Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar,
Ne güzel tatil planları yapmışsınız, Şimdiden iyi tatiller, gönlünüze göre olsun inş.
Geçen yıl otel tatili yapmamıştık, bu yıl da yapmayız diye düşünüyorum .
Bir önceki yıl mersin de liparis oteldeydik, denizi de suyu da harikaydı, otel de tertemiz mis gibiydi, türk kahvesi ücretsiz yapılıyordu, soğuk su boldu. Daha önce gittiğim yerlerde kahve ücretli oluyordu..
3 yıl aynı evde kv ile yaşayan arkadaşı tebrik ediyorum Y yediveren14 .(nedir bu işin sırrı, sadece duymamak mı, duymamayi nasıl başarıyorsun)
Geçen yaz kv (bir yere gidecek misiniz beraber gidelim )demişti
O işlere oğlunu göstererek x bakıyor dedim ki konusu açılmıştı evimizde otel tatili yok demişti, bu yıl bir yere gitmeyecegiz dediydi.
Karı koca arabayla kayibabanin memleketine ama sadece kaplicasina gittiler 10 gün kadar, ordan da ankaraya geçtiler kaynimlara, biz de kızımı üniversiteyurda yerlestirip misafirhaneye de biz yerleştik kv.kp.kaynimlarda diye gittik görüştük, sonra onlar döndüler buraya zaten, biz de 5 gün kalıp Döndük.
Bu yıl bakalım artık kızım ankarads staj yapacak ,temmuz ortası gibi niyetlendi eşim ankaraya

Maaşlara son 4 gün

Bu arada yarin işbaşı hatirlatayim giciklik yapim
Bu ay masraf çok tatil var gezme yeme içme birikim bize hak getire
Son tatil günümüz 2hafta çalışıp 2hafta izne ayrılacağım eşim gelecek tesellim o16temmuz iş bası sonra kurban bayramı tatılı yaklaşacak her ay tatil olacak bu yaz

Bu ay masraf çok tatil var gezme yeme içme birikim bize hak getire
Evet aynen.
Ben ilk etapta memleket tatili yapacagim ama gaz parasi araba bakimi hediyeler derken..
Ayrica mtv var temmuzda odicem
Agustosta arac sigortasi
Agustos eylul arasi kis hazirliklari var. Tursusuydu konservesiydi kurutmaligi derken .
Koy tavugu kestiririz 15 tane filan
Tereyag bal .. bunlar cok para tutacak.
Ama yine de ayda minik birseyler koyabilirim insallah

Eylül’de oğlanın okul taksıtlerı bitiyor bizim 2750 bize kalacak onunla 10gr altın kendı maasımdanda 10gr altın eşimde maaşından kalanla dolar alırız dıyor Eylül’den sonra benim 10ay iyi birikim yapmam lazım Doğu bitmeden.

Günaydın 07:30 dan beri ayaktayız bebek uyutmadı karnım acıktı 9 da eşim geldi bende o ara kahvaltı hazırladım. Tugaydan bana dut toplamış 1 ekmek aldı bugün biraz alışveriş yapacağız masraf hiç bitmiyordu ve artık birikim yapamıyorum

Maaşallah, bütün yazı plânladın, kış hazırlığı da yaptın,
Karınca gibi çalışkan pure
Minik dondurucuyu boşaltayim dedim temizleyeyim, bahçede fasulye, biber olmadan
Ama içindekiler buzdolabının buzluguna sığacak gibi değil, bolca dondurma,ekmek pasta var, bu hafta bitirsem haftaya sığar belki,
Kurbandan önce sebze koymaya başlarım azar azar, bahçeden topladıkça fazla miktarı koyarım.
Haziran ve temmuz masimdan 600ar tl kurbana ayırırım evde de 800 civarı var, sanırım yeter,
Araba vergisi ortak ödemelerde, küçüğün servis, tiyatro masrafı olmaz yazın ama özel ders devam edebir.
Büyük staj yapacak ardından okul acılana kadar çalışacak yine harçlık göndeririz,

benim de dogum ıznıne son 2haftam ınsAllah şafaklarımız bir tabi oglus erkenci cıkmazsa
Temmuz agustos eylul harcamali
Ekim(doğum parasi hastane)

Sonrasi malum.
Allahim saglik versin hersey hallolur
sizin dogum ucreti ne kadar pure

Kızlar ya allah korusun bebeğe birşey olmuş olsa fark ederdim dimi hastalanırım filan hissederim aklım biraz bebekte nedense oturdum bütçe hesabı yapıyorum şimdi bakalım

Kendileri gerizekalı. Benimde geliyordu bakmaya hem suratini cekiyorduk hemde boş boş konuşuyordu. Yok sütün az yok yağsız .sanki kendi emzirmis gibi boş konuştu ama şimdi çocuklara bakıyor aynı evdeyim ömrüm tükeniyor 3 maymunu oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…