- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.301
canım evin hayırlı ugurlu olsun Allah gule gule oturmayı nasıp etsındiğer ev satılık daha satılmadı aralık ayının sonuna kadar bekleyelim diyoruz 300 eşim konut çekti 73 ben ihtiyaç çektim elimizde 75 falanda vardı.evi 440 a aldık 10 bin tapuya verdik 18 bin eşyalara verdik.1 tane çeyrek borcum var arkadaşıma başka borcum yok elden giderler çok yeni abonelikler biraz tuttu ama diğer aboneliği iptal ettirince başa baş oldu dedi eşim.
Ilk bebeginizse son güne kadar durabilir bazen bebek anne karnına kaka yapıyor ve yiyor bu risk ama bunun dışında durabilir. 2 .Bebek ise 38 haftada alınıyorAynen sorma ya. Yuzunu gorecekmiyim diye merak etmiyor degilim. 33+3 hamileyim. Heralde 39. Haftada aliyorlar sezeryana ama iste insan tam gununu ogrenmek istiyor. Daha bir suru hazirlik yapmam lazim
sağol canım Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsun evet tapuda 310 bin oldugu için böyle 10bin tuttu 440 bin olsa daha çok çıkardı üstünü elden aldım müteahhitcanım evin hayırlı ugurlu olsun Allah gule gule oturmayı nasıp etsın
tapu ucreti ne kadar fazla yaa bu nedir
inşallah canımFilmi çekilmiş.
İlaç yazmış 1ay kullanılacak. 1ay sonra boğazına kamera ile bakilacakmis.
Şifa olur inşallah gecer
Öyle yapan çok canım ama büyüklerimizden de kaynaklı bence psikolojik olarak insanı bezdiriyorlar,,, benim kayınvalidem de öyle olanlardan,,, geçen gün bize geldi küçük kızım şimdilik herşeyi yiyor ama çok kilosu yok hala diyor ki zayıf bu zayıf,,, ya önemli olan sağlıklı beslensin boyu uzasın teter
Çok geçmiş olsun umarım tedaviden fayda görürsünüz ameliyata gerek kalmazFilmi çekilmiş.
İlaç yazmış 1ay kullanılacak. 1ay sonra boğazına kamera ile bakilacakmis.
Şifa olur inşallah gecer
Ahahahahhhhhh senin ki de ilginç miş benim kızım şuanda 15 aylık ,,,,12 aylıkken 11.5 kiloydu hala da öyle yürümeye başlayınca hiç kilo almadı boyu uzuyor ama kilo yok,,,,benim oğlum 11aylik 13 kilo kayinvalidem gördükçe yedirme şunu ekmek verme sakın diyor benimki de ayrı cins
Büyük salon ve mutfağı sûpurdum sildim.
1er makine çamaşır bulaşık attım. WC yıkadım. Oğlanın ilaçları 20tl tutmuş.
11 liraya da dart almışlar.
Ya benim doktor, kızım icin devit önerdi. Ocean marka fisfis şeklinde 44 lira. Sizce alayım mı onu. Sanki zenginleştirilmiş içeriği var gibi.
Yoksa normal sağlık ocağının verdiğini mi kullanayım
Ben olsam ocean kullanırdım canımBüyük salon ve mutfağı sûpurdum sildim.
Ya benim doktor, kızım icin devit önerdi. Ocean marka fisfis şeklinde 44 lira. Sizce alayım mı onu. Sanki zenginleştirilmiş içeriği var gibi.
Benimkide 8 aylıkken 12kiloydu 3ayda 1kilo aldı yavaşladı çok şükürAhahahahhhhhh senin ki de ilginç miş benim kızım şuanda 15 aylık ,,,,12 aylıkken 11.5 kiloydu hala da öyle yürümeye başlayınca hiç kilo almadı boyu uzuyor ama kilo yok,,,,
Devirin içinde paraben var ben devleti verdiği hiç birseye güvenmiyorum öcalan kullanıyorum zeytin yağı ve d vitamini içeriği temiz hiç değilseBüyük salon ve mutfağı sûpurdum sildim.
Ocean miDevirin içinde paraben var ben devleti verdiği hiç birseye güvenmiyorum öcalan kullanıyorum zeytin yağı ve d vitamini içeriği temiz hiç değilse
Ocean al ben balık yağını içiyorum İnan iyi bir markaBüyük salon ve mutfağı sûpurdum sildim.
Evet canım otomatik duzeltme sağolsun fark edemedim oceanOcean mi
Bi kere memleketteydik anneme dedim oğlana ocean balık yağı al diye. Neyse geldi özcan özcan balık yağı diyomus zor anlamışlarEvet canım otomatik duzeltme sağolsun fark edemedim ocean
Özcan özcan da iyiymiş baya güldüm vallahiBi kere memleketteydik anneme dedim oğlana ocean balık yağı al diye. Neyse geldi özcan özcan balık yağı diyomus zor anlamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?