- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #38.061
istanbul/ ataşehirNeresi cani.
Geçmiş olsun canım
Dikkat et.
Soguk su icince ben kanamiyorum suya. Orta olacak.
Geçmiş olsunkronikuykucu
tesekkur ederım kızlar Allah razı olsun gerckten cok halsızım ınsAllah bı an evvel gecer yüzdük yüzdük kuyruguna geldık Rabbim beterınden korusunkronikuykucu şekerim ya çok geçmiş olsun bak yat dinlen her an doğurabilirsin zaten
Dün gecede ben yedim 2 kase resmen aşerir gibiydim çocuklara aldık çok istediler normalde almam boyalı gıdaları ama neden oldu bilmiyorum onlardan çok ben yedimBenim mide bulantılarım kesilmişti,
Ama şuan benim de bulanıyor , sabah sabah bir kaç tane leblebi şekeri yedim ondan mı oldu acaba
Afiyet olsunDün gecede ben yedim 2 kase resmen aşerir gibiydim çocuklara aldık çok istediler normalde almam boyalı gıdaları ama neden oldu bilmiyorum onlardan çok ben yedim
Leblebi yiyince bende biraz rahatsız oluyorum Midemin suyunu emiyor öyle olunca susuz kalıp kusuyorum sende dikkat etAfiyet olsun ☺
TammLeblebi yiyince bende biraz rahatsız oluyorum Midemin suyunu emiyor öyle olunca susuz kalıp kusuyorum sende dikkat et
Yooo normal olan o zaten herkese aynı yatmaz ayrıca ama bizimle aynısınız bize de öyle yattıKızlar edime Temmuz farkı 150 tl yatmış ya kesinti mi oldu acab bilginiz var mi
Öylemi biz 300 falan bekliyordukYooo normal olan o zaten herkese aynı yatmaz ayrıca ama bizimle aynısınız bize de öyle yattı
Eşim doğru yatmış dedi şimdi . 1-14 Temmuz fark 150 yattıysa, 150/14 çıkan sonuç x 30 çıkan sonuçta Temmuz 15 ana maaşına yansıyacak diyor Temmuzun 15inde yatan maaş 15 Temmuz-14 Ağustos maaşıÖylemi biz 300 falan bekliyorduk
Eşim doğru yatmış dedi şimdi . 1-14 Temmuz fark 150 yattıysa, 150/14 çıkan sonuç x 30 çıkan sonuçta Temmuz 15 ana maaşına yansıyacak diyor Temmuzun 15inde yatan maaş 15 Temmuz-14 Ağustos maaşı
Bu mesajı eşim yazdı ben değil
14 günlük fark olduğu için 150 tl Ağustos ta maaşa 300 yansıyacak galibahiç birsey anlamadım ama doğru yattıysa tamam
69 liraydi canimPantolon ne kadar di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?