Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet ya dişini felan gelip turkiyede yaptırıyo benim tanıdıklarım bi de sac ekiminde felan bir numreyiz
[/QUOTE]
Oyle gercekten, ben de disciye gittim dun, cuma gunu kirik disim cekilecek, 10 tane curuk var, dolgu yapilacak, bir dise kaplama yapilcak, hepsi icin fiyat verecekler bakalim ne tutacak. Cok tutarsa Turkiye`de yaptiririm. Zamanida Turkiye`de gitmistim disciye, bunlar gercek curuk degil ilerlemez demisti ama ilerledi, dunku disci de sen nerelerdeydin bu zamana kadar dedi.

Bizde bunu kullanıyorz gerçekten çok iyi decatabs

Kızlar günaydın
Dün diş çektirdi eşim 250tl tuttu. Daha önce çok riskli dişi için 700tl demişti . Ama yanakta uyuşma kalır diye vazgeçtik. Biz diş çektikten sonra ne kadar ödeyeceğiz diye sorduk. Daha önce ne fiyat vermiştik demişti hatırlamadık.250 dedi.
Ama bana 200 e çekeriz senin dişi demişti.
Dişlerin özelliklerine göre tek tek fiyat çizelgesi vardı. Bana mantıklı geldi.

Günaydın ay sabah alarm çalışıyordu o ara bacağıma kramp girdi eşim diyor ki eee kapat istersen alarmı ben o an kıvranıyorum neyse masaj yaptı da toparlandım . Bugün oğlumun ütülerini yapacağım inşallah ütü masasının ayarını düşürüyorum oturma odasında koltukta oturarak yapıyorum böylece belim ağrımıyor akşama da ezogelin çorbası , domatesli makarna , zeytinyağlı pırasa var revani yapacağım dün yarışmadan canım istedi . Marketten de limon, portakal , havuç , ekmek alayım yarın ayın en sevdiğim günü hahahah

günaydın dün akşam 2 markete uğradım şoktan salata kasesi aldım cam benimkiler kırılmıştı 16 ona verdim 15 poşey çaya 5 cam bezine 10 peçetelik metal aparat aldım 45 orda ödedim karttan bime geldim 2 paket çikolata 10 tl birini arkadaşımın torununa gönderdim 2 tane avakado 19 da orda ödedim.Bugün eşimin doğum günü akıllı bileklik almayı düşünüyorum önce ona alalım beğenirsek bana alırız saati bozulmuştu 2 defa yaptırdık düzen tutmadı.

ee
Az kaldı ya doğumlara strese giriyorum biraz doğumdan değil de doğumdan sonra yaşayacaklarımdan ilk 10 gün filan için
Kendini strese sokma canim. Normal dogummu olacak seninki? Normal dogumsa dogumdan sonra cok zorlanmazsin sezeryansa bir 4/5 gune toparlarsin biraz. Gelen giden huzurunu kaciracak diye korkuyorsan hic orali olma sana tavsiyem dogum sonrasi soylenenleri yapilanlari hic kafana takma bebegine ve kendine odaklan. Ben ilk dogumdan tecrubeli oldugum icin hem artik stres yapmiyorum hemde duyarsizlasim bazi seylere karsi. Cok sıkıntı yasadim ilk dogumumda sabrim cok sinandi ama simdi kime nasil davranacagimi nasil tepki verecegimi cozdum artik. Herkese hak ettigi kadar deger veriyorum sende oyle yap.

Şuan tam belli değil 26. Haftadan beri bebek baş aşağı pozisyonda doktor 38. Haftada çatı muayenesi yapacağım bakarız dedi ama normal doğum yapacaksın ben öyle düşünüyorum dedi bende öyle hissediyorum kısmet bakalım

Günaydın hanimlar.Dün 120liralık yakıt aldım akşam arkadaşlar geldi pizza söyledik 80tl.ögle yemeği 15tl hepsi kredi kartından.Maaslar vergiye girer yine bakalım nekadar yatacak.Eşimin 16gunluk doğu tazmınatı 14gunlük Irak tazmınatı yatacakmış.İnş hemen yatar geçilebilir belki dedi.Annemden 1500tl nakit almıştım İstanbul’a gittik maaşımdan vereceğim.

Doğu tazminatı hemen yatar da ırak şüpheli eşim aylarca alamamıştı ırağı sonra dolar bazında toplu yattı . Suriye de öyle oldu ama tabi TL şeklinde yatmıştı

Bimde ki avakadolar iyi mi yaa ben kaç defadır şoktan alıyordum hep bozuk çıkıyordu artık misgros. Carrefour dan filan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…