- 15 Nisan 2017
- 3.549
- 9.275
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.261
Aynen canim kilosu gelisimi cok guzel dedi doktor. Benim oglaninda kilosu cok guzeldi dogdugunda hala oyledir tosuncuk. Yuzunu goremedim ama ya sadece ayrintili ultrasonda hafif bir gorunmustu. Tipini cok merak ediyorumHay maşallah ya kg su çok iyi değil mi bana mı öyle geldi ❤
112Boyu kaç cm canim aslin da oğlun ideal kilosunda ertu biraz fazla
ya bu kilo takintisini hiç anlamiyorum saglikli bisey degil ki sonucta kilo olunca noluyo acaba ya bide bizim sınıfta bi kiz vardi ilk okulda hic unutmam o kadar zayıftı ki herkes dalga geçerdi simdi gordum taş taş zayıf manken gibi hala vallaÖyle yapan çok canım ama büyüklerimizden de kaynaklı bence psikolojik olarak insanı bezdiriyorlar,,, benim kayınvalidem de öyle olanlardan,,, geçen gün bize geldi küçük kızım şimdilik herşeyi yiyor ama çok kilosu yok hala diyor ki zayıf bu zayıf,,, ya önemli olan sağlıklı beslensin boyu uzasın teter
Canım erkek çocuklar genelde ergenliğe girerken birden atak yapıyorlarBoyu da pek uzun değil. Sonradan atak yapacak herhalde. Babaya benziyor tipi. Baba 1.87
Ya ergenlikte baya uzuyo erkek çocuklar canım ben ikiz kardeşimin 2 katıydım çocukken ergenlikte atak yapti dediğin gibi simdi gayet uzunBoyu da pek uzun değil. Sonradan atak yapacak herhalde. Babaya benziyor tipi. Baba 1.87
Kız bi arkadaşımın kızı var 5 yaşında 27 kilo doktor yedirmeyeceksin zayıflamak zorunda diyor ama annesi engel olamıyor ağlıyor diyor mecbur vicdanım elvermiyor diyroya bu kilo takintisini hiç anlamiyorum saglikli bisey degil ki sonucta kilo olunca noluyo acaba ya bide bizim sınıfta bi kiz vardi ilk okulda hic unutmam o kadar zayıftı ki herkes dalga geçerdi simdi gordum taş taş zayıf manken gibi hala valla
Oouuyy öylede kıyılmaz ki gercekten kilosu epey varmışKız bi arkadaşımın kızı var 5 yaşında 27 kilo doktor yedirmeyeceksin zayıflamak zorunda diyor ama annesi engel olamıyor ağlıyor diyor mecbur vicdanım elvermiyor diyro
Yani öyle de iyi değil ki
Ayyy bu mastershef beni çok zorluyor yaaaa neyse ki şuanda yapılan yemek fazla canımı istetmedi çünkü bilmiyorum tadınııııııOouuyy öylede kıyılmaz ki gercekten kilosu epey varmışbizim oğlanda yemek yedik kalktik master chef izliyoz bana onu yap bunu getir hadi bizde yiyelim diyo
Bende öyle değişik yemekleri istemiyo hic cig kofte felan yapiyolar ya o zaman bi fena oluyomAyyy bu mastershef beni çok zorluyor yaaaa neyse ki şuanda yapılan yemek fazla canımı istetmedi çünkü bilmiyorum tadınıııııı
Ayyyyy evet o fenaydı resmen aşermiştim o zamanBende öyle değişik yemekleri istemiyo hic cig kofte felan yapiyolar ya o zaman bi fena oluyom
Ayyyyy evet o fenaydı resmen aşermiştim o zaman
Valla yedirmicek. Gözünün yaşına bakmicak onun iyiliği için.Kız bi arkadaşımın kızı var 5 yaşında 27 kilo doktor yedirmeyeceksin zayıflamak zorunda diyor ama annesi engel olamıyor ağlıyor diyor mecbur vicdanım elvermiyor diyro
Yani öyle de iyi değil ki
Ahtapot çok kötü görünüyor şuanAyyy bu mastershef beni çok zorluyor yaaaa neyse ki şuanda yapılan yemek fazla canımı istetmedi çünkü bilmiyorum tadınıııııı
Aynen canım ama kuzu da görsen bir iştahlı kendi tabağını bitiriyor annesinin tabağına saldırıyorValla yedirmicek. Gözünün yaşına bakmicak onun iyiliği için.
Özellikle günümüzde kız çocukta kilo çok sıkıntı. Depresyona giriyorlar ergenlikte.
Evet yaaaa bide sos hazırlıyorlar yeşil filan tadı güzel mi sırf görüntü olsun diyeAhtapot çok kötü görünüyor şuan
Canım tv karşısında yemek yiyen çocuk ne yediğini bilmiyor tv ye daldığı için ne kadar yediğinin farkında değillerYiğenim 4 yaşında nerden baksan 25 kg.Şimdiye kadar hep tv video karşısında yemek yedirdikleri için bir ilginç beslenme düzeni var.Ha birde ablam çikolata falan hiç birşey engellemedi yedirdi.
Diyabet filan vardır kadında.Aynen canım ama kuzu da görsen bir iştahlı kendi tabağını bitiriyor annesinin tabağına saldırıyor
Küçük kızı benim kızım dan 5 ay küçük benim kızımla aynı kiloda aslında hamileliğinde 35 kilo filan alıyor çocuklar 5 kiloya yakın doğuyor
Evet bence de bende dedim çünkü hergün karnından iğne yapıyordu ama kız hiç dikkat etmiyordu herşeyi yiyordu hamileykenDiyabet filan vardır kadında.
Valla çok dikkat etmeli.
O çocuklar büyüyünce hesap soracaklar kendinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?