- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.041
Yok appstore için ya keşke olsa bende istiyorumEvet okumak bile beni cok teşvik ediyordu gitmem İnsaAllah ya uygulaması var mi sitenin baktım AppStore bulamadım
Öyle mi tuh neyse artık burdan devamYok appstore için ya keşke olsa bende istiyorum
Sen is yapiyorsun sen canim mesajları cok fazla okuyamadım bilmiyorum pekÜcretsiz izne cikma ihtimalimi bile düşünmem lazim 2.dönem.
Simdilik isler yolunda gibi görünse de tersine dönebiliyor.
Eşimin maasi ile idare edilebilir k.karti olmadan . Birikime ara vermis olurum
OgretmenimSen is yapiyorsun sen canim mesajları cok fazla okuyamadım bilmiyorum pek
Hoş geldin canım,Evet ama öyle istemiyor elimde nakit kalsın diyor pek hesabını da bilmez şimdiye kadar bende bilmezdim baktım olmuyor 2 aydır artık tasarruf moduna geçtim topikleri takip ediyordum artık bende gireyim dedim motive olurum
HosbuldumHoş geldin canım,
Bazı insan cebinde sürekli nakit ile gezince güvende hissediyor kendini, en uygun zamanda borca girmek iyi olabilir, erkekler genelde araba ister, kadınlar ev
Dün kuyumcu çeyrek altini 407den bozarim dedi.
Simdi baktim hicbir altinimi 407den almadim.
Kâr birakmis hep.
Yok yok canım çok haklısın .kızıma çoğunluk annem baktı oğlan olunca annem rahatsızlandı. Esimde bakiciyi asla kabul etmiyor. Yani bile bile bu duruma sabrediyorum. Canım çocuk bakıyor ama diyelim çocuk uyuyor çamaşır var katlamaz ben işten gelip yemek yaptığım çok oldu.kendi çamaşırları bile durur salonda ben katlarim. Yani evet o cocuguma bakıyor ama ben de herislerini yaparım.Çocuklarına bakıyormuş zorla mı bakıyor canım
Kv bir sene baktı oğluma sıkışınca yine gelir bakar sağolsun ne olursa olsun hep ona karşı vefa duygusu taşırım
Madem bu kadar sevmiyorsun annene baktır ya da bakıcı bul kendine de ona da yazık
Kusura bakma ama yazmadan geçemedim
Bence çocuğa baktığına şükür et valla onu yapmayanlar da varYok yok canım çok haklısın .kızıma çoğunluk annem baktı oğlan olunca annem rahatsızlandı. Esimde bakiciyi asla kabul etmiyor. Yani bile bile bu duruma sabrediyorum. Canım çocuk bakıyor ama diyelim çocuk uyuyor çamaşır var katlamaz ben işten gelip yemek yaptığım çok oldu.kendi çamaşırları bile durur salonda ben katlarim. Yani evet o cocuguma bakıyor ama ben de herislerini yaparım.
İnş güzel degerlendırız hep bir eksık çıkıyor ama çok şükür az az da olsa her ay Birseyler aldık.Cok guzel bir rakam.
Valla iyi degerlendirin doğuyu. Bizim gibi boş gecirmeyin
Bence biz altına odaklandığımız için çok dıkkatimizi cekiyor. Kuyumcuların önünden ağzımın suları akarak geçer oldumEvet yaa insallah bende temmuz maasi ile alabilirim. Altinin modasi gecmez ama şu sıralar pek bi moda sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?