- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.201
Bende yaptim. Şimdi eşimin maasindan ödemelerden kalan parayi bekliyorum
Birakmiyorlar yakamizi bankalar.eşim de benimkinden kalanları bekliyo
halkbankası efe yapabilirse inşallah
beni gene bireysel emekliliğe sokmuşlar ya
daha bankaya da yansımamış da ondan görülmüyomuş
bi daha çıkmaya uğraşıcam gelecek aya kadar ancak yansırmış sistemlere
ben kurum değiştirdiğimden kesmişlerBirakmiyorlar yakamizi bankalar.
Ben zorunlu besten bir kere viktim bir daha dahil etmediler şükür
Harcanicagindan eminseniz kalın tabi devam bes eKizlar esime bireysel emeklilikten cikmak istiyrm dedim. O da simdi cikarsak o da harcanir gider kalsin diyor. Ileride kizimizin universite parasi olur diyor. Boyle diyince bilemedim ya. Su aralar altinda alinacak gibi degil zaten. Simdilik bese devam
aynen ya ben de cok uzuluyorum bu duruma halimize bin şukur ama bankalara calısıyoruz resmen 1 ay calıs 1 saatte dagıt dediğin gbiGünaydın ödemeleri yaptım bende
Birikim de ayrıldı
1 ay çalış yorul 1 saatte dağıt hepsini
Akşama doğru da markete gideceğim
Canim sabah acilista cok guzeldi fiyat 164.7.kızlar telefon aldıgım için altınımdan 10 gram bozucam ayın 1ınde karta yatırcam. ama şimdi bozımmı biraz daha beklimmi sizce 1ine kadar? genelde ay basında dusuyor 15 civarı yuksek?pure hazel
Kizlar esime bireysel emeklilikten cikmak istiyrm dedim. O da simdi cikarsak o da harcanir gider kalsin diyor. Ileride kizimizin universite parasi olur diyor. Boyle diyince bilemedim ya. Su aralar altinda alinacak gibi degil zaten. Simdilik bese devam
ben kuyumcudan aldım ya ordan bozdurcam 1.5 tl fark ediyo satıs fiyatından canım.kuyumcuda da satısı yuksek oldugundan muhtemelen 164 e falan bozdururum bugun olursaCanim sabah acilista cok guzeldi fiyat 164.7.
Simdi 164.2 gordum.
Ihtiyacin var ise fiyatlar iyi gibi. Ama sebep olmak istemem belki daha yukselir.
Ne kadara bozdurduğunu yaz bakalim farka canimben kuyumcudan aldım ya ordan bozdurcam 1.5 tl fark ediyo satıs fiyatından canım.kuyumcuda da satısı yuksek oldugundan muhtemelen 164 e falan bozdururum bugun olursa
tamam canım bu arada 5gramı bozmaya karar verdim şimdilik eger harclıgım kalmazsa bozarım dıger kısmını dıye dusundum. kardesimin ben de duran parası var içinden al taksit taksit koyarsın dedı sagolsunNe kadara bozdurduğunu yaz bakalim farka canim
Hedeflerimiz aynıKredi kartimi bugun yatirip 1 ay dokunmayacagim insallah. Biner lira olarak 4 ayda kapatacagim.Hazirana kadar boyle.
Daha sonrada ihtiyac olursa cok dikkatli harcayip asgari tutar degilde dönem tutarlarini ödeyecegim eylule kadar. Eylulde taksitler de bitince kapatabilirim insallah.
Bu yazimi da buraya koyuyorum. Insallah gerceklesir
Aynen. Asgarisi mi 1160 acaba.Hedeflerimiz aynı
bu ay 1160 geldi eğer ben kk orucuna girmeseydim en az 1800 falan olurdu
Mart'ta sanirim yine bu kadar kalacak ve bütün kk borçlarını kapatmayı düşünüyorum
Ve nisandan itibaren kk borcu yerine bir tam altın alıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?