- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.961
Ilk gebeligimde yine boyle tavuk dönwr istemisti canim yemistim ve kusmustum.Pure kustun mu sen hiç
Liste yapalım evetAaa 3 kisi olduk
okyonus tecrubelerini yazarsin cok heyecanlandim su anda
Kizlar gezilecek yerler listesi yapalim
Benimde 26.haftada suyum azaldı aspirine başladık 800gr dı çocuk hep yattım rapor verdi doktor 2ay yattım bebeğe kılo yapan suyu arttıracak ne duyduysam yedim 10kilo aldım 2ayda.53 kılo ile hamile kalıp 73 kıloyla Doğuma girdim kadınlar hamilelikte evrim geçiriyor resmen.Bende yattım o kadar çok serum vermişlerki çıktığımda parmagıma yüzük oturmuş ayaklarım şişmiş ayakkabının içine girmedi arkasına basıp yürüdüm.
Benimki sadece emzirirken akıyor bazen durduk yere aktığı olmuyor öyle olursa tabi gerekirCwb
canım dışarı çıktığımda süt benim kıyafetimi islatiyodu göğüs kalkanıyla disarda pek rahat edemezsin ki. Hatta benim ilk üç ay surekli ped takılıydı. Surekli kıyafet değiştirmek zorunda kaliyodum çünkü bana gore büyük bi ihtiyacti cidden.kalkan silikon gibi olduğu icin rahatsiz eder surekli durmasi
Aynen boyumda kısa yataktan kalkamıyordum fok balıkları gibi resmen çırpınıyordum son ayımda eşim arkamdan ittiriyodu ne günlerdi :)Benimde 26.haftada suyum azaldı aspirine başladık 800gr dı çocuk hep yattım rapor verdi doktor 2ay yattım bebeğe kılo yapan suyu arttıracak ne duyduysam yedim 10kilo aldım 2ayda.53 kılo ile hamile kalıp 73 kıloyla Doğuma girdim kadınlar hamilelikte evrim geçiriyor resmen.
Canım senin bide küçük oğlun mu vardi bebiş dışında? Nasi gidiyo hayat alıştınız mi birbirinize :)Benimki sadece emzirirken akıyor bazen durduk yere aktığı olmuyor öyle olursa tabi gerekir
Kızım 10 yaşında bir 2 senemiz kaldı sora ona da alırlar ücret☺
Geçen sene ile aynı değil geçen sene 2100e ayarladığım yer 3850 fiyat veriyor e tabi dolar yerinde durmuyor
Başka yer isteğimiz olmasa yine oraya giderim 3850 de iyi fiyat
Ben de bi bakim sizin otele:) kısmet bakalım neresi nasip olacak 6 7 bine kıbrısa giderim diyorum 7000e otel mi olur. Miradaya baktım daha önce istediğim tarihlerde 5bin küsürlük yerler bitmiş bana verdiği fiyat 5 geceye 7384
Liste yapalım evetTesadüfe bak ya aynı bölgede aynı otel helal bize Seneyede aynı bölgeye alalım aynı tarih olsun ama Grubun bası ben otelide keşfederim neler güzel hangi saatte ne çıkıyor yazarım aranmadan yersiniz
E Esila09 baktım otele güzele benziyor şimdiden iyi tatiller ama aquapark varmış o parayı ona istiyolar gibi geliyor..
@sirkencubin yok gitmem oraya çocukla zaten gidersek başbaşa gideriz. Sıcağı çok etkilemiyor iskeleden direk cup denize valla hiç bunalmadım ben :)
Biz izmirden hep kendi aracımızla gittik taksi kısmını bilmiyorum ama çevredeki gezilecek yerler hakkında bilgi verebilirim. Havaalanından d akuşadasına direkt servis var aklınızda olsun
Ege suyu bana her zaman soguk gelmistir. Enlem etkisi.Ayrica aman aman guzel uzun sahilleri de yok.
Akdeniz guzel suyu iyi kumsali iyi. Biraz fazla sicak yalniz. Antalya göynük dağ ve deniz iç içe bi otelde kalmistik cok guzeldi.
Alanya guzel.
Bu yaz mersin susanogluna davetliyiz. Mersin taşucu vs biliyorum ama susanoglu gitmemistik hic.
Hiç gerek yok tabi transfere o kadar vermeye biz de arabayla gideriz iyi oluyo yolculuk zevkli geçiyor :)Biz her yil farkli bir yere gitmek istedik
Gecen yil son dk marmarise kaymistim
Bu yil kusadasi istedim genelde beldelerine bakar istedigim yerlerden otel bakarim bir kac otel arasindan sectim son dk aldim aslinda martta fln alsaydik brz daha ucuz olurdu
Ama sartlarim uyunca esimle uzak olunca cokta dusunmedim acikcasi
Sadece ulasim kafami bozdu,yasadigim sehir sabiha gokcen izmirden kusadasi derken bir tatil parasi daha gidecek alan otel arasi gecen yil 350 bu yil 700 olmus km 30 km daha az.
Ztn cok yorucu oluyor
Ya arabayla gidicez yada kusadasi otobus oradan taksi
Kusadasini dolastirsa 700 lira vermeyiz
Ooo o nasıl ücrettir öyleBiz inince beklemeyelim diye ozel transfer aliyorduk 700 lira fiyat verdiler tek yon gidis gelis 1400 istediler
Acikcasi ya arabayla yada disimi sıkıp otobusle gidesim var oradanda taksiye atlasak kusadasini dolastirsa 700 lira almaz
Yasadigim sehir sabiha gokcen dalaman kusadasi derken daha yorucu oluyor.
Sabiha gokcen cok kalabaliklasti cok yorucu oluyor yeni alana gitmek bana cok ters
Ooo o nasıl ücrettir öyleHAVAŞ ın servisi var, 1buçuk saatte bir, 32 tl kişi başı, yolculukta 90 dk sürüyor. Kuşadası içinde arabaya ihtiyaç olmaz. Çevreye gitmek için de taksi yada dolmuş kullanılabilir. Zaten 1 gün çevreyi gezersiniz sonuçta.dolmuşla Kuşadası'ndan Selçuktaki Efes antik kentine gidebilirsiniz, sadece meryemana ya çıkmak için taksi mutlaka lazım oraya dolmuş yok. Şirinceye de , Selçuk merkezden dolmuş var devamlı zaten. Ben size gezi için ayrıntılı mesaj yazacağım
Ne demek büyük bir zevkleCok tesekkur ederim otel kusadasi merkeze 12 km
1 gun mutlaka cevreyi gezeriz 1gunde merkezi
Sirince yada efes aklimda
Ztn 5 gece kalacagiz
Kusadasinda cafe yada herhangi bir mekan yiyecek tavsiyen varmi
Seni de yorduk kusura bakma
Ne demek büyük bir zevkleben size çok ayrıntılı olarak mesaj yazacağım uygun zamanda
Mili olarak çıkan aslında molfix olacaktı.Ilk mamayi ihtiyaç halinde hastane veriyor zaten canım sütün gelirse gereksiz olur bence.ayrica huggies öneririm. Milli içerisinde çok sert tabakaları oluyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?