- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.241
Canim internetten bi bak istersen fiyatlara.Bende altın bozmayı düşünüyorum beklemeliyim biraz daha mart 15 den sonra lazim para ev peşinati için
40.56 gr bilezik
5 cumhuriyet
3 yarim
Ne tutar şu fiyatlarda bilgisi olan varsa yazsın lutfen
evet 22 ayar internetle kuyumcular ayni fiyatı vermiyor gibi geldi bana bi bakayım yinedeCanim internetten bi bak istersen fiyatlara.
Suan bildigim gram 164lerde. Digerleriyle ilgili bilgim yok.
Birde bilezik 22 ayar diye biliyorum 22 ayar garam fiyatina bakacaksin bu durumda
E
Evet e turuncu hesap.
E turuncu oldugu icin internetten acmak lazim galiba. Ama yine de şubeye gidip sim kart blokesi yaptirmam lazim tlfnunm degismisti hata verdi
Esimede yatacakti ya sen diyince aklima geldi
Seninki hangi banka cnm
ceyrege de baktım 275 olmus yuh vallahi bu ne ya. 2 arkadasımın bebişi oluyo onlara ceyrek alcaktım bu gıdısle gram alcam olmadı yanına kucuk bı gıysı eklerim162.66dan bozuyor şuan işbank canim. Kuyumvu iyiymis bu durumda
kuyumcularda fiyatlar daha yuksek. bozdururken kuyumcu daha cok fark alıyo ama zaten bankadakınden yuksek oldugu için o aradaki fark kapanıyor. umarım anlatabılmışımdır.bugun ceyrek 275 24 ayar gram 165 liraydı kuyumcudaevet 22 ayar internetle kuyumcular ayni fiyatı vermiyor gibi geldi bana bi bakayım yinede
Birikimlerinizi ne olarak yapiyorsunuz hanimlar?
Cogunluk altin sanirim?
Ben de ufak tefek kendi capimda biriktiririm ama hic altinim yok cunku nasil koruyacagimi bilmiyorum bankada mi tutuyorsunuz?
Bu gruptan acayip etkileniyorum :) biriktiresim geliyor. Simdi mutfagi duzelticem ne var ne yok kuru gida donuk vesaira bakip zaruri olmayanlari almayacagim.
bugün benim de işim aynı. buzdolabı ve kileri bir elden geçireceğim. eksikleri liste yapıcam. var olanlarla haftalık yemek planı oluşturmam lazım.
Benim evimde ne oldugundan haberim yok.
Temizlikci hanima veriyorum para bir seyler al diye (yoksa kadin ac kalabilir bazen evde hic bir sey kalmiyor)
Annem ogluma bakiyor bizimle kaliyor. o kafasina gore aliyor
Esim kafasina gore aliyor.
Sanirim plansizliktan dolayi cok harciyoruz
Eve güvenenler fiziki olarak yapiyor.Birikimlerinizi ne olarak yapiyorsunuz hanimlar?
Cogunluk altin sanirim?
Ben de ufak tefek kendi capimda biriktiririm ama hic altinim yok cunku nasil koruyacagimi bilmiyorum bankada mi tutuyorsunuz?
Bu gruptan acayip etkileniyorum :) biriktiresim geliyor. Simdi mutfagi duzelticem ne var ne yok kuru gida donuk vesaira bakip zaruri olmayanlari almayacagim.
Benim evimde ne oldugundan haberim yok.
Temizlikci hanima veriyorum para bir seyler al diye (yoksa kadin ac kalabilir bazen evde hic bir sey kalmiyor)
Annem ogluma bakiyor bizimle kaliyor. o kafasina gore aliyor
Esim kafasina gore aliyor.
Sanirim plansizliktan dolayi cok harciyoruz
size bi planlama lazım
kızlar bankada biraz gramım var al sat yapsam kar edermiyimki 140 tl karda su an fikir verirmisiniz banaaaa
acaba ayın 15i diyemi böyle çünkü burdaki arkadaşlar hep 15inde altının yükseldiğini söylüyor bilemedimkişisel kanaatim altın çok yükseldi. 1,5 ay öncesinde gramı 154 den alanlar oldu burda. yükseliş ne kadar sürer bilemem. ben olsam altın düşmeye başladığı anda satardım. biraz daha düştüğünde yeniden alırdım. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, kişisel kanaatim bu.
bu arada arbitraj işlerini ivedilikle öğrenmem gerek.
Ben üniversite zamanımdan beri yani ilk turuncu hesap çıktığından beri açtım turuncu hesabımı. Çok da memnunum açıkçası. Ben de üşendim bir altın hesabı açamadım açarsam da turuncudan gelen faiz ile aştın biriktirmek istiyorumArkadaslar şöyle bir plan yaptim kafamda.
Dün ingbanki aradim turuncu hesap icin. Mantikli geldi. Günluk işliyormuş faizi ve istedigimiz zaman alip cikabiliyormuşuz.
Bu hesaba geçecegim. Altin düşünce yada dolar eğer uygun gorursem mantikli olursa fiyatlar mevduattan çikip altina dolara geçecegim. Şu pahalilikta enflasyona yenik duşmek istemiyorum
Guzel kâr getirmis. Berwketli olsunİyi günler bizde eylülden beri bankadan gr olarak biriktiriyorduk eşimle bugün al-sat yapalım dedik ilk aldığımızda 148.180 den almışız bugün 164.130dan bozduk ziraat bankasında değişik tarihlerde değişik fiyatlardan aldık şuanda 20gr da 268 kar yaptık bozup eşim kendi hesabından bana eft yaptı düşmesini bekliyecez biraz ayın sonuna kadar düşüyor gibi takip ettiğimize göre deniycez bakalım
Aslinda iyi fikir paranin vadesi ile yatirim yapmak.Ben üniversite zamanımdan beri yani ilk turuncu hesap çıktığından beri açtım turuncu hesabımı. Çok da memnunum açıkçası. Ben de üşendim bir altın hesabı açamadım açarsam da turuncudan gelen faiz ile aştın biriktirmek istiyorum
Şuan biraz düşüşe gecmis gram 163.9lardaacaba ayın 15i diyemi böyle çünkü burdaki arkadaşlar hep 15inde altının yükseldiğini söylüyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?