Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende yaptim. Şimdi eşimin maasindan ödemelerden kalan parayi bekliyorum

eşim de benimkinden kalanları bekliyo
halkbankası efe yapabilirse inşallah

beni gene bireysel emekliliğe sokmuşlar ya
daha bankaya da yansımamış da ondan görülmüyomuş
bi daha çıkmaya uğraşıcam gelecek aya kadar ancak yansırmış sistemlere

Birakmiyorlar yakamizi bankalar.
Ben zorunlu besten bir kere viktim bir daha dahil etmediler şükür

Birakmiyorlar yakamizi bankalar.
Ben zorunlu besten bir kere viktim bir daha dahil etmediler şükür
ben kurum değiştirdiğimden kesmişler
işin kötüsü 2 ay kadar sonra yine kurum değiştiricem
yine dahil edecekler
paramın peşindeyim ya yedirmicem

Kredi kartimi bugun yatirip 1 ay dokunmayacagim insallah. Biner lira olarak 4 ayda kapatacagim.Hazirana kadar boyle.
Daha sonrada ihtiyac olursa cok dikkatli harcayip asgari tutar degilde dönem tutarlarini ödeyecegim eylule kadar. Eylulde taksitler de bitince kapatabilirim insallah.
Bu yazimi da buraya koyuyorum. Insallah gerceklesir

Kizlar esime bireysel emeklilikten cikmak istiyrm dedim. O da simdi cikarsak o da harcanir gider kalsin diyor. Ileride kizimizin universite parasi olur diyor. Boyle diyince bilemedim ya. Su aralar altinda alinacak gibi degil zaten. Simdilik bese devam

Harcanicagindan eminseniz kalın tabi devam bes e

kızlar telefon aldıgım için altınımdan 10 gram bozucam ayın 1ınde karta yatırcam. ama şimdi bozımmı biraz daha beklimmi sizce 1ine kadar? genelde ay basında dusuyor 15 civarı yuksek? pure hazel

kızlar telefon aldıgım için altınımdan 10 gram bozucam ayın 1ınde karta yatırcam. ama şimdi bozımmı biraz daha beklimmi sizce 1ine kadar? genelde ay basında dusuyor 15 civarı yuksek? pure hazel
Canim sabah acilista cok guzeldi fiyat 164.7.
Simdi 164.2 gordum.
Ihtiyacin var ise fiyatlar iyi gibi. Ama sebep olmak istemem belki daha yukselir.

eşinin dediği mantıklı
ben kendi yaptırdığım bireysel emekliliği ileride bi çocuğum olursa okul masrafı olsun diye düşünüyorum.
başka türlü biriktiremem çünkü

Canim sabah acilista cok guzeldi fiyat 164.7.
Simdi 164.2 gordum.
Ihtiyacin var ise fiyatlar iyi gibi. Ama sebep olmak istemem belki daha yukselir.
ben kuyumcudan aldım ya ordan bozdurcam 1.5 tl fark ediyo satıs fiyatından canım.kuyumcuda da satısı yuksek oldugundan muhtemelen 164 e falan bozdururum bugun olursa

Ne kadara bozdurduğunu yaz bakalim farka canim
tamam canım bu arada 5gramı bozmaya karar verdim şimdilik eger harclıgım kalmazsa bozarım dıger kısmını dıye dusundum. kardesimin ben de duran parası var içinden al taksit taksit koyarsın dedı sagolsun ne kadar az bozsam o kadar kar diye dusundum
bu arada bu ay ilk defa dolar aldım ilk kez al sat yaptıgımdan kafamda sistemi oturtamadım sacma sapan aldım sattım ama biraz oturdu kafamda zaten az almıstım ogrenim diye. ama mübarek dustukce dustu ya
200 dolarım var suan aldıgım paradan 8 lira zarardayım

ben de ödemeleri yaptım şimdi. kredi kartı, bes , kredi ve ev kirasından sonra bana kalan 500 tl :) onu da bu ay ilk defa deneyeceğim market masrafı olarak düşünüyorum.
ödenmemiş borcum kalmadı. 500 tl dan başka param da yok.

yarın maaş promosyonu yatacak, onunla dolar ya da altın almayı düşünüyorum. akşam da eşimin hesapları bir kontrol edeyim.

Hedeflerimiz aynı
bu ay 1160 geldi eğer ben kk orucuna girmeseydim en az 1800 falan olurdu
Mart'ta sanirim yine bu kadar kalacak ve bütün kk borçlarını kapatmayı düşünüyorum
Ve nisandan itibaren kk borcu yerine bir tam altın alıcam inşallah

A
Aynen. Asgarisi mi 1160 acaba.
Bende asgari bin bin ödeyecegim. Bin lira oraya gitmese com guzel para yatirim icin

geçen gün sattığım 150 dolar 9 tl kar bırakmıştı. 3.7950 den satmıştım. bugün 3775 civarlarında. bu gece ya da yarın o parayla yeniden dolara geçerim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…