- 11 Mart 2013
- 33.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.021
Mercimek ezogelin domatesAkşam misafirlerim için islim kebabı pirinç pilavı cacık karpuz ezme çorba olarak ne yapsam onu düşünüyorum
1 su bardagi sut 1su bardagi su. Ilitiyorum.Kızlar bana pufuduk poaca tarifi verecek olan var mı? Sanki bi ara paylaşılmıştı da kaçırdım ya
Evet aynı tarif benimki de1 su bardagi sut 1su bardagi su. Ilitiyorum.
Sonra bu su ve sutu bi kaba koyuyorum . Uzerine 1 su bardagi siviyag maya 1 tatli kasigi tuz ve seker ekliyorum. Aldigi kadar un. En az yarim saat mayalaniyor
Benim mide bulantılarım kesilmişti,Bende yaptım şimdi daha yiyemedim midem bulandı biraz uzandım sıcaktan oluyor ya
Benim boş öğürme oluyor geçiyor 5 dk sonra filan. Ama tamamen sıcaktan oluyor BenimBenim mide bulantılarım kesilmişti,
Ama şuan benim de bulanıyor , sabah sabah bir kaç tane leblebi şekeri yedim ondan mı oldu acaba
Kremalı mısır olabilir soğan corbasida olabilirAkşam misafirlerim için islim kebabı pirinç pilavı cacık karpuz ezme çorba olarak ne yapsam onu düşünüyorum
Benim ilk zamanlar çok kötüydü.. hep öyle devam edecek sandım..Benim boş öğürme oluyor geçiyor 5 dk sonra filan. Ama tamamen sıcaktan oluyor Benim
Ben hiç öyle şeyler yaşamadım ya benimde 12 . Haftadan sonra bir öğürme başladıBenim ilk zamanlar çok kötüydü.. hep öyle devam edecek sandım..
Buzdolabının kokusuna bile tahammül edemiyordum.. evimin kokusu bile tuhaf geliyordu.. yediğm herşeyi çıkarıyordum.. [af edersin] üç ayım bittikten sonra aniden kesildi..
Öyle haklısın ki şuan sana anlatamam bacaklarımdan su damlıyor sen düşün halimiHerkese merhaba kızlar. Tuçe neyse ki hamileliğinin son ayları denk gelmedi yaza cok cok zorlanirdin. Kolileri indirdik oglumla ne var ne yok baktim atilacaklari attım. Daha secerim galiba oglum nasi mutlu kolilerden bisi çıkacak diye heycanlaniyo garibim
Yaza denk gelseydi memlekete giderdin heralde yoksa buharlasirdinÖyle haklısın ki şuan sana anlatamam bacaklarımdan su damlıyor sen düşün halimitermometre evde 42 şuan
Klimamız vardı aldıktan hemen sonra bir sorun çıktı iade ettik sonra geri alamadık araya başka şeyler girdi filan . Şimdi de aşırı pahalı ya tayinci arkadaşlardan az kullanılmış bakıyoruzYaza denk gelseydi memlekete giderdin heralde yoksa buharlasirdinklima varmi canim evinde
Tüh ya kötü olmus aynen cok pahali simdi valla. Neyse allah yardımcın olsun burası da cok sicak ama 41 felan degildir. Gunduz asla disari çıkmıyoruz. Oglum bembeyazdı kapkara bi cocuk olduKlimamız vardı aldıktan hemen sonra bir sorun çıktı iade ettik sonra geri alamadık araya başka şeyler girdi filan . Şimdi de aşırı pahalı ya tayinci arkadaşlardan az kullanılmış bakıyoruz
Buralarda da fiyat o civardi. Cok pahalanmis ya.Bi kac koli daha bulduk. 8 lira dediler bi tane koliye neyse ki bulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?