Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eve zarar verirsin ses olur kirayı geciktirsin anlarım çok şanslısınız maş.arkadaşımında ev sahibi öyle bizde tanıdık vasıtasıyla girdik olanlara bak
Ev sahibi ile hiç yüz yüze görüşmedik yola görsek tanımayız oda bizi tanımaz İstanbul’da yaşıyor o zaten . Alt kattaki daire de onun dairesi bizim hangi katta oturduğumuzu bile bilmiyormuş tesadüf bilmediğini öğrendik

doktordan geldım kızlar her sey yolundaymıs sancım cıkmadı nst de. doktor bı hafta daha dursun bakalm pazartesıye kadar gelmezse biraz mudahalede bulunurum dedi adet olcak gıbı belim agrıyor dedım dunden beri, bu ıyı haber doguma hazırlanıyor demekki dedi zaten kafası falan kanala oturmus hakkımızda hayırlısı ınsAllah dogum ucretine de bı gece yatıs epıduralli normal dogum 4500 dedıler 4taksit yapıyolarmıs

Haydi bakalım hayırlı uğurlu gelsin göktürkçüm oğlumun abisi

epiduralli normal dogum bende yaptım
çok büyük rahatlık
prenses dogum
sancım var ama hissetmiyorsun :)

epiduralli normal dogum bende yaptım
çok büyük rahatlık
prenses dogum
sancım var ama hissetmiyorsun :)
ınsAllah arkadasım, 4cm acıklık olunca verebılıyoruz epıdural dedıler o zmana kadar kolay gecer umarım doktorumu ck sevıyor ve guvenıyorum ınsAllah Allahın ıznıyle kolay olur her sey

ınsAllah arkadasım, 4cm acıklık olunca verebılıyoruz epıdural dedıler o zmana kadar kolay gecer umarım doktorumu ck sevıyor ve guvenıyorum ınsAllah Allahın ıznıyle kolay olur her sey
allahın izni ile kucağına alırsın
benim 1 cm açılmadan snr doktor hemen taktı
acılırkende hissetmiyorsun
sadece epiduralin iğnesi yapılırken onu hissediyorsun
hepsi bu
nst den takipe diyor hoca sancıyı
ben çok yürüş yapmıştım
bebekte küçüktü 2,9 du
çok rahat oldu dogumum
birde çok kilo almamıştım
allah yardımcın olsun
tez zamanda kurtulursun

Benim sancim çıkmamıştı 3 cm açılmam vardi :) yalniz doktor senden sabırsız çıktı

ben pek yuruyus yapmadm ama hep hareketlıydım gun içinde ev ıslerını falanda kendm yaptm cogunlukla benimde karnım cok buyuk degıl canım bebıste 3kılo cıvarı doktorum ınsAllah rahat olucak dıyor masAllah dıyım Allah razı olsn guzel duaların için
Benim sancim çıkmamıştı 3 cm açılmam vardi :) yalniz doktor senden sabırsız çıktı
bnım de gecen hafta 1cm acıklıgım vardı canım bu hafta bakmadı. doktor kılo almassa rahat dogurursn dıyor bırazda ondan acelecı ama bu hafta mesela bakmadı özel, kendı ıstedıgı zamanda gelsın dedi once Allah sonra doktorum ck sevıyorum ınsAllah yolunda gıder her sey

Insallah canım çok az kaldı sağlıkla kucagina alirsin insallah

Kızlarrrrr 4+1 dairenin salon hariç her yerini süpürdüm. Salonu ve balkonu da başka gün süpüreceğim. Mop hazırladım Arap sabunlu sirkeli su koydum. Birazdan pas pasa geçeceğim.
Akşama kuru fasulye yeşil salata yayla çorba karpuz
İnş vakit kalırsa
Tatilde 2 kilo almışım. Hareket etmek iyi geldi

o zaman çok rahat olur
:)

Meraktan mı? Sorun yok değil mi
Benim kontrolde yarın hayırlısıyla
Biraz meraktan biraz korkudan açıkcası lekelenmem devam ediyor buda hali ile huzursuzluk getiriyor allah korusun birşey olurda fark etmem diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…