Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben buraya yerleştikten sonra artık hiç bir yerde sıcaktan bunalmıyorum 1 Temmuz ile 1 Ekim arası 50 dereceyi gördüğümüz için her yer çok serin geliyor. Geçen sene Temmuz’da kuzenimin düğününe Ankara’ya gittik allahım dondum hastalanıp geri döndüm 15 gün faranjit geçirdim sesim gitti . Kuzenim izmirden gelmişti oda geri dönünce aynen hastalandı benim gibi

Afiyet olsun

Eve paket hazir tavuk sokmayan ben bugun esimle tavuk döner yedik. Felaket aş erdim yani . Offff yedim ama midem iyi degil
Kusarsan rahatlarsın ben çok çabuk kusarım hamileyken herşeyi yedim hemende kusardım eşim boşuna yeme israf bari olmasın derdi.

Kusarsan rahatlarsın ben çok çabuk kusarım hamileyken herşeyi yedim hemende kusardım eşim boşuna yeme israf bari olmasın derdi.
Hahahahha ay çok özür dilerim çok güldüm şuan . Bende yiyorum o an rahatsız etti kusuyorum gelip kalanı yemeğe devam ediyorum

Birde lansinohun göğüs kremini doğuma bir ay kala sürmeye başladım emzirirken bir sıkıntı yaşamadık ilk oğlumda bilmiyordum yara olduktan sonra almıştık acı çekmiştim biraz
Benimkide lansinoh çift sağımlı bende sonra 5 kişi daha sağdı maşallahı var sırada kardeşimin eşi var o eylülde dogum yapacak walf ve biberonlarını değiştirip kullanmaya başlar. Bir mama sandalyesi birde sağma makinası yaptıgım en akıllıca işti

Hahahahha ay çok özür dilerim çok güldüm şuan . Bende yiyorum o an rahatsız etti kusuyorum gelip kalanı yemeğe devam ediyorum
Valla aynen napim canım istiyordu yiyordum geri çıkarıyordum işyerndekiler dalga geçiyordu artık ziyan oluyor limonlar çok yedim limonu tuzlayıp

Cwb
canım dışarı çıktığımda süt benim kıyafetimi islatiyodu göğüs kalkanıyla disarda pek rahat edemezsin ki. Hatta benim ilk üç ay surekli ped takılıydı. Surekli kıyafet değiştirmek zorunda kaliyodum çünkü bana gore büyük bi ihtiyacti cidden.kalkan silikon gibi olduğu icin rahatsiz eder surekli durmasi

Valla aynen napim canım istiyordu yiyordum geri çıkarıyordum işyerndekiler dalga geçiyordu artık ziyan oluyor limonlar çok yedim limonu tuzlayıp
2 gün önce kelebek makarna haşladım canım istedi ama haşlamaya başlayınca o isteğim kayboldu . Sarımsaklı yoğurt yaptım eşimde domates sos yaptı yemeğe başladık 3 kaşık yedim gidip çıkarttım sonra kalanı yedim sonra onu da çıkarttım midem bomboş kaldı 6. Haftam biraz garip geçmişti birde 10. Haftam garip geçiyor bu hafta 4 kere çıkarttım tüm hamilelikle bu kadar çıkartmamıştım

O moral bozanlar her daim oluyorlar o yüzden kimse olmasa daha rahat olur bence yeri geliyor kendi annen bile aç mı çocuk niye ağlıyor diyor. Ben bazen isyan ediyordum ağlıyorsa ağlıyor sesi açılır peşimide mememide bırakın dinlensin süt dolsun öyle getirin çocugu diye hele kv mama yiyen çocuk gerizekalı oluyor gibi davrandıkça mama ver diyodum eşime

Ben 3.5 ay olana kadar hep kustum ne yediysem çıkardım ama herşeyide yedm 5 kg verdim sonra fazlasıyla aldım tabi

Ben 3.5 ay olana kadar hep kustum ne yediysem çıkardım ama herşeyide yedm 5 kg verdim sonra fazlasıyla aldım tabi
Ya ben 2 kg versem bittiğimin resmidir doktor beni hastahaneye yatırmak zorunda kalırdı eminim. Kustuğum zamanlarda vücudumda önemli birşeylerin olduğunu o yüzden kustuğumu düşünüyorum saçma ama

Ayyy bide şey yaparlar kendilerinin ne kadar çok sütleri olduğunu felan övünerek anlatırlar ben emzirirken sagip sagip dökerdim diye. Bende sagip sagip yogurt yapiyom dedim bi teyzeye :))

Gögüs pedi bende çok kullandım birini emerken diğeri kendilignden boşalıyordu elimle ucunu bastırırsam öyle almıyordu oda zor oluyor çocugu rahat emziremiyorsun yastık koyuyordum altına evde öyle emzirdm dışarda mümkün olmuyordu uykudan uyanınca üst baş hep süt olurdu. Sonra emzirirken diğer gögsüme süt sağma makinasını takıyordum acayip süt geliyordu öyle stokladım çogunu

Ya ben 2 kg versem bittiğimin resmidir doktor beni hastahaneye yatırmak zorunda kalırdı eminim. Kustuğum zamanlarda vücudumda önemli birşeylerin olduğunu o yüzden kustuğumu düşünüyorum saçma ama
Bende yattım o kadar çok serum vermişlerki çıktığımda parmagıma yüzük oturmuş ayaklarım şişmiş ayakkabının içine girmedi arkasına basıp yürüdüm.

Evet evet uyurken felan cok akiyodu kalkan her durumda kullanılmaz silikon olduğu icin
Ped benim icin kurtarıcı oldu bime felan geliyodu baya aliyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…