Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şoktayım vallahi şuan A101 deki salatalık turşusu 2.75 kuruştu önceden puan 4.75 mi ne olmuş kızlar . Turşum kalmadı hemen yaz turşusu kuracağım yarın en hızlısından kötü turşuya o parayı verdim sinir oldum

Biraz meraktan biraz korkudan açıkcası lekelenmem devam ediyor buda hali ile huzursuzluk getiriyor allah korusun birşey olurda fark etmem diye korkuyorum
Allah korusun
Yakın değil sanırım hastane
Yakınsa gitseydiniz keşke diyecektim
Bizim doktorda ayda bir çağırıyor
İnsan görmek istiyor, içi rahatlasın diye
Şimdi gidicem 1 hafta önce , erken gelmişsiniz dicek Emin’im
Bi kere daha olmuştu

“Zam” o kadar telafuz ediyoruz ki bu kelimeyi

Sabah 6 liraya börek aldım
Beş gibi işyerinden çıktım
Marketten; Günlük süt 6,50
Bir pakette yerli muz aldım ona da 7 lira ödedim..
O kadar sıcaktı ki eve nasıl geldim bilmiyorum
Yemekte taze fasulye pilav ve salata olucak
Ekmek almadım bugün
Kayınvalidemin verdiği lavaş ekmek var,
Onunla yeriz.
çok seviyorum o ekmeği

yooo çok yakın bir keresinde gitmiştim sonra arada şehir dışına gidip geldik 10 günlük kontrol randevum dolmadan bir kere daha görmek istedim randevu alıp gittik laf soktu bize çok pimpirikliymişiz benim doğumumu nasıl yaptıracakmış onu düşünüyormuş . Baktım ki ters tepecek bu ben doğururken bir iş üretip doğuma gelmeyecek en iyisi sakin olayım dedim

Maşallah iyi birikim yapıyorsunuz ne kadar maaş alıyosunuz

Dışarı çıktık. Su kayısı süt burger 5kglik ankara makarna aldık 40 lira.
Eşimin bi ihtiyacı için 75 lira verdik.

Ek dersim yattı. Normalde mtv ödeyecektim fakat temmuz sonuna kadar zamanımız var. 1 çeyrek altın aldım 415 lira.
Mtv yi maaşla öderim artık.

Bizde yemekten önce markete çıktık turşu ekmek garnetür aldım 10 TL ödedik . Yarın turşu kuracağım. MTV yi ağustos maaşı ile öderiz. Bu ay 700 TL tazminattan kesinti olacak ayrıca kurban parasıda temmuz maaşı ile ödenecek ancak olur . Maaşa kadar kalan parayı da 1 çeyrek 1 gram alacağım bu ay birikimi . Kenarda paramız olmazsa olmuyor . Tatilden iade olan 2000 TL de hesapta eksi hesap için bıraktık dokunmuyoruz artık

Doğumdan sonra peyniri çok yemeğe başladım nerdeyse haftalık bir kilo peyniri yiyorum evde de iki çeşit vardı ama onlarda yarın biter büyük oğlumda da doğumdan sonra balık yemistim sürekli hamileyken neyi az tukettiysem doğumdan sonr onu çok yiyorum galiba

Bende bazılarını tekme tokat dövmek istiyorum için hırs doluyor . Annemle konuşmak istiyorum annemde hiç dinlemiyor beni sinir ediyor valla düşünüp içinde büyütme diyip duruyor . Yine kocaman 15 günlük iznimiz rezil oldu gitti hala içimde valla geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…