Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bana pufuduk poaca tarifi verecek olan var mı? Sanki bi ara paylaşılmıştı da kaçırdım ya
1 su bardagi sut 1su bardagi su. Ilitiyorum.
Sonra bu su ve sutu bi kaba koyuyorum . Uzerine 1 su bardagi siviyag maya 1 tatli kasigi tuz ve seker ekliyorum. Aldigi kadar un. En az yarim saat mayalaniyor

1 su bardagi sut 1su bardagi su. Ilitiyorum.
Sonra bu su ve sutu bi kaba koyuyorum . Uzerine 1 su bardagi siviyag maya 1 tatli kasigi tuz ve seker ekliyorum. Aldigi kadar un. En az yarim saat mayalaniyor
Evet aynı tarif benimki de

Benim mide bulantılarım kesilmişti,
Ama şuan benim de bulanıyor , sabah sabah bir kaç tane leblebi şekeri yedim ondan mı oldu acaba
Benim boş öğürme oluyor geçiyor 5 dk sonra filan. Ama tamamen sıcaktan oluyor Benim

Benim boş öğürme oluyor geçiyor 5 dk sonra filan. Ama tamamen sıcaktan oluyor Benim
Benim ilk zamanlar çok kötüydü.. hep öyle devam edecek sandım..
Buzdolabının kokusuna bile tahammül edemiyordum.. evimin kokusu bile tuhaf geliyordu.. yediğm herşeyi çıkarıyordum.. [af edersin] üç ayım bittikten sonra aniden kesildi..

Ben hiç öyle şeyler yaşamadım ya benimde 12 . Haftadan sonra bir öğürme başladı

Öyle haklısın ki şuan sana anlatamam bacaklarımdan su damlıyor sen düşün halimi termometre evde 42 şuan

Yaza denk gelseydi memlekete giderdin heralde yoksa buharlasirdin klima varmi canim evinde
Klimamız vardı aldıktan hemen sonra bir sorun çıktı iade ettik sonra geri alamadık araya başka şeyler girdi filan . Şimdi de aşırı pahalı ya tayinci arkadaşlardan az kullanılmış bakıyoruz

Klimamız vardı aldıktan hemen sonra bir sorun çıktı iade ettik sonra geri alamadık araya başka şeyler girdi filan . Şimdi de aşırı pahalı ya tayinci arkadaşlardan az kullanılmış bakıyoruz
Tüh ya kötü olmus aynen cok pahali simdi valla. Neyse allah yardımcın olsun burası da cok sicak ama 41 felan degildir. Gunduz asla disari çıkmıyoruz. Oglum bembeyazdı kapkara bi cocuk oldu

Kizlar benim kiradaki eve do^algaz gelmis. Baglamak icin 1200 istiyorlar.
Baglansin mi hemen.
Sonradan baglaninca masraf artiyormus galiba.
Konu hakkinda bilginiz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…