- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #37.961
korkma canım benım eger doktorun nazıkse guvenıyosan Allahın ıznıyle bıse olmaz kesınlıkle doktora cok pay dusuyor burda benim canım ck azdir ama Allah razı olsun doktorum cok kibar yaklastı yavas yavas muayene etti. ama tabi hıc kolay bıse degıl acıkcası bu muayene dogruya dogruCanım, benim ilk çatı muayenem çok kötü geçmişti, ağlatmıştı beni doktor o günden beri korkuyorum çatı muayenesinden enfeksiyon için gitmiştim. Yanında eşim de yoktu.. o günü hatırladıkça sinirim bozuluyor...
bizim yatmadı farklar normalde 10unda yatardı pazartesi de maaslar yatmaz resmi tatil salıya kaldıİnşallah yatmıştır ya
Şuan ki doktorum çok iyi , inşallah dediğin gibi olur canım..korkma canım benım eger doktorun nazıkse guvenıyosan Allahın ıznıyle bıse olmaz kesınlıkle doktora cok pay dusuyor burda benim canım ck azdir ama Allah razı olsun doktorum cok kibar yaklastı yavas yavas muayene etti. ama tabi hıc kolay bıse degıl acıkcası bu muayene dogruya dogru
Tühhh yaaaaa keşke yatsaydı iyi olurdu sende kullanırdınbizim yatmadı farklar normalde 10unda yatardı pazartesi de maaslar yatmaz resmi tatil salıya kaldı
Canım pazartesi resmi tatil mibizim yatmadı farklar normalde 10unda yatardı pazartesi de maaslar yatmaz resmi tatil salıya kaldı
Bende tarif edeyim.patlicani oy yıka tuzlu su kaynat patlicanlari içine at renk değişince tepsiye al ve güneşte kurutSuyla yikadiktan sonra tuzu kalmiyordur herhalde.
iyi dusun ıyı olur ınsAllah canımm guzel olacak her sey Allahın ıznıyleŞuan ki doktorum çok iyi , inşallah dediğin gibi olur canım..
sorma canım ya belki ilerleyen saatlerde yatar bazen oyle oluyo bızdeTühhh yaaaaa keşke yatsaydı iyi olurdu sende kullanırdın
15 temmuz resmi tatil oluyor canımCanım pazartesi resmi tatil mi
Bilmiyorum ki canım bende onu sormuştum15 temmuz resmi tatil oluyor canım
evet canım 15temmuzCanım pazartesi resmi tatil mi
Allah allah resmi tatil oluyomuydu canim unutmusum. 14 temmuzda oğlumun dogum günüevet canım 15temmuz
Şakaaaaaaiyi dusun ıyı olur ınsAllah canımm guzel olacak her sey Allahın ıznıyle
sorma canım ya belki ilerleyen saatlerde yatar bazen oyle oluyo bızde
ayy nst den geldim tuce sancı mancı yok pazartesi tekrar kontrol yılan hıkayesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?