başbaşa dışarda bir gün geçirmek istiyorum. Yeme-içme mekanı, aktivite ve mümkünse masaj ve cilt bakımı yapan yerler konusunda tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim.

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…