- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.581
Dogum günün kutlu olsunSlm kızlar bugun dogum günüm saolsun dün kardeşlerim geldi pasta yaptırmış küçük kardeşim resimli eşim ve oğlumla benim resmimi çok hoşuma gitti defctpdan pijama takımı almis kardeşim yazlık ihtiyacım vardı cokta beğendim küçük kardeşim t short almis evli olan kardeşim kurabiy e ve kek yapmış ben kısır iki tepsi poğaça yaptim kek ve kurabiyeden kaldi buzluga atcam pastadan var yorulmusum dun kahvalti ettik cay icios simdi disari cikcas cocuk gösterimi var oğlanı götür cem marketten biseler alcam pazara çıkmam lazım buranın semt pazarı var halim olmuyo bi kac gun oructa yemegim yok belki balık bakarim pazardan
Şimdi de seçim yenilenecek mi yenilenmeyecek mi tartismasi var.Eşimle akşam konuşup elimizdeki nakitleri ne yapcaz durdukça değer kaybediyor ya altın alalım ya döviz yaklaşık 2 aydır duruyor öyle
Ben kredi kartını sakladımBizde doyurucu bi kahvalti yapip işe koyulduk.
Camasir bulasik sil süpür derken yorulduk. Aksama etli kuru fasulye yapacagim. Yarin yenir hem.
Fazla nakit ayirmama ragmen k.kartindan 1300 lira harcamisiz.
Ben denetimimi kaybettim harcama konusunda. Disarda fazla yedik ve gezdik.
Daha kesim tarihine 10 gün var. Bundan sonrasinda harcanmaz insallah
Öyle olcak gibi yenilenirse kötü olur gerçekten hem güven sarsılır hem piyasayalar alt üst olurŞimdi de seçim yenilenecek mi yenilenmeyecek mi tartismasi var.
Yenilenirse cok yükselir piyasalar deniliyor.
Olan yine milletin tenceresine olur
Bugun birkac makale okudum sinirlerim iyice bozuldu. Etrafimiz ates cemberi donem dolaplar tam sark kurnazi kivaminda. AMA Bizim ilgimiz secim.Şimdi de seçim yenilenecek mi yenilenmeyecek mi tartismasi var.
Yenilenirse cok yükselir piyasalar deniliyor.
Olan yine milletin tenceresine olur
Tuz bereket için mi aldın canım. Ben dün aldım olur mu ki o .berekete çok ihtiyacimiz var.hersey bozuluyor evde yavaş yavaş çünküBugun birkac makale okudum sinirlerim iyice bozuldu. Etrafimiz ates cemberi donem dolaplar tam sark kurnazi kivaminda. AMA Bizim ilgimiz secim.
Az once market alisverisi yaptik hidirellez diye tuz aldim. Ufak tefek eksikler balik sebze filan 190 lira odedik ciktik. Allah olmayanin yardimcisi olsun
Evet bereket icin. hidirellez De Tuz alip mutfakta bir yere koyuyorum ama kullanmiyorum onumuzdeki seneye sakliyorum. Gelecek sene kullanip yerine yenisini aliyorum. Bizim su zamana kadar bozuldu diye doktugumuz bir sey pek olmamistir.Tuz bereket için mi aldın canım. Ben dün aldım olur mu ki o .berekete çok ihtiyacimiz var.hersey bozuluyor evde yavaş yavaş çünkü
Merhaba , bız hıc tanısmadık galıba ama olsun.Gunaydin hanimlar hayirli ramazanlar .. dun kardesimle carsiya ciktik yemek yedik 30 tl harcamisim birikimdencok canim sikkin yazamadim bu siralar esimle com fena kavga ettik bagris çağrış hatta birbirimizi tartaklamaya kadar gitti ucu .. eşim hic bi zaman bana parasının hesabını vermez ne zaman sorsam harcaniyo gidiyo işyerinde yemek yiyorum sigaram var vs der .. Bende inanıyorum ne bilim hatta ekşi 6 binde diye herşeyden kıstım boğazımızdan bile markette elime aldıklarını hep geri bıraktım suratı da düşüyordu alınca...
Meğersem ailesine yoluyormuş itiraf etti her ay 1500 tl .. yetiremeyince de ailesine yok diyememis 15 bin kredi çekmişhic birine hakkımı helal etmiyorum ( bu arada ailesinin maddi durumu çok iyi evler tırlar tarlalar bağlar maaşları bile var )
Evet çalışıyorum cnm benim bi oğlum var 2,5 yaşında hemsireyim konut kredisi ve kreşe gidiyo benim maaş çok az kaliyo onu da buriktirmeye çalışıyorum .. maaşım var diye eşim bi lira bile vermezMerhaba , bız hıc tanısmadık galıba ama olsun.
Çok çok haklısın , bu aıleler neden bu sekılde üşüşüyorlar hiç anlamıyorum ya .
Hamıleymıssın bırde , sen calısıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?