- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.381
Offfff şuan varya ben bile sinir oldum normalde 120 dolar mı neydi en son günlükÜst bölgesi diye tl dedi.Yurtdısı geçici görevler dolar mış.Sacmalık ne zor şartlarda duruyorlar.
Canım ben şoktan 5 tl ye alıyordum ama İnan ki hep çöpppCarrefour’dan alıyorum çok güzel ve ucuz. Ucuz di mi yoksa bana mı öyle geliyor
Canım 8. 9 değişiyorYenidoğan bebeler günde yaklaşık kaç bez kullanır acaba
Carrefour’dan ben 4.99’a alıyorum salı sallanır mı ne kampanya günü oluyorCanım ben şoktan 5 tl ye alıyordum ama İnan ki hep çöppp
Carrefour’da 6 tl idi
Yaaa bilmem ki eşim alıyor geneldeCarrefour’dan ben 4.99’a alıyorum salı sallanır mı ne kampanya günü oluyor ☺
Mesajin basindaki ee yanlislikla oldu yeni farkettim. Insallah fazla sıkıntı cekmeden guzel bir sekilde normal dogumunu yaparsin. Dogum sonrasida guzel gececektir ailenizin minik ferdiyleŞuan tam belli değil 26. Haftadan beri bebek baş aşağı pozisyonda doktor 38. Haftada çatı muayenesi yapacağım bakarız dedi ama normal doğum yapacaksın ben öyle düşünüyorum dedi bende öyle hissediyorum kısmet bakalım
Evet canım bende muzla karıştırıyorumGecen sene şokta güzel oluyordu avokado, bu senekiler cok kötü üstelik 5 tlye çıkardılar. 2.5 tlye alıyordum ilk geldiğinde :)
Ben de yerel bi marketten alıyorum şuan 7 tl. Pahalı ama oğlum yesin diye alıyorum valla. Muzla karıştırıp yediriyorum cok seviyor
7-8 di bizimde cnım ben çok çişli kakalı hıc bekletmıyorum pişik olacagına cok bez harcarım bebegım ıyı oldun mantıgındayımYenidoğan bebeler günde yaklaşık kaç bez kullanır acaba
Benimki bana çektiyse 10 olur oCanım 8. 9 değişiyor
Bende o mantıktayