Bugün ne aldin kaç tl harcadin

asker mi kaldı atama yapacaklar canım Eşim bu ay 7 nöbet tutacak kimse yok her yer böyle sanırım

düzelmedi mi eşin biraz hesabından gram altın al bence kasaların hem yıllık kirası var hemde ilk başta bir miktar kasa parası gibi bişey ödüyorsun eğer fiziki altının çoksa kiralayabilirsin mantıklı

evet canım dün yenıledik hatta bir yıl daha
ziraat küçük kasa (küçük dediğine bakma epey sey alabılecek buyuklukte) 335lira. ilk actırırken bi ucrette depozıto verıyosun Kostebekpasta
335 TL dönemlik mi yoksa tüm sene miydi 6 ayda yenileniyor diye biliyorum

İyiymiş o zaman ya ben dönemlik zannediyordum
yok canım biz 2016dan beri kullanıyoruz valla memnunuz yani aklımız kalmıyor. tabiki dogal afet deprem buyuk banka soygunu vs bunları karsılamıyor banka ama o da Allaha kalmıs sonucta ölümlü dünya yapacak bısey yok onlarda olursa,her halukarda evden guvenli bence
hatta sene basında gorumcem de vakıfta kasa actı kampanya vardı ucretın yarısınımı ne aldılar

Markette 14 TL harcadım kızlar hafta sonu organikçiden 3 kg yoğurt aldı eşim ve kg fiyatı 6 TL bu kadar olmaz cidden bir daha almayacağım 18 TL ödedi hatta 19 a yakın . Kışın 3.5 tl di fiyatı kazıklandık resmen . Başka bir yerle görüştüm az önce aşırı pahalı 4.5 TL normalde dediler evdeki bitince bunu deneyeceğim bu kadar kazıklanmak fazla

Selamlar,

Dün maaşım yattı. 1000 usd aldım. Bu ara dolardan gidiyorum bakalım.

Yemek takımımın kırılan 7 kase ve 2 çukur tabağını aldım. Rossman’dan temizlik bezi, sünger vs. gibi ihtiyaçlarımı aldım.

İki kızıma tek doğum günü yapacağız. Büyük kızıma istediği Pony kostümünü aldım.

Bu ara ben de dolara girdim. Daha da takipteyim.
Benim de ziraatte kasam var. Yıllık 300 tl gibi bir şey ödüyoruz. Biz 10 yıldır kullanıyoruz eşim de girip çıkabiliyor, memnunuz.
Kasıklarımda ağrı vardı gece enfeksiyon filan oldu sandım Sabah hastaneye geldim sancı çıktı yatış yaptılar. Bu nasıl bir sancı anlamadım

Bu ara ben de dolara girdim. Daha da takipteyim.
Benim de ziraatte kasam var. Yıllık 300 tl gibi bir şey ödüyoruz. Biz 10 yıldır kullanıyoruz eşim de girip çıkabiliyor, memnunuz.
Kasıklarımda ağrı vardı gece enfeksiyon filan oldu sandım Sabah hastaneye geldim sancı çıktı yatış yaptılar. Bu nasıl bir sancı anlamadım

Geçmiş olsun.açilma var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…