- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.081
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inş sen sakin huzurlu olmaya çalış bebek hisseder derler. Korkma olumlu düşün stres olma hiç doktoruna güvenDünden beri yatıyorum işte çıkarmıyorlar da hastaneyim. Sancı varmış
Haziran ayı hariç 0.89 du toplantıdaydım yeni oranı bilmiyorum sormadımda zatrn yüzde 5 normal zam oranı üzerine yüzde 1 ya da daha az gelirKesinleşti mi
Bamyada da yeni duydum büyüklerinin daha çok besin değeri varmışBanbunya iyiymiş canım bu hafta ona bakayım bamya için biraz daha bekleşen iyi olur
Maaş zammı zamanı enflasyon geriledi ev kirasına %20 zam yapıldı ben anlamıyorum bu işiEnflasyon %15.72 'ye gerilemiş :)
Asla inandırıcı bir rakam değil.
Hele ki İstanbulda seçim biter bitmez herşeye zam yapmaya başladılar.
Gerçekten üzülüyorum artık memleketimiz için
Ev sahibin mi o kadar zam yaptiMaaş zammı zamanı enflasyon geriledi ev kirasına %20 zam yapıldı ben anlamıyorum bu işi
Gecen yazdan buzlukta 1 paket vardi. Onu pişireceğim birazdan.Bamyada da yeni duydum büyüklerinin daha çok besin değeri varmış
Evet ne kadar konuştuysak boş 10tl indirmiş artık herseyden kısıp ev almalıyız dua edin nolur birde utanmadan vergisi beyanı çok tutuyor diyor eşim kızdı boşver konuşma artık diyeEv sahibin mi o kadar zam yapti
Çok yapmış. Aslında bizim ev sahibinin ağzını aramak lazım şimdiden.
Sözleşmede enflasyon oranında yazıyor. Yüzde 6 mi arttırır bu durumda.
2 gün önce arttırdı enflasyon oranı yazıyor aslında ama neyse olan oldu artık birde çok memnunuz demiyorlar mı boğmak geldi içimdenÇok yapmış. Aslında bizim ev sahibinin ağzını aramak lazım şimdiden.
Sözleşmede enflasyon oranında yazıyor. Yüzde 6 mi arttırır bu durumda.
Eve zarar verirsin ses olur kirayı geciktirsin anlarım çok şanslısınız maş.arkadaşımında ev sahibi öyle bizde tanıdık vasıtasıyla girdik olanlara bakBizim ev sahibi ile bir anlaşma yapmadık sağ olsun bizi üzmüyor . Zaten bizden aldığı kirayı da hayır kurumuna bağışlıyor
Kayınvalidemler kirasına 50tl zam yaptı ödemede sıkıntı yaşamazlar inş diyolarBizimki de ağustosta zam yapcak bakalım kaç dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?