Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun hiç giremedim kv gittik dün akşam geldik
Herkes iyidir umarım pure kızın olacak demek çok sevindim her annenin bir kızı olmalı :)
bugün komple temizlik yaptım kaynımgil ailece gelecekler yarın yada salı günü
Miniğimin ilk bayramı olduğu için epey bayram harçlığı oldu 400 tl üstünü tamamlayıp yarım altın alıcam
Ayın 23 ne de istanbula gidiyoruz inşallah birikim olmaz daha bir kaç ay

hosgeldin canim

Evet okumak bile beni cok teşvik ediyordu gitmem İnsaAllah ya uygulaması var mi sitenin baktım AppStore bulamadım
app store yok ama kolay yolu soyle kullanıyorum ben googledan sıteye gırınce kısayol olarak kaydedip ekrana koydum direkt ekonomi topıgıne gırıyorum tıklayınca boyle yapabılırsınız kızlar
tuce_tuce

Aynen bakmak zorunda değiller onlar da çok memnun olmuyorlar ama idare ediyorlar bizde evlatlarımızın hatrına katlanıyoruz yoksa ev ev üstüne olmuyor

Ben ellere çocuk baktırmanın zorluğunu bildiğim için torunlarımı yabancılara baktırtmak istemem tabi sağlığım el verirse

Benimde kısa yolda var aynen

Ben ellere çocuk baktırmanın zorluğunu bildiğim için torunlarımı yabancılara baktırtmak istemem tabi sağlığım el verirse

Bana çocuk bakmak hep zor görünüyor açıkcası yaşlanınca da dinlenmek isterim gibime geliyor kısmet

Bende takayim memlekette ozellikle.
Dugun takilarimi filan hic takmamistim.
Ahh ben daha 1 senelik bile evli değilken bozduk bilezikleri doyamadim şimdi cok heves ediyorum ama alamam suan maalesef
Altın 104 deydi cok çıktı diye bozduk saf gibi hiç birsey de almadık para öyle duruyor borç verdik birine öyle yerinde sayıyor 7 bin

Alışverişten geldik birkaç yerden ayrı ayrı yaptık hiç hesaplayamadım kendimi çok yorgun hissettim şuan kuyruk sokumum ağrıdı

bugun pek ıyı hıssetmıyorum kendımı kızlar yaa kasıklarımda sızlamalar var karnım zaten devamlı gergin en basından beri, buyudugu için ıyıce tavan yaptı goguslerımı ıttırıyor bebıs.bi stres oldum dr gerci son kontrolde bundan sonra bıse olursada korkma her sey yolunda bebek gelısımını tamamladı dedı.yavas yavas sona yaklasıyoruz sanırım saglıcakla gelsın ınsAllah

Ayyyyyy ben bile heyecanlandım şimdi senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…