- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #4.221
Esimede yatacakti ya sen diyince aklima geldiben de ödemeleri yaptım şimdi. kredi kartı, bes , kredi ve ev kirasından sonra bana kalan 500 tl :) onu da bu ay ilk defa deneyeceğim market masrafı olarak düşünüyorum.
ödenmemiş borcum kalmadı. 500 tl dan başka param da yok.
yarın maaş promosyonu yatacak, onunla dolar ya da altın almayı düşünüyorum. akşam da eşimin hesapları bir kontrol edeyim.
Yok canım asgari değilA
Aynen. Asgarisi mi 1160 acaba.
Bende asgari bin bin ödeyecegim. Bin lira oraya gitmese com guzel para yatirim icin
Hi aslinda bende oyle yapsam olur bulgur pilavi yerine mercimerli kofte salata hosaf ayran yeter bizeBen birkac gundür et yemegi yaptim.
Bugun mercimekli köfte ve salata yapacagim. Yanina da şeftali hoşafi acacağim
Turşu da güzel gider yanindaHi aslinda bende oyle yapsam olur bulgur pilavi yerine mercimerli kofte salata hosaf ayran yeter bize
bnmde menum belli artik
menunu calmis gibi oldum
super bi menü bayılırım köfte türüne tursuyla:))Ben birkac gundür et yemegi yaptim.
Bugun mercimekli köfte ve salata yapacagim. Yanina da şeftali hoşafi acacağim
Pizza iyi de bi yapinca cok yiyorum sanki.Bende pizza yapmayı düşünüyorum çocuklarda bizde çok seviyoruz
yanima almayi unutmsmda canim sordum 163den bozarim dedi 24 ayar gramNe kadara bozdurduğunu yaz bakalim farka canim
Cok az ama bunlarİng bank turuncu hesap oranları
@pure hazel
evet o yüzden tereddütte kaldım aslında ama çok seviyorlar yapım dedim yinedePizza iyi de bi yapinca cok yiyorum sanki.
Bu aralar ekmege hamura birazcik mola
dolar suan 15gun onceki miktarina dustu canim not almstmArkadaslar şöyle bir plan yaptim kafamda.
Dün ingbanki aradim turuncu hesap icin. Mantikli geldi. Günluk işliyormuş faizi ve istedigimiz zaman alip cikabiliyormuşuz.
Bu hesaba geçecegim. Altin düşünce yada dolar eğer uygun gorursem mantikli olursa fiyatlar mevduattan çikip altina dolara geçecegim. Şu pahalilikta enflasyona yenik duşmek istemiyorum
Cok az ama bunlar
Yuzde 14lük olan hangisiydi. Onu yaptirmayi düşünüyorum
162.66dan bozuyor şuan işbank canim. Kuyumvu iyiymis bu durumdayanima almayi unutmsmda canim sordum 163den bozarim dedi 24 ayar gram
Evet e turuncu hesap.Bunu diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?