Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yok kasılma kramp olmuyor,ıkı defa oldu 1.5ay önce falan sonra tekrarlanmadı o zmanda yorgunluktan olmustu sanırım.bı sorayım doktora haftaya kontrolum var ılac ıcmeyı hıc ama hıc sevmıyorum cok zorda kalmadıkca ıcmek ıstemıyorum acıkcası ama mecbur takvıye alıcam ama.
tesekkur ederım

Beğenmene sevindim. Sen eski mesajları beğendikçe tbt oldu bize de:))

Selamlar,

Bu ayın birikimi olarak 500 usd ve 15 gr altın aldım. Normalde 20 gr alıyordum ancak geçen ay zorladı beni. Bu aydan itibaren 15 gr olarak devam etmeyi düşünüyorum.
selam canım kaçtan aldın çok uçtu yine ya.. az bişiyler kalıyor bende de kenara atmak için ama alamadım..

sirkencubin in dediği gibi bir çok doktor son dönemde kasılmalar ve ağrılar için kalsiyum ve magnezyum takviyesi öneriyor. Ben osteo kalsiyum ile magnoform magnezyum kullandım.

Yemegimiz guzel gecti. Ucuza geldi sayilir.

Esim cikista aldi beni. 2li teste sıkıntı yok fakat devlet hastanesinin ozel muayenesi oldugu icin fazla irdeliyorlar. 3lü testi de öneriyorlarmis.

Konut kredimizi hesaplattirdik.erken kapamanin avantaji olur mu diye.
Fakat bize de bankaciya da pek mantikli gelmedi.rakam da hoşumuza gitmedi zaten. Kapatmaktan vazgectik .
Birikime fiziki altin olarak devam.

Gelecek hafta cumaya kadar ek dersim yatar.

sirkencubin in dediği gibi bir çok doktor son dönemde kasılmalar ve ağrılar için kalsiyum ve magnezyum takviyesi öneriyor. Ben osteo kalsiyum ile magnoform magnezyum kullandım.
Bazi doktorlar 35. Haftada kestiriyormus Sebebi De dogum kasilmalarini geciktirebildigi icin. En guzeli doktorlarimiza sorarak kullanmak.

Kızlar merhaba
İstanbuldayız . Havaalanından taksiye binip Hazer şefin hamburgercisine geldik direkt. Beğendik . Ama ben patateslerini beğenmedim. Şimdide bir yerde kahve içiyoruz . Kuzenimizin mesai bitimine kadar vakit geçirmece.
Yarın bebek te Pazar günü de Caddebostan sahilde olacağız.

Merhabalar pure hazel e devlete hemen düşüyor pure ben park cezası yedim hemen düşmüştü inşallah yazılmamıştır . Arkadaşıma gittim gitmeden ezogelin çorbası yaptım evi toparladım bulaşık makinası boşalttım. Sonra eşim eve erken gelmiş bana haber vermemiş rahat oturayım diye geldim ki evde birlikte markete gittik pide , fanta , semizotu , minik yoğurt , biber , çeri aldık 11 tl ödedik . Sebze filan ucuzlamıştı valla sevindik ya Eve döndük eşim salata yaptı ben semizotu yoğurt meze yaptım masa hazırladım buzluktan et döner çıkarttım güzelce yedik topladım . Az yedim valla hiç tıka basa değil ama yine midem hazımsız dolu hissediyorum

Eşim eve gelince letgodan konuştuğu müşteriye eve geldim ürünü alın isterseniz yazmıştım adamda az önce aradı bir taksi ile geldi götürdü 50 tl ucuz ama olsun hiç umrumda değil valla evden kalabalığı gitti hemde şuan her kuruş değerli anneme borç ödeyeceğiz diyorum eşime darısı lastiklere ama tabi o böyle ucuz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…