- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #36.961
carsamba kontrol var canım muayene oncesi cekıyorlar o zmana kadar gtmezsek o gun cekılecek ınsAllah bakalm gecen pazartesi biraz sancı cıkmıstı nst de.Bi nta yaptır canım yine de
Rabbim bir avazda kurtarsın inş her şey çok güzel olacak hazırsın anneliğe mutlu bebiş göktürk geliyor oleyyyybiraz sancım var kızlar yarın öbür gün gelıyor bebıs sanırımcarsamba günü kontrol var o gune kadar duracakmı bakalım
hiç bilmedıgım bıse oldugu için tahmın yurutemıyorum
aminn jnsAllah canım Allahım her ısteyene nasıp etsın hayırlısıyla sen de duamdasınRabbim bir avazda kurtarsın inş her şey çok güzel olacak hazırsın anneliğe mutlu bebiş göktürk geliyor oleyyyy
Duaları hızlandır yetişeyim sanainş
Yaa çok üzüldüm çaresizlik cok cok zor allah yardımcısı olsun insallah guzel günler görsünAmin inşallah eşim binada yönetici kapıcı dairesindeki kiracı çıktı yeni biri bakmaya gelmiş kadın eşinden boşanıyormuş 3 çocugu varmış sözleşme yaptı 1 ay kira almayım evi temizle badana yaptır ona sayalım başka elimden bişey gelmiyor dedi annem bazlama yapmış ondan koydum 3 tane kabak tatlısı koydum Allah yardımcısı olsun ortanca oğluyla geldi sözleşme imzalamaya çekinerek yemek hazır yiyelim öyle git dedim durmadı canım çok sıkıldı oğlu çalışıyormuş 1200 tl alıyormuş nasıl geçinecek 3 çocuk ufff taşınsında pazar parası falan veririm inşallah
Inegöl mobilyadan aldim sagol canım. Komple takım almadim yani kendim takım olusturdum. Tv ünitesini ikeadan alicam onlar depoda bekletme yapmadığı icin simdi alamadım. Masa sandalyeyi de vivense den aldım baza aldim birde vivense den. Geriye oğlumun odası birde tv ünitesi felan kaldi bakalım onlari adres belli olduğunda alicam ikeadan almayı düşünüyorumMobilyan hayırlı olsun cnm hangi marka merak ettim komple salon aldın değil mi masa sandalye tv ünitesi koltuk takımı şeklinde
Kara kuvvetleri ve polısler hep en sona kalıyor insanları meraktan çatlatıyorlarBu arada lgs idi sanirim sınav onların tercihleri başlamış. Polis cocugu olanlar tayinci olanlar gidecek yerleri belli degil. Düğünü olanların evleri nerde olacak belli değil bi türlü açıklanmadı tayinler bu kadar uzatmanın manasını anlamıyorum
Yine mi iptal yani yok artıkGünaydın hanımlar.Bugun İstanbul’a gidiyoruz oğlanın kontrol var.Dün tatil aldık iptal ettiğimiz otel 3600 tl iade olacak tekrar ayni otelı 3986 tl ye aldık.Ayda 68tl bir ödeme yapacağız.Ama oteli aldık bir saat sonra eşime haber gelmiş bunlar 3 bölük komutanı 1 tanesine görevlendirme çıkmıs bunların ıkısının iznide 2agustosyazın iZne gelemeyecek bu gidişle.Artık sinirlerim bozulmaya başladı.
Sinirlerim bozuldu artık ya üst bölgesinde 1haftadır Takim komutanı yok diye oraya yolladılar gece araziye çıkıp gündüz geri geliyorlar.Bu atamada takım komutanıda atamamıslar oraya şimdi birde o var bırakma orayı derler bakalım ne yapacağız adam iZne gelemiyor şaka gibiYine mi iptal yani yok artık
Sinirlerim bozuldu artık ya üst bölgesinde 1haftadır Takim komutanı yok diye oraya yolladılar gece araziye çıkıp gündüz geri geliyorlar.Bu atamada takım komutanıda atamamıslar oraya şimdi birde o var bırakma orayı derler bakalım ne yapacağız adam iZne gelemiyor şaka gibi
Amin inşallahYaa çok üzüldüm çaresizlik cok cok zor allah yardımcısı olsun insallah guzel günler görsün
Maddi manevî zarar.Günaydın hanımlar.Bugun İstanbul’a gidiyoruz oğlanın kontrol var.Dün tatil aldık iptal ettiğimiz otel 3600 tl iade olacak tekrar ayni otelı 3986 tl ye aldık.Ayda 68tl bir ödeme yapacağız.Ama oteli aldık bir saat sonra eşime haber gelmiş bunlar 3 bölük komutanı 1 tanesine görevlendirme çıkmıs bunların ıkısının iznide 2agustosyazın iZne gelemeyecek bu gidişle.Artık sinirlerim bozulmaya başladı.
geçen cuma açıklanacak demişti komşum onunda eşi polis çok saçma bu tayin dönemleri evli işi gücü olanları düşünmüyorlar mı acabaBu arada lgs idi sanirim sınav onların tercihleri başlamış. Polis cocugu olanlar tayinci olanlar gidecek yerleri belli degil. Düğünü olanların evleri nerde olacak belli değil bi türlü açıklanmadı tayinler bu kadar uzatmanın manasını anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?