Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ücretsiz izne cikma ihtimalimi bile düşünmem lazim 2.dönem.
Simdilik isler yolunda gibi görünse de tersine dönebiliyor.
Eşimin maasi ile idare edilebilir k.karti olmadan . Birikime ara vermis olurum
Sen is yapiyorsun sen canim mesajları cok fazla okuyamadım bilmiyorum pek

Evet ama öyle istemiyor elimde nakit kalsın diyor pek hesabını da bilmez şimdiye kadar bende bilmezdim baktım olmuyor 2 aydır artık tasarruf moduna geçtim topikleri takip ediyordum artık bende gireyim dedim motive olurum
Hoş geldin canım,
Bazı insan cebinde sürekli nakit ile gezince güvende hissediyor kendini, en uygun zamanda borca girmek iyi olabilir, erkekler genelde araba ister, kadınlar ev

Hoş geldin canım,
Bazı insan cebinde sürekli nakit ile gezince güvende hissediyor kendini, en uygun zamanda borca girmek iyi olabilir, erkekler genelde araba ister, kadınlar ev
Hosbuldum evet esim öyle biri sanırım ilk hedefimiz araba borçları bitirip almayı istiyoruz 3,5 yasında kızımız var lazim oluyor araba bakalım nasip

Dün kuyumcu çeyrek altini 407den bozarim dedi.
Simdi baktim hicbir altinimi 407den almadim.
Kâr birakmis hep.

Pure nisan takilarimi 100 liradan bilezik yapmistim su an 250 lira
Ne zmn gitsem bos cevirmezlerdi bende uzerine ekleyip altin almistim simdi 2 kat
Altin pahali simdi alinmaz demek bana cok sacma geliyor

Yok yok canım çok haklısın .kızıma çoğunluk annem baktı oğlan olunca annem rahatsızlandı. Esimde bakiciyi asla kabul etmiyor. Yani bile bile bu duruma sabrediyorum. Canım çocuk bakıyor ama diyelim çocuk uyuyor çamaşır var katlamaz ben işten gelip yemek yaptığım çok oldu.kendi çamaşırları bile durur salonda ben katlarim. Yani evet o cocuguma bakıyor ama ben de herislerini yaparım.

Bence çocuğa baktığına şükür et valla onu yapmayanlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…