- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.281
Himm diyabet varmış demekki.Evet bence de bende dedim çünkü hergün karnından iğne yapıyordu ama kız hiç dikkat etmiyordu herşeyi yiyordu hamileyken
Kız ben lisedeyken bi teneffüste 2 döner yer 2 şalgam içerdim ama bünyem kilo almazdıBenim bi arkadaşım vardı .ilkokulda bı tenefüste 3 simit yerdi. Kollarına bilezik gibi takardı.
Kız şimdi de kilolu 100 kûsûr. Evlenemiyor da. Depresyonda
Tabi bünye meselesi de.Kız ben lisedeyken bi teneffüste 2 döner yer 2 şalgam içerdim ama bünyem kilo almazdı
pamuk ped seklinde,kaynamıs sogumus suyla ıslatıyorum ben, eger o an acil yoksa hazır suyla ıslatıyorumBu pamuk nasıl .ıslatıp kullanıyorsunuz değil mi.
Ben ilk etapta normal pamuk alıp ilikbsuda ıslatıp kullandım. Sonra hep unibaby yenidoğan oglumda.
Kızda da aynı sekilde
Ahahahahhhhhhhhh taş gibiydinnnTabi bünye meselesi de.
Ahh lise yıllarım.
İncecik taş gibiydim.
Erkekler peşimden kosardi
Şimdi çocuklardan sonra irilesti kemikler filan.
Ama dikkat edeceğim ilk altı aydan sonra
59.Ahahahahhhhhhhhh taş gibiydinnn
Toparlarsın canım daha çok erken şuanda kaç kilosun
Anladım canım olduğum şehirde hm yokyok aynı olmuyo bazen hm de ya şöyle çok sacma aslında birebir aynı ürün bi 2018üretim var mesela bi 2019. oğluma yaz ıcın askılı kot sort aldm 2019üretimi 70e ınmıstı 2018 olan 40aneymiş sezonu farklıymıs böyle sacma bıseyleri var. ve bu eski sezon dedıklerini online a koymuyolar.
Günaydın ben 6 yaşında bademcik olmuştum geniz etimi de almıştı doktor iyi hatırlıyorum çok kolay geçmişti 2 gün evde dinlenmiştim sıvı beslendim normal hayatıma devam etmiştim . Ki o zamanın şartları ile şimdi çok farklı şimdi daha kolay atlatılıyorGünaydın.
Kizlar,
Çocuğu geniz eti ameliyatı olanınız var mı.
Nasıl bir süreçti. Nasıl atlattiniz. Tavsiye eder misiniz.
Oğlum horlayarak ağzı açık uyuyor.
Salyasi var uyurken.
Geniz eti vardı fakat bir doktor arkadaş ameliyatı onermedi. Bence daha da ilerledi hissediyorum. Bı doktora göstereceğiz
Teşekkür ederim canm.Evet indirim vardı dün eksikler bitmiyor kuzular büyüyor her geçen gün eskimeden küçülüyor herşey.3 yaşında canım ocakta 3 bucuk olacak insallah. Bencede okul illa ki biseyler katar. Gule gule giysin oğlun canim indirim vardi dün galiba defactoda
cnım gecmıs olsun gorumcemın oglu oldu 5yasında ameliyat oldu,2 sene oldu,ühorluyodu o da geniz etinden ameliyat oldu, amelıyatı ve sureci guzel atlattı ama pek bise degısmedi bence ya yıne horluyor, sık hasta oluyorGünaydın.
Kizlar,
Salyasi var uyurken.
Geniz eti vardı fakat bir doktor arkadaş ameliyatı onermedi. Bence daha da ilerledi hissediyorum. Bı doktora göstereceğiz
H&m konusunda katılıyorum bende oğluma hep h&m alırım az biraz pahalı ama yıka yika giydir hiç birşey olmuyor.Diğerlerine göre biraz pahalı indirimli bulup alıyorum ben.tugcıs sımdıye kadar tecrubelerimden en ıyı urunler h&m taş gibi cıktılar valla küçülenleri hurclamak uzere ayırıyorum kalitelileri onları hep ayırdım. 28kasımda ındırım olacakmıs yıne büyük olarak alabilirsn tavsiye edıyorum yeni kullanan biri olarak.sadece bedenleri daha büyük onu bilerek al online alısverısı guvenli
bizde olacaktık bir arkadaş burda 7 yaşına kadar beklememizi tavsiye etmişti.Canım önce doktora gittik o ameliyat için uyku apnesi varsa öneriyor benim kızımda yüzde 50 demişti başka doktora gittik oda bitane sprey verdi 2 ay sabahları sıktık bildiğin iltihap gibi sarı yeşil mavi birsürü renk koyu renk özellikle akıntı oldu sonra rahatladı çift yastıkta yatırdım hep kesilmişti horlaması yine başladı bizde götürcez tekrarGünaydın.
Kizlar,
Salyasi var uyurken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?