- 1 Ekim 2013
- 8.468
- 20.520
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.081
sabahtan beri bi duygusalım ya bebek arabası kv nin evdeydi onu getırdık odasına gırınce oglum esyaların hazır dedım basladm aglamayaAyyyyyy ben bile heyecanlandım şimdi senin için
Ay amin sakin ol tamam mı herşey çok güzel olacak bunu düşün sağlıkla gelsinsabahtan beri bi duygusalım ya bebek arabası kv nin evdeydi onu getırdık odasına gırınce oglum esyaların hazır dedım basladm aglamayasonra hemen susturdm kendımı stres olmasın karnımdan beri diye,Allahım hıc kımseye dusmanıma bıle evlat aratmasın her isteyenin kucağı dolsun evi şenlensin ınsAllah
Seni iyi anliyorum bebegimin harketlerini hissetmeye basladigimdan beri ben De Cok duygusallastim.sabahtan beri bi duygusalım ya bebek arabası kv nin evdeydi onu getırdık odasına gırınce oglum esyaların hazır dedım basladm aglamayasonra hemen susturdm kendımı stres olmasın karnımdan beri diye,Allahım hıc kımseye dusmanıma bıle evlat aratmasın her isteyenin kucağı dolsun evi şenlensin ınsAllah
ınsAllah canım ederim tabi ınsAllah herkes için duam hayırlı dogumlar olsunAy amin sakin ol tamam mı herşey çok güzel olacak bunu düşün sağlıkla gelsinaklına gelirsem bana da dua et lütfen sağlıklı normal bir Doğum yapayım
bu son kntrolde bana bi stres bı duygusallık geldi ben hep daha cok var daha cok var modundaydım doktorda son duzluge gırıyoruz bundan sonra guzel olacak her sey dogum yaklasıyor vs falan dıyınce bı kendıme geldım aylar var gıbıydım sımdı her gece acaba ne zman dogum dıye uyuyorum normalde 1ay kadar var tam gününü beklerseSeni iyi anliyorum bebegimin harketlerini hissetmeye basladigimdan beri ben De Cok duygusallastim.
Benim oglum 38. Haftada gelmisti cnm bence sen hazırlıklı ol paşa erken gelmek isteyebilir :) gözünde korkmasın rabbim kolaylığını veriyor ve emin ol oğlunu kucağına aldigin gün hayatının en mutlu günü olarak kalacakınsAllah canım ederim tabi ınsAllah herkes için duam hayırlı dogumlar olsun
bu son kntrolde bana bi stres bı duygusallık geldi ben hep daha cok var daha cok var modundaydım doktorda son duzluge gırıyoruz bundan sonra guzel olacak her sey dogum yaklasıyor vs falan dıyınce bı kendıme geldım aylar var gıbıydım sımdı her gece acaba ne zman dogum dıye uyuyorum normalde 1ay kadar var tam gününü beklerse
Ya canım benim kocaman maşallah sana . Güçlü ol çünkü annelik bunu gerektirecek. Her şey çok güzel olacak Allah’ın izni ile sağlıkla kucağınıza alacaksınızsabahtan beri bi duygusalım ya bebek arabası kv nin evdeydi onu getırdık odasına gırınce oglum esyaların hazır dedım basladm aglamayasonra hemen susturdm kendımı stres olmasın karnımdan beri diye,Allahım hıc kımseye dusmanıma bıle evlat aratmasın her isteyenin kucağı dolsun evi şenlensin ınsAllah
Allah razı olsun canım Rabbimden hayırlısı en hayırlı vakıtte gelsın ınsAllahBenim oglum 38. Haftada gelmisti cnm bence sen hazırlıklı ol paşa erken gelmek isteyebilir :) gözünde korkmasın rabbim kolaylığını veriyor ve emin ol oğlunu kucağına aldigin gün hayatının en mutlu günü olarak kalacak
aminn canım ismen dua ettim sana bı kac arkadasa da Allahım sıze de nasıp etsınYa canım benim kocaman maşallah sana . Güçlü ol çünkü annelik bunu gerektirecek. Her şey çok güzel olacak Allah’ın izni ile sağlıkla kucağınıza alacaksınız
Ne güzel düşünmüşsün canım. Kuzeni tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Kendime ne alınsa hoşuma gider diye düşündüm.. takı almışsın takım da alacakmışsın.. ona da bi gecelik sabahlık gibi bir takım alınabilir malum lohusalıkta çeşit çeşit iyi oluyor.Arkadaslar iyi aksamlar, size birsey sormak istiyorum, hazır hamilemiz de bolkenkuzenin eşi doğum yaptı; çeyrek takıcam, oyuncak aldım bir de takım almayı planlıyorum hm den olabilir. Bebek dışında Gelinimize de ufak birsey almak istiyorum sizce ne olabilir? Kuzeni severim kız da tatlı birsey❤Yani bütçeyi zorlamayacak küçük ama düşünülmüş birsey, maksat hoşluk olsun. Yeni bir anne kendisine ne hediye alınsa düşünülmüş hisseder ve mutlu olur mesela, takı toka dışında var mı fikri olan?
