Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gecen sene şokta güzel oluyordu avokado, bu senekiler cok kötü üstelik 5 tlye çıkardılar. 2.5 tlye alıyordum ilk geldiğinde :)

Ben de yerel bi marketten alıyorum şuan 7 tl. Pahalı ama oğlum yesin diye alıyorum valla. Muzla karıştırıp yediriyorum cok seviyor

Mesajin basindaki ee yanlislikla oldu yeni farkettim. Insallah fazla sıkıntı cekmeden guzel bir sekilde normal dogumunu yaparsin. Dogum sonrasida guzel gececektir ailenizin minik ferdiyle Zaten mesajlarindan anladigim kadariyla cok pozitif birisin bu pozitifligini dogumdan sonrada surdurmeyi basarirsan hersey cok daha rahat gecer.

Evet canım bende muzla karıştırıyorum

7-8 di bizimde cnım ben çok çişli kakalı hıc bekletmıyorum pişik olacagına cok bez harcarım bebegım ıyı oldun mantıgındayım
Bende o mantıktayım trendyolda bez var paketin içinde sayı biraz fazla ama diğer az olan bezle kıyasladığım zaman bez başı 20 kuruş fark ediyor . Fazla olanı almak istiyorum bize olmasa bile ihtiyaç sahibi birisi var doğum yapacak ne kötü ona veririm kalanı diyorum

Bende kendimi hiç pozitif bulmuyorum ya çok garip biraz dua edip iyi olmak istiyorum

Bizim dün ki harcamamız canım tatlı çekti eşim bana tatlı aldı 15tl başka harcamamız olmadi
Hafta sonu ailemin yanına bursaya gideceğim yengeme götürmek için tatlikurabiye tartolet tuzlu kurabiye ve kek yapicam inşallah eksiklerim var onları alicam bakalım ne tutar

Kızlar bilginiz varsa birşey soracağım.Konut kredim var aylık ödeme tutarını arttırsam çok kar edermiyim taksitler bayağı azalırmı yoksa fazla bir avantajı olmazmı

Kizlar
Altinlarimi bozdurup konut kredimi kapatmıştım biliyorsunuz.
Bir miktar para artmıştı. Eşimin borcunu kapatacaktik fakat olmadı. Farklı ihtiyaçlar çıktı onlara harcandı.

Yola şu şekilde devam etmeye karar verdim.
Eşimin şu an toplamda 8bin borcu var. Aralık ayında 6bin borcu kalmış olacak.
Bu ay ve gelecek ay parayı TL de bırakıp borcu kapatalım diyoruz. Yeni yıla sadece kredi kartı ekstreleri borcumuz olmuş olarak gireriz.

Şubatta işe başlarım büyük ihtimal. Bakici parası eklenecek. Masraf hiç bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…