Bugün ne aldin kaç tl harcadin

S
Sesli güldüm püre
Biz bayanlar olsak o kadar şeyi düşürüp kırsak kesin nazar var üstümüzde deriz

Merhaba arkadaşlar.. bugün baya yoruldum her taraflarım dokuluyo evi sil süpür tuvaleti yika iki posta çamaşır attım toz aldım duş aldım oğlanı yıkadım domates soslu makarna yedik bugün akşam oglusla avm ye gittik kola meyve suyu jelibon bisküvi çay su aldım 26 tl tuttu.. eşimin ıase kartından çektirdik para ödemedik..

Pure üzüldüm cnm arabanıza.. bende epeydir bi pazar arabası alalım diyorum paraya kıyamadık henüz:) bebek arabasını kullanıyoruz şimdilik

Bugün sulu köfte ve bulgur pilavı arttı eşim evde yoktu çünkü
Yarın sadece yayla çorbası yapayım diyorum buzlukta bir pişirimlik yarma kalmıştı haşlanmış nohutta var onlarla yaparım
Allah korusun kıtlık falan çıksa benim buzluktakiler bizi uzunca bir süre idare edecek gibi iki haftadır pazar alisveri yapmadım bu ay sadece bir kere patlıcan aldım sebze olarak piknik harici dışarda yemekte yemedik maşallah

Günaydın bugün akşama misafirlerm geliyor 2 gün bende kalcaklar dün akşam markete gittik 270 tuttu eşim öğlen kızları avmye götürmüş orda unibaby şampuan indirimde migrosta dedi 2 tane al dedim onlarada 30 ödemiş yemek oyun alanı ne kadar tuttu bilmiyorum. Bugün evdeki eksikleri alırım erken çıkcam işten

Günaydın sabah erken kalktık eşim işe gitti tost yaptım ona kendime de yapacağım Bugün tayinciler göreve başlıyor şubeye 2 yeni aile geliyor inşallah hepimiz için güzel olur dua ediyorum. Apartlar ve lojmanlar boşalmadı henüz eğer aile olarak gelip sıkıntı yaşayan olursa eşimle konuştuk bize davet edecek yardımcı olalım dedik .Hafta sonu kurban bakılacakmış ayrıca akşam da bir geçmiş olsun ziyaretine gitmemiz lazım ev sahibinden haber bekliyorum hangi gün davet ederse artık . Akşama arabaşı çorbası tavuklu pilav salata yapacağım. Temizlik yapmam lazım bu harcamasız bir gün olsun

Yemek derdi hic bitmiyor. Şaşiriyorum ne yapacagimi.
Yarin icin fasulye islattim
Etli kuru fasulye pilav yapacagim
Kıymalı taze fasulye ve bulgur pilavı yapacağım ben de
Hem her gün düşünüyoruz , hem tüm aile fertlerinin damak tadına hitap eden şeyleri bulmak zorundayız
Benim eşim yemek seçmiyor Allah’tan da , çocuklar her şeyi yemiyor
Dün de erişte ve tavuk ızgara salata vardı menümüzde .
Herkese afiyet olsun ve kolay gelsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…