Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende altın bozmayı düşünüyorum beklemeliyim biraz daha mart 15 den sonra lazim para ev peşinati için
40.56 gr bilezik
5 cumhuriyet
3 yarim
Ne tutar şu fiyatlarda bilgisi olan varsa yazsın lutfen
Canim internetten bi bak istersen fiyatlara.
Suan bildigim gram 164lerde. Digerleriyle ilgili bilgim yok.
Birde bilezik 22 ayar diye biliyorum 22 ayar garam fiyatina bakacaksin bu durumda

Canim internetten bi bak istersen fiyatlara.
Suan bildigim gram 164lerde. Digerleriyle ilgili bilgim yok.
Birde bilezik 22 ayar diye biliyorum 22 ayar garam fiyatina bakacaksin bu durumda
evet 22 ayar internetle kuyumcular ayni fiyatı vermiyor gibi geldi bana bi bakayım yinede

Birikimlerinizi ne olarak yapiyorsunuz hanimlar?
Cogunluk altin sanirim?
Ben de ufak tefek kendi capimda biriktiririm ama hic altinim yok cunku nasil koruyacagimi bilmiyorum bankada mi tutuyorsunuz?

Bu gruptan acayip etkileniyorum :) biriktiresim geliyor. Simdi mutfagi duzelticem ne var ne yok kuru gida donuk vesaira bakip zaruri olmayanlari almayacagim.

evet 22 ayar internetle kuyumcular ayni fiyatı vermiyor gibi geldi bana bi bakayım yinede
kuyumcularda fiyatlar daha yuksek. bozdururken kuyumcu daha cok fark alıyo ama zaten bankadakınden yuksek oldugu için o aradaki fark kapanıyor. umarım anlatabılmışımdır.bugun ceyrek 275 24 ayar gram 165 liraydı kuyumcuda

bugün benim de işim aynı. buzdolabı ve kileri bir elden geçireceğim. eksikleri liste yapıcam. var olanlarla haftalık yemek planı oluşturmam lazım.

bugün benim de işim aynı. buzdolabı ve kileri bir elden geçireceğim. eksikleri liste yapıcam. var olanlarla haftalık yemek planı oluşturmam lazım.

Benim evimde ne oldugundan haberim yok.
Temizlikci hanima veriyorum para bir seyler al diye (yoksa kadin ac kalabilir bazen evde hic bir sey kalmiyor)
Annem ogluma bakiyor bizimle kaliyor. o kafasina gore aliyor
Esim kafasina gore aliyor.
Sanirim plansizliktan dolayi cok harciyoruz

size bi planlama lazım

Eve güvenenler fiziki olarak yapiyor.
Bazi arkadaslar al sat yapiyorlar banka tercih ediyorlar morceket

kızlar bankada biraz gramım var al sat yapsam kar edermiyimki 140 tl karda su an fikir verirmisiniz banaaaa

size bi planlama lazım

kesinlikle planlama şart. önce bir bakın evde ne var ne yok. sonra eksikleri not edin ve tamamlayın. tabi bir de yemek planı lazım. her gün ana yemek, çorba, pilav, salata yapamayabilirsiniz, zor bence. ama her gün çorba yapabilirsiniz. ufak ufak başlayın. salatalık malzemeleri yıkayıp havlu kağıda sarıp buzdolabına koyarsanız; salata yapacağınızda hazırlaması 5 dakika alır.

kızlar bankada biraz gramım var al sat yapsam kar edermiyimki 140 tl karda su an fikir verirmisiniz banaaaa

kişisel kanaatim altın çok yükseldi. 1,5 ay öncesinde gramı 154 den alanlar oldu burda. yükseliş ne kadar sürer bilemem. ben olsam altın düşmeye başladığı anda satardım. biraz daha düştüğünde yeniden alırdım. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, kişisel kanaatim bu.

bu arada arbitraj işlerini ivedilikle öğrenmem gerek.

acaba ayın 15i diyemi böyle çünkü burdaki arkadaşlar hep 15inde altının yükseldiğini söylüyor bilemedim

Ben üniversite zamanımdan beri yani ilk turuncu hesap çıktığından beri açtım turuncu hesabımı. Çok da memnunum açıkçası. Ben de üşendim bir altın hesabı açamadım açarsam da turuncudan gelen faiz ile aştın biriktirmek istiyorum

İyi günler bizde eylülden beri bankadan gr olarak biriktiriyorduk eşimle bugün al-sat yapalım dedik ilk aldığımızda 148.180 den almışız bugün 164.130dan bozduk ziraat bankasında değişik tarihlerde değişik fiyatlardan aldık şuanda 20gr da 268 kar yaptık bozup eşim kendi hesabından bana eft yaptı düşmesini bekliyecez biraz ayın sonuna kadar düşüyor gibi takip ettiğimize göre deniycez bakalım

Guzel kâr getirmis. Berwketli olsun

Aslinda iyi fikir paranin vadesi ile yatirim yapmak.
Ben düştükce alamayi planliyorum . 9 aydir takip ediyorum bende piyasayi. Bazen ucurum oluyor resmen. Piyasa cok oynuyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…