Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hay maşallah ya kg su çok iyi değil mi bana mı öyle geldi ❤
Aynen canim kilosu gelisimi cok guzel dedi doktor. Benim oglaninda kilosu cok guzeldi dogdugunda hala oyledir tosuncuk. Yuzunu goremedim ama ya sadece ayrintili ultrasonda hafif bir gorunmustu. Tipini cok merak ediyorum

ya bu kilo takintisini hiç anlamiyorum saglikli bisey degil ki sonucta kilo olunca noluyo acaba ya bide bizim sınıfta bi kiz vardi ilk okulda hic unutmam o kadar zayıftı ki herkes dalga geçerdi simdi gordum taş taş zayıf manken gibi hala valla

Kız bi arkadaşımın kızı var 5 yaşında 27 kilo doktor yedirmeyeceksin zayıflamak zorunda diyor ama annesi engel olamıyor ağlıyor diyor mecbur vicdanım elvermiyor diyro

Yani öyle de iyi değil ki

Kız bi arkadaşımın kızı var 5 yaşında 27 kilo doktor yedirmeyeceksin zayıflamak zorunda diyor ama annesi engel olamıyor ağlıyor diyor mecbur vicdanım elvermiyor diyro

Oouuyy öylede kıyılmaz ki gercekten kilosu epey varmış bizim oğlanda yemek yedik kalktik master chef izliyoz bana onu yap bunu getir hadi bizde yiyelim diyo

Oouuyy öylede kıyılmaz ki gercekten kilosu epey varmış bizim oğlanda yemek yedik kalktik master chef izliyoz bana onu yap bunu getir hadi bizde yiyelim diyo
Ayyy bu mastershef beni çok zorluyor yaaaa neyse ki şuanda yapılan yemek fazla canımı istetmedi çünkü bilmiyorum tadınıııııı

Valla yedirmicek. Gözünün yaşına bakmicak onun iyiliği için.
Özellikle günümüzde kız çocukta kilo çok sıkıntı. Depresyona giriyorlar ergenlikte.

Valla yedirmicek. Gözünün yaşına bakmicak onun iyiliği için.
Özellikle günümüzde kız çocukta kilo çok sıkıntı. Depresyona giriyorlar ergenlikte.
Aynen canım ama kuzu da görsen bir iştahlı kendi tabağını bitiriyor annesinin tabağına saldırıyor

Küçük kızı benim kızım dan 5 ay küçük benim kızımla aynı kiloda aslında hamileliğinde 35 kilo filan alıyor çocuklar 5 kiloya yakın doğuyor

Yiğenim 4 yaşında nerden baksan 25 kg.Şimdiye kadar hep tv video karşısında yemek yedirdikleri için bir ilginç beslenme düzeni var.Ha birde ablam çikolata falan hiç birşey engellemedi yedirdi.
Canım tv karşısında yemek yiyen çocuk ne yediğini bilmiyor tv ye daldığı için ne kadar yediğinin farkında değiller

Diyabet filan vardır kadında.
Valla çok dikkat etmeli.
O çocuklar büyüyünce hesap soracaklar kendinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…