Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyyyyy ben bile heyecanlandım şimdi senin için
sabahtan beri bi duygusalım ya bebek arabası kv nin evdeydi onu getırdık odasına gırınce oglum esyaların hazır dedım basladm aglamaya sonra hemen susturdm kendımı stres olmasın karnımdan beri diye,Allahım hıc kımseye dusmanıma bıle evlat aratmasın her isteyenin kucağı dolsun evi şenlensin ınsAllah

Ay amin sakin ol tamam mı herşey çok güzel olacak bunu düşün sağlıkla gelsin aklına gelirsem bana da dua et lütfen sağlıklı normal bir Doğum yapayım

Seni iyi anliyorum bebegimin harketlerini hissetmeye basladigimdan beri ben De Cok duygusallastim.

Iyi akşamlar arkadaşlar hamislere sağlıklı doğumlar diliyorum tabi bana da :) yarın çalışabilir raporu alcam tamamlayabilirim inşallah.. bayramda memlekete gittim para harcamadan geldim sadece yakıt masrafımız oldu onun için de bütçe ayirmistik zaten.. ayin 15 i gelince 2 çeyrek alabilirim inşallah .. kredi kartım 315 lira gelmiş

Ay amin sakin ol tamam mı herşey çok güzel olacak bunu düşün sağlıkla gelsin aklına gelirsem bana da dua et lütfen sağlıklı normal bir Doğum yapayım
ınsAllah canım ederim tabi ınsAllah herkes için duam hayırlı dogumlar olsun
Seni iyi anliyorum bebegimin harketlerini hissetmeye basladigimdan beri ben De Cok duygusallastim.
bu son kntrolde bana bi stres bı duygusallık geldi ben hep daha cok var daha cok var modundaydım doktorda son duzluge gırıyoruz bundan sonra guzel olacak her sey dogum yaklasıyor vs falan dıyınce bı kendıme geldım aylar var gıbıydım sımdı her gece acaba ne zman dogum dıye uyuyorum normalde 1ay kadar var tam gününü beklerse

Benim oglum 38. Haftada gelmisti cnm bence sen hazırlıklı ol paşa erken gelmek isteyebilir :) gözünde korkmasın rabbim kolaylığını veriyor ve emin ol oğlunu kucağına aldigin gün hayatının en mutlu günü olarak kalacak

Ya canım benim kocaman maşallah sana . Güçlü ol çünkü annelik bunu gerektirecek. Her şey çok güzel olacak Allah’ın izni ile sağlıkla kucağınıza alacaksınız

Allah razı olsun canım Rabbimden hayırlısı en hayırlı vakıtte gelsın ınsAllah
Ya canım benim kocaman maşallah sana . Güçlü ol çünkü annelik bunu gerektirecek. Her şey çok güzel olacak Allah’ın izni ile sağlıkla kucağınıza alacaksınız
aminn canım ismen dua ettim sana bı kac arkadasa da Allahım sıze de nasıp etsın

Arkadaslar iyi aksamlar, size birsey sormak istiyorum, hazır hamilemiz de bolken kuzenin eşi doğum yaptı; çeyrek takıcam, oyuncak aldım bir de takım almayı planlıyorum hm den olabilir. Bebek dışında Gelinimize de ufak birsey almak istiyorum sizce ne olabilir? Kuzeni severim kız da tatlı birseyYani bütçeyi zorlamayacak küçük ama düşünülmüş birsey, maksat hoşluk olsun. Yeni bir anne kendisine ne hediye alınsa düşünülmüş hisseder ve mutlu olur mesela, takı toka dışında var mı fikri olan?

Ne güzel düşünmüşsün canım. Kuzeni tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Kendime ne alınsa hoşuma gider diye düşündüm.. takı almışsın takım da alacakmışsın.. ona da bi gecelik sabahlık gibi bir takım alınabilir malum lohusalıkta çeşit çeşit iyi oluyor.

Ben olsam kozmetik isterdim bakım yağı maske duş jeli gibi bir şey de olabilirdi

Uzun sık bir hirka evde isine yarayabilir
Cat kapi calsa uzerine gecirir
Diye dusundum ama?

Benim annem çok sakin ben biraz geçimsizim hemen sinirlenirim düşünmeden hareket ederim çogu zam

tesekkur ederım arkadasım, daha 2hafta var calısmam gereken suan gözümde öyle büyüyorki ama bı yandanda sunu dusunuyorum ıs yerınde kafam dagılır stresım azalır belki bılmıyorum dayanabıldıgım kadar gıdıcem bakalım
hedıye olarakta yengem kendın sec dedı mesela şık bi pijama takımı begendım onu aldı sagolsun oyle bıse olabilir

Çok yoruldum bugün temizlik yaptım komşumun kızı annesine gelmiş bayram için onları davet ettim kısır vb şeyler hazırladım yedik içtik onlar gidince tekrar çocukların dagıttıklarını topladım annemle abim geldi köyden yogurt almış sarma pişirmiş onları dolaba koydum. Çay demledim ütü yaptım baya birikmişti. Şimdi yatcam ufaklık yine huzursuz ellerinde ve ayaklarında sivilce gibi şeyler çıkmış ucu iltihaplı birazda belinde var bişey mi çıkarcak anlamadım eşim sabah nöbetten gelecek doktora götürsün eğer dahada çoğalırsa

Bakım Kremi, losyon, maske gibi bakım ürünleri olabilir. Bana Yves rocherden küçük bir sepet halinde duş jeli ,losyon ve dudak kremi almıştı arkadaşım. Bir de hm den emzirme özellikli şık bir kazak almıştı bir arkadaşım o kadar çok işime yaradı ki.bebeğe kıyafet almayıp böyle emzirme özellikli tişört elbise gibi bir şey alabilirsiniz.

Bir de bir kuzenim şöyle bir şey yapmıştı benden o kadar çok hayır dua aldı ki 50 tane kadar falan kalem börek sarmış pişirmeden poşetlemişti, sonra 1 tepsi kurabiye pişirip poşetlemişti, 1 tencere sarma sarmış, 1 Tepside kek yapmıştı, derin dondurucuya atayım diye valla kaç misafir de kulaklarını çınlatıp ona minnettar oldum anlatamam

Ayy evet.yiyecek birseyler olabilir el yapimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…