- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.981
asker mi kaldı atama yapacaklar canım Eşim bu ay 7 nöbet tutacak kimse yok her yer böyle sanırımSinirlerim bozuldu artık ya üst bölgesinde 1haftadır Takim komutanı yok diye oraya yolladılar gece araziye çıkıp gündüz geri geliyorlar.Bu atamada takım komutanıda atamamıslar oraya şimdi birde o var bırakma orayı derler bakalım ne yapacağız adam iZne gelemiyor şaka gibi
düzelmedi mi eşin biraz hesabından gram altın al bence kasaların hem yıllık kirası var hemde ilk başta bir miktar kasa parası gibi bişey ödüyorsun eğer fiziki altının çoksa kiralayabilirsin mantıklıGünaydın arkadaşlar.. bugün çok halsiz hissediyorum anlamsız bir baş agrım var hic çalışasım yokbi an önce ayın 15 i gelse maas icin degil dogum iznine ayrilcam .. dogum izninde sadece maas yatcak doner yatmicak dedim esime yatacak olan döneri de habersiz biriktiricem ayda 1200 tl :) altın alıp ksa kiralamayi düşünüyorum
Ben bi 600 diye duymuştum emin değilim .Kasa fiyatlari ne kadar bilen var mi
evet canım dün yenıledik hatta bir yıl daha
335 TL dönemlik mi yoksa tüm sene miydi 6 ayda yenileniyor diye biliyorumevet canım dün yenıledik hatta bir yıl daha
ziraat küçük kasa (küçük dediğine bakma epey sey alabılecek buyuklukte) 335lira. ilk actırırken bi ucrette depozıto verıyosunKostebekpasta
yok canım bir yıllık335 TL dönemlik mi yoksa tüm sene miydi 6 ayda yenileniyor diye biliyorum
İyiymiş o zaman ya ben dönemlik zannediyordumyok canım bir yıllık
yok canım biz 2016dan beri kullanıyoruz valla memnunuz yani aklımız kalmıyor. tabiki dogal afet deprem buyuk banka soygunu vs bunları karsılamıyor banka ama o da Allaha kalmıs sonucta ölümlü dünya yapacak bısey yok onlarda olursa,her halukarda evden guvenli benceİyiymiş o zaman ya ben dönemlik zannediyordum
Dogum parası veriliyo cnm ilk doğum 300 2. Dogum 400 3. Dogum 600Kızlar devlet memuru olunca süt parası veya doğum parası verilmiyor değil mi
Bilmiyodum.Dogum parası veriliyo cnm ilk doğum 300 2. Dogum 400 3. Dogum 600
Geçmiş olsun.açilma var miBu ara ben de dolara girdim. Daha da takipteyim.
Benim de ziraatte kasam var. Yıllık 300 tl gibi bir şey ödüyoruz. Biz 10 yıldır kullanıyoruz eşim de girip çıkabiliyor, memnunuz.
Kasıklarımda ağrı vardı gece enfeksiyon filan oldu sandım Sabah hastaneye geldim sancı çıktı yatış yaptılar. Bu nasıl bir sancı anlamadım
Sağol pure. Hayır Yok ama ilaca başladılar. Sadece ksrnım çok sert gerginGeçmiş olsun.açilma var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?