Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun canım
Dikkat et.
Soguk su icince ben kanamiyorum suya. Orta olacak.
kronikuykucu şekerim ya çok geçmiş olsun bak yat dinlen her an doğurabilirsin zaten
tesekkur ederım kızlar Allah razı olsun gerckten cok halsızım ınsAllah bı an evvel gecer yüzdük yüzdük kuyruguna geldık Rabbim beterınden korusun

Benim mide bulantılarım kesilmişti,
Ama şuan benim de bulanıyor , sabah sabah bir kaç tane leblebi şekeri yedim ondan mı oldu acaba
Dün gecede ben yedim 2 kase resmen aşerir gibiydim çocuklara aldık çok istediler normalde almam boyalı gıdaları ama neden oldu bilmiyorum onlardan çok ben yedim

Hayırlı cumalar kızlar dün eltime gittim ne zamandır koltuk örtüsü istiyordum onların orda kapalı pazar var aldik ordan şükür yanlız tekli koltuklar açık kaldı orjinal boyutta ölçüsü bi tane daha alıp ikiye kescembi tane seçme t shirt vardı kumaşı çok güzel evde dışarı çıkmada giymede 7.bucuga aldim sabah uyandim koltuk minderlerini yikadim kurudu taktım örtüleri yıkayıp serdim çok beğendim evin havası değişti resmen eşim aksam gec gelcekmis gecen sefer pizza yapmıştım fazla olmuştu buzluga atmistim kucuk bir tepsi onu pisircem oglusla bana yanına ayranda yaparim

Defactoda indirim var kizlar kendime mom jean birde tsort aldim bide lcw da ic çamaşırlarında kampanya vardi ordan aldin bisiler toplamda 150 lira tuttu hepsi ama ihtiyacim vardi indirimdeyken aldim

Öylemi biz 300 falan bekliyorduk
Eşim doğru yatmış dedi şimdi . 1-14 Temmuz fark 150 yattıysa, 150/14 çıkan sonuç x 30 çıkan sonuçta Temmuz 15 ana maaşına yansıyacak diyor Temmuzun 15inde yatan maaş 15 Temmuz-14 Ağustos maaşı
Bu mesajı eşim yazdı ben değil

Ana maaşına yazmış ama sizi Doğuda sanmış normal maaş sizinki

hiç birsey anlamadım ama doğru yattıysa tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…