- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.521
yok kasılma kramp olmuyor,ıkı defa oldu 1.5ay önce falan sonra tekrarlanmadı o zmanda yorgunluktan olmustu sanırım.bı sorayım doktora haftaya kontrolum var ılac ıcmeyı hıc ama hıc sevmıyorum cok zorda kalmadıkca ıcmek ıstemıyorum acıkcası ama mecbur takvıye alıcam ama.Elbette olabilir. Kaslarında bir kasılma kramp durumları yaşıyor musun? Bazı doktorlar ikinci trimesterden itibaren ca takviyesi veriyorlar. Yoğurdu yemeklerle değil de direk sade olarak yemelisin. Çünkü bazı yemeklerdeki mineraller yoğurttaki ca u bağlayabiliyor.
Beğenmene sevindim. Sen eski mesajları beğendikçe tbt oldu bize de:))Canım slm, iyiyiz bir sorun yok. İzinliyfim günler dolu dolu geçti gezdik tozduk, bugun de kurumda yogun bir gündü. Kk ya az girdim onda da @elecda nın başlığında takıldım, hoşuma gitti sürükleyici bir roman gibisen nasılsın eşin geldi gitti mi, sınavı nasıl geçti?belki yazmışsındır ama okuyamadım ilgin için de ayrıca teşekkür ederim
selam canım kaçtan aldın çok uçtu yine ya.. az bişiyler kalıyor bende de kenara atmak için ama alamadım..Selamlar,
Bu ayın birikimi olarak 500 usd ve 15 gr altın aldım. Normalde 20 gr alıyordum ancak geçen ay zorladı beni. Bu aydan itibaren 15 gr olarak devam etmeyi düşünüyorum.
245’ten aldım canım. Ayın 30’u akşama doğru maaş yatmıştı, yatar yatmaz aldım.selam canım kaçtan aldın çok uçtu yine ya.. az bişiyler kalıyor bende de kenara atmak için ama alamadım..
sana bısey danısmak ıstıyorm sırkencubin, ben de acıkcası yogurt süt yeme sıkıntılıyım aslında sevmedıgım tatlar degıl ama ıhmal edıyorum denk gelırse yıyorum mesela sütü sütlu tatlılarda,yogurdu yemek ustune falan denk gelırse halbuki severim, tek cok yedıgım sey peynir sütlü ürünlerden.
neyse uzatmım bu aya kadar böyle geldım malesef
kalsiyum takvıyesı sımdıden sonra alsam faydası olurmu hap falan? multıvıtamın zaten kullanıyorum doktoruma danısıcam ama sana da sormak ıstedm
Bazi doktorlar 35. Haftada kestiriyormus Sebebi De dogum kasilmalarini geciktirebildigi icin. En guzeli doktorlarimiza sorarak kullanmak.sirkencubin in dediği gibi bir çok doktor son dönemde kasılmalar ve ağrılar için kalsiyum ve magnezyum takviyesi öneriyor. Ben osteo kalsiyum ile magnoform magnezyum kullandım.
Esin napti da abla saglam laf etti?Bugun eşime bi kadin sağlam laf atti
Yani kadin ama aslinda erkek. Fakat kadin .anladiniz siz
Ay napicak tabiki hicbirsey.Esin napti da abla saglam laf etti?
Nasil yani asildi mi? Yerinde olsam yolardimAy napicak tabiki hicbirsey.
Araba park yerinden cikiyorduk. Geldi cikiyomusunuz vs derken ..
Güçlü kuvvetli adami nasil yolayim. O beni yolarNasil yani asildi mi? Yerinde olsam yolardimsaka bir yana yaninda sen varken laf demesi hos olmamis. Esin de sakin adammis
Aynen , özellikle kalsiyum u bıraktırıyorlar. O yüzden mutlaka Dr a danışmak lazımBazi doktorlar 35. Haftada kestiriyormus Sebebi De dogum kasilmalarini geciktirebildigi icin. En guzeli doktorlarimiza sorarak kullanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?