Bugün ne aldin kaç tl harcadin

takvminde yalancı doğum sancıları olduğu söyleniyor inşallah ciddi bir şey değil canım geçmiş olsun şifa ile çık inşallah.. dün benim de sağ kasığımda yürürken aksatan cinste ağrım vardı yumurtlama sancısı gibi birşey bacağıma ve kalçama vurdu..

"Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır.Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır. "

Kızlar devlet memuru olunca süt parası veya doğum parası verilmiyor değil mi
verılıyor canım ılk cocuk 300 ıkıncı cocuk 400tl bir kereye mahsus. basvurduktan 1ay sonra yatıyormus pttden alıyorsun.kaymakamlıga basvuruyorsun bıldıgum kadarıyla, ama kesın alıyosun ablam aldı

Takvimm hiç dikkatimi çekmedi. Sen diyince gördüm Sen de dikkatli ol uzan çok ayakta kalma.

Takvimm hiç dikkatimi çekmedi. Sen diyince gördüm Sen de dikkatli ol uzan çok ayakta kalma.
evet evet ayakları dikip yattım hafiflemişti.. 10da uyumuşum.. sabah kalktığımda ağrı kalmamıştı.. izin vermiyor harekete sanırım:) ben de iyi haberlerini bekliyorum

2015 te çıkan dogum parası var ilk dogum 300 ikinci 400 üçüncü 600 dördüncü 800 onun için başvuru formu dilekçe kimlik fotokopileri ve dogum belgesini kurum insan kaynaklarına veriyorsun onlar yazar aile bakanlığına

Geçmiş olsun

ben bugün 13 tl wiston layt aldım

Yaaaaa çok geçmiş olsun sirkencim inşallah herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…