Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Süt pisirdim mayalicam.
Hava guzel ama eşim olmadan asagiya inmeye dermanim yok . Oglisle tek ugrasamam.
Yazililari okuyayim dedim neşem kacti.
Oturuyorum öyle.
Trt cocuk izliyoruz simdi

Bu sabah her zaman sıkıstıkca alisveris yaptigim amaan tasimayayim ordan alirim dedigim yerden 3 parca seye 29 lira verdim salatalik muz ve brz erik. Bu mevsimde lukse giriyor ama yinede bi fazla geldi
Oylece bakakaldim artik tasimak daha keyifli gelecek sanirim

Dun 1 yarim 1 ceyrek aldim akarken doldurmak lazim.
Simdi de esofman takimi bakiyorum ama sadece bakiyorum almam sanirim
Bu ay brz dikkatli giderim dicektim ki Ramazan geldi ama bayram sonrasi bir deney yapacagim asgari ucrete yakin tutmaya calisacagim bakalim nasil olacak

Esila hayirli bereketli olsun
Kactan aldin

400 + 800
1200 lira vermis oldum
15 gun once 395ten aldim ertesi gun brz dusmustu ama artik param ne zmn varsa aliyorum
Hesaptanda 5 10 dolar euro almaya devam ediyorum.
Cok tesekkur ederim hepimizinki bereketli olsun

Merhabalar doktor kontrolüm vardı. 6-0 dayız tahmini Doğum 28.12.2019 kalp atışını çok az karışık şekilde duyduk oda zayıf olduğum için bebekte biraz tez canlı gelirken pazardan domates salatalık biber nane fidesi aldık 12 tl ödedik balkona dikeceğiz her sene olduğu gibi Ordu evinde tatlı kahve içtik 10 tl sanırım arkadaşlar geldi o ara onlara birşeyler ısmarladık 17 tl onlara ödedik . Kargo gelmişti evde yoktuk şimdi onu alıyoruz Karaca’dan yedek parça geldi onlarla da mahkemelik oldum eğer gelen düzgünse davadan vazgeçeceğim bakalım. Yemek ve alışveriş listesi yapmadım akşama yaparım yarına bakar alışveriş yaparız şuan kendimizi kalp atışına adepte etmiştik düşünemedim hiç birşey

Cok artti yaa fiyatlar.
Çeyrek altin 400!
Asgari ücretle 1 tam 1 yarim alinabiliyor.
6 çeyrek altin yani

Bu yasadigim hic beklemedigim bir seydi. Bende ne hayattan kopmak ne birikim firsatini kacirmak ne de cimrilik yapmak istiyorum

Yine üzüldük allah ailelerine sabır versin hayali bile edilemez çok zor

Akşama buzluktan yeşil fasulye cikardim pisirdim. Hevesli degildim ama tadi müthis olmus. Oglum da iştahla yedi. Uyudu hemen.

4 paket yesil fasulye galiba ve 2 paket bamya var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…