Bugün ne aldin kaç tl harcadin

canım evin hayırlı ugurlu olsun Allah gule gule oturmayı nasıp etsın
tapu ucreti ne kadar fazla yaa bu nedir

Aynen sorma ya. Yuzunu gorecekmiyim diye merak etmiyor degilim. 33+3 hamileyim. Heralde 39. Haftada aliyorlar sezeryana ama iste insan tam gununu ogrenmek istiyor. Daha bir suru hazirlik yapmam lazim
Ilk bebeginizse son güne kadar durabilir bazen bebek anne karnına kaka yapıyor ve yiyor bu risk ama bunun dışında durabilir. 2 .Bebek ise 38 haftada alınıyor

canım evin hayırlı ugurlu olsun Allah gule gule oturmayı nasıp etsın
tapu ucreti ne kadar fazla yaa bu nedir
sağol canım Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsun evet tapuda 310 bin oldugu için böyle 10bin tuttu 440 bin olsa daha çok çıkardı üstünü elden aldım müteahhit

benim oğlum 11aylik 13 kilo kayinvalidem gördükçe yedirme şunu ekmek verme sakın diyor benimki de ayrı cins

Merhaba

Doktor kontrolune gittik

100tl muayene 22 tl kan tahlili 6.5 tl damla

Degerleri biraz düzelmiş şükür, bir ay sonra tekrar gideceğiz tekrar bi tahlil yapilacak.

Dönüşte pazara uğradım bikaç eksik vardı aldım 30 tl civarında harcamışımdır

Birazdan su söyleyeceğim 22 tl de oraya gider.

Uykuya yatirdim oğlanı, öğleden sonra çamaşır yıkanacak ev süpürülecek toz alınacak.

Evde parça yemekler var bugün onlar yenir.

İyi günler herkese

benim oğlum 11aylik 13 kilo kayinvalidem gördükçe yedirme şunu ekmek verme sakın diyor benimki de ayrı cins
Ahahahahhhhhh senin ki de ilginç miş benim kızım şuanda 15 aylık ,,,,12 aylıkken 11.5 kiloydu hala da öyle yürümeye başlayınca hiç kilo almadı boyu uzuyor ama kilo yok,,,,

Büyük salon ve mutfağı sûpurdum sildim.
1er makine çamaşır bulaşık attım. WC yıkadım. Oğlanın ilaçları 20tl tutmuş.
11 liraya da dart almışlar.

Ya benim doktor, kızım icin devit önerdi. Ocean marka fisfis şeklinde 44 lira. Sizce alayım mı onu. Sanki zenginleştirilmiş içeriği var gibi.
Yoksa normal sağlık ocağının verdiğini mi kullanayım

Sağlık ocağının verdiğinin icinde basta paraben olmak üzere katkı maddeleri var asla tavsiye etmiyorum..

Ocean, well care bunlar cok kaliteli markalar icinde sadece zeytinyagi ve d vitamini oluyor. Oğluma ocean kullandım gecen sene, bu sene de well care alacağım ikisi de temiz içerikli

Ben olsam ocean kullanırdım canım

Ahahahahhhhhh senin ki de ilginç miş benim kızım şuanda 15 aylık ,,,,12 aylıkken 11.5 kiloydu hala da öyle yürümeye başlayınca hiç kilo almadı boyu uzuyor ama kilo yok,,,,
Benimkide 8 aylıkken 12kiloydu 3ayda 1kilo aldı yavaşladı çok şükür

Devirin içinde paraben var ben devleti verdiği hiç birseye güvenmiyorum öcalan kullanıyorum zeytin yağı ve d vitamini içeriği temiz hiç değilse

Ocean al ben balık yağını içiyorum İnan iyi bir marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…