- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.061
Algıda seçicilikBence biz altına odaklandığımız için çok dıkkatimizi cekiyor. Kuyumcuların önünden ağzımın suları akarak geçer oldum
24 ayar gram altin dün 252 liraydiOğlan bayramda 245 tl topladı gram altın alıp atacağım onu kenara öyle düşündüm
Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun hiç giremedim kv gittik dün akşam geldik
Herkes iyidir umarım pure kızın olacak demek çok sevindim her annenin bir kızı olmalı :)
bugün komple temizlik yaptım kaynımgil ailece gelecekler yarın yada salı günü
Miniğimin ilk bayramı olduğu için epey bayram harçlığı oldu 400 tl üstünü tamamlayıp yarım altın alıcam
Ayın 23 ne de istanbula gidiyoruz inşallah birikim olmaz daha bir kaç ay
app store yok ama kolay yolu soyle kullanıyorum ben googledan sıteye gırınce kısayol olarak kaydedip ekrana koydum direkt ekonomi topıgıne gırıyorum tıklayınca boyle yapabılırsınız kızlarEvet okumak bile beni cok teşvik ediyordu gitmem İnsaAllah ya uygulaması var mi sitenin baktım AppStore bulamadım
Aynen bakmak zorunda değiller onlar da çok memnun olmuyorlar ama idare ediyorlar bizde evlatlarımızın hatrına katlanıyoruz yoksa ev ev üstüne olmuyorYa zaten oyle bir zorunluluklari yok insanlarin.
Bazi anneler kvler isleri yolunda gelip bakiyorlar idare ediyorlar az cok.
Ama biz dört dörtluğuz diyeni duymadim.
Ornegin ben annemle hiccc anlasamam
Ama idare etmeye calisirim. Büyügumuz cunku ve gelip cocuga bakmaya zorunlu degil.
Okuldan arkadaslar da hemen hemen ayni şeylerden şikayetci. Ama cocuk icin katlaniyorlar iste
Ben ellere çocuk baktırmanın zorluğunu bildiğim için torunlarımı yabancılara baktırtmak istemem tabi sağlığım el verirseİlk cümlene öyle katılıyorum ki . Yüzde yüz bu düşüncedeyim bende pek bakmak istemem açıkcası . Zaten gençken çocuk bakmışım belirli bir yaştan sonra çekilmez gibime geliyor yorucu yani kafa bedel kaldırmaz. Bizim bir arkadaş var hani sürekli bize gelen aile kadın 40 yaşında ve 2. Çocuğu sırf büyük oğlu istiyor diye yapmış . Şuan çocuk 2 yaşında annesi bakıyor bunlarla yaşıyor . Teydeye acıyorum pure ya bunlar çocuğun asla sorumluluğunu almıyorlar kadının üzerine altmışlar öyle geziyorlar görmen lazım kadın 60 yaşında daha çocuk bakıyor ona yazık değil mi diye düşünüyorum açıkcası . Bu hayatta çocuk konusunda bir tek anneme güvenirim kardeşime dahi güvenmem kv ye hiç güvenmem . Babam der ki kolun varsa kesip yiyeceksin kimseye güvenme bizi hep böyle yetiştirdi açıkcası . Lohusalık için bile güvenmiyorum kimseye bunu söyleyince insanlar şaşırıyor ama ne yapalım diyorum annem 10 gün baksın yeterli . Sonra hallederiz en kötü ihtimal tesislerden hazır ev yemeği gelir eve de temizlikçi bayan gelir
Benimde kısa yolda var aynenapp store yok ama kolay yolu soyle kullanıyorum ben googledan sıteye gırınce kısayol olarak kaydedip ekrana koydum direkt ekonomi topıgıne gırıyorum tıklayınca boyle yapabılırsınız kızlar
tuce_tuce
Ben ayrılıcam inşallah bir çeyrek alabilsem iyiÜcretsiz izne cikma ihtimalimi bile düşünmem lazim 2.dönem.
Simdilik isler yolunda gibi görünse de tersine dönebiliyor.
Eşimin maasi ile idare edilebilir k.karti olmadan . Birikime ara vermis olurum
Ben ellere çocuk baktırmanın zorluğunu bildiğim için torunlarımı yabancılara baktırtmak istemem tabi sağlığım el verirse
Bilezik çok dikkat çekiyor insanın gözü kalıyor10gr bileziğim var bayramda bileklikle taktım herkes bilezikmi aldın diyor nekadar dikkatlıler yahu.Heves ettim söyle şık bir bilezik daha alacağım 20-30gr olacak en az
Bende izne ayrıldığımdan beri takıyorum hoşuma gitti çıkarasım gelmiyor :)Evet yaa insallah bende temmuz maasi ile alabilirim. Altinin modasi gecmez ama şu sıralar pek bi moda sanki
Teşekkür ederim bende sayfayı hiç kapatmıyorumapp store yok ama kolay yolu soyle kullanıyorum ben googledan sıteye gırınce kısayol olarak kaydedip ekrana koydum direkt ekonomi topıgıne gırıyorum tıklayınca boyle yapabılırsınız kızlar
tuce_tuce
Ahh ben daha 1 senelik bile evli değilken bozduk bilezikleri doyamadim şimdi cok heves ediyorum ama alamam suan maalesefBende takayim memlekette ozellikle.
Dugun takilarimi filan hic takmamistim.
Ayyyyyy ben bile heyecanlandım şimdi senin içinbugun pek ıyı hıssetmıyorum kendımı kızlar yaa kasıklarımda sızlamalar var karnım zaten devamlı gergin en basından beri, buyudugu için ıyıce tavan yaptı goguslerımı ıttırıyor bebıs.bi stres oldum dr gerci son kontrolde bundan sonra bıse olursada korkma her sey yolunda bebek gelısımını tamamladı dedı.yavas yavas sona yaklasıyoruz sanırım saglıcakla gelsın ınsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?