- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.981
Benim de var ve şuan hala var.bir zamanlar 1 hafta sonra sinirimi bozan kadınla 3 yıldır dediklerini çoğu zaman duymadan aynı evde yaşıyorumMoralimi bozan kesin bir kişi var ona eminizama sakin kalacağım allah büyük bebeğin bana ihtiyacı var
Evet canım 3 ay sonra 4 ü bitirecek.alıştık çok şükürCanım senin bide küçük oğlun mu vardi bebiş dışında? Nasi gidiyo hayat alıştınız mi birbirinize :)
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Bende hamileliğimin başlamasından bu yana, hem erken uyanıyorum hemde kendimi çok dinç hissediyorum7de uyandım yıne ya 6 ya 7uykularımın hepsını aldı yavrucum ah nerde uykuculugum
Bu ay masraf çok tatil var gezme yeme içme birikim bize hak getireMaaşlara son 4 gün
Bu arada yarin işbaşı hatirlatayim giciklik yapim
Evet aynen.Bu ay masraf çok tatil var gezme yeme içme birikim bize hak getire
Eylül’de oğlanın okul taksıtlerı bitiyor bizim 2750 bize kalacak onunla 10gr altın kendı maasımdanda 10gr altın eşimde maaşından kalanla dolar alırız dıyor Eylül’den sonra benim 10ay iyi birikim yapmam lazım Doğu bitmeden.Evet aynen.
Ben ilk etapta memleket tatili yapacagim ama gaz parasi araba bakimi hediyeler derken..
Ayrica mtv var temmuzda odicem
Agustosta arac sigortasi
Agustos eylul arasi kis hazirliklari var. Tursusuydu konservesiydi kurutmaligi derken .
Koy tavugu kestiririz 15 tane filan
Tereyag bal .. bunlar cok para tutacak.
Ama yine de ayda minik birseyler koyabilirim insallah
benim de dogum ıznıne son 2haftam ınsAllah şafaklarımız birBu ay masraf çok tatil var gezme yeme içme birikim bize hak getire
Son tatil günümüz 2hafta çalışıp 2hafta izne ayrılacağım eşim gelecek tesellim o16temmuz iş bası sonra kurban bayramı tatılı yaklaşacak her ay tatil olacak bu yaz
sizin dogum ucreti ne kadar pureTemmuz agustos eylul harcamali
Ekim(doğum parasi hastane)
Sonrasi malum.
Allahim saglik versin hersey hallolur
Kendileri gerizekalı. Benimde geliyordu bakmaya hem suratini cekiyorduk hemde boş boş konuşuyordu. Yok sütün az yok yağsız .sanki kendi emzirmis gibi boş konuştu ama şimdi çocuklara bakıyor aynı evdeyim ömrüm tükeniyor 3 maymunu oynuyorumO moral bozanlar her daim oluyorlar o yüzden kimse olmasa daha rahat olur bence yeri geliyor kendi annen bile aç mı çocuk niye ağlıyor diyor. Ben bazen isyan ediyordum ağlıyorsa ağlıyor sesi açılır peşimide mememide bırakın dinlensin süt dolsun öyle getirin çocugu diye hele kv mama yiyen çocuk gerizekalı oluyor gibi davrandıkça mama ver diyodum eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?