Ben olsam kozmetik isterdim bakım yağı maske duş jeli gibi bir şey de olabilirdiArkadaslar iyi aksamlar, size birsey sormak istiyorum, hazır hamilemiz de bolkenkuzenin eşi doğum yaptı; çeyrek takıcam, oyuncak aldım bir de takım almayı planlıyorum hm den olabilir. Bebek dışında Gelinimize de ufak birsey almak istiyorum sizce ne olabilir? Kuzeni severim kız da tatlı birsey Yani bütçeyi zorlamayacak küçük ama düşünülmüş birsey, maksat hoşluk olsun. Yeni bir anne kendisine ne hediye alınsa düşünülmüş hisseder ve mutlu olur mesela, takı toka dışında var mı fikri olan?
Arkadaslar iyi aksamlar, size birsey sormak istiyorum, hazır hamilemiz de bolkenkuzenin eşi doğum yaptı; çeyrek takıcam, oyuncak aldım bir de takım almayı planlıyorum hm den olabilir. Bebek dışında Gelinimize de ufak birsey almak istiyorum sizce ne olabilir? Kuzeni severim kız da tatlı birsey❤Yani bütçeyi zorlamayacak küçük ama düşünülmüş birsey, maksat hoşluk olsun. Yeni bir anne kendisine ne hediye alınsa düşünülmüş hisseder ve mutlu olur mesela, takı toka dışında var mı fikri olan?
Benim annem çok sakin ben biraz geçimsizim hemen sinirlenirim düşünmeden hareket ederim çogu zamYa zaten oyle bir zorunluluklari yok insanlarin.
Bazi anneler kvler isleri yolunda gelip bakiyorlar idare ediyorlar az cok.
Ama biz dört dörtluğuz diyeni duymadim.
Ornegin ben annemle hiccc anlasamam
Ama idare etmeye calisirim. Büyügumuz cunku ve gelip cocuga bakmaya zorunlu degil.
Okuldan arkadaslar da hemen hemen ayni şeylerden şikayetci. Ama cocuk icin katlaniyorlar iste
tesekkur ederım arkadasım, daha 2hafta var calısmam gereken suan gözümde öyle büyüyorki ama bı yandanda sunu dusunuyorum ıs yerınde kafam dagılır stresım azalır belki bılmıyorum dayanabıldıgım kadar gıdıcem bakalımkronikuykucu hadi gayret sona yaklaştım artık, o duygusallık normal bence, anneliğin şanından diyelim bol bol ayaklarını uzatıp dinlenmeni tavsiye ederim. Film izle yada kitap oku bir seye konsantre olursan telasın azalır
Bakım Kremi, losyon, maske gibi bakım ürünleri olabilir. Bana Yves rocherden küçük bir sepet halinde duş jeli ,losyon ve dudak kremi almıştı arkadaşım. Bir de hm den emzirme özellikli şık bir kazak almıştı bir arkadaşım o kadar çok işime yaradı ki.bebeğe kıyafet almayıp böyle emzirme özellikli tişört elbise gibi bir şey alabilirsiniz.Arkadaslar iyi aksamlar, size birsey sormak istiyorum, hazır hamilemiz de bolkenkuzenin eşi doğum yaptı; çeyrek takıcam, oyuncak aldım bir de takım almayı planlıyorum hm den olabilir. Bebek dışında Gelinimize de ufak birsey almak istiyorum sizce ne olabilir? Kuzeni severim kız da tatlı birsey❤Yani bütçeyi zorlamayacak küçük ama düşünülmüş birsey, maksat hoşluk olsun. Yeni bir anne kendisine ne hediye alınsa düşünülmüş hisseder ve mutlu olur mesela, takı toka dışında var mı fikri olan?
Bir de bir kuzenim şöyle bir şey yapmıştı benden o kadar çok hayır dua aldı kiArkadaslar iyi aksamlar, size birsey sormak istiyorum, hazır hamilemiz de bolkenkuzenin eşi doğum yaptı; çeyrek takıcam, oyuncak aldım bir de takım almayı planlıyorum hm den olabilir. Bebek dışında Gelinimize de ufak birsey almak istiyorum sizce ne olabilir? Kuzeni severim kız da tatlı birsey❤Yani bütçeyi zorlamayacak küçük ama düşünülmüş birsey, maksat hoşluk olsun. Yeni bir anne kendisine ne hediye alınsa düşünülmüş hisseder ve mutlu olur mesela, takı toka dışında var mı fikri olan?
Ayy evet.yiyecek birseyler olabilir el yapimiBir de bir kuzenim şöyle bir şey yapmıştı benden o kadar çok hayır dua aldı ki50 tane kadar falan kalem börek sarmış pişirmeden poşetlemişti, sonra 1 tepsi kurabiye pişirip poşetlemişti, 1 tencere sarma sarmış, 1 Tepside kek yapmıştı, derin dondurucuya atayım diye valla kaç misafir de kulaklarını çınlatıp ona minnettar oldum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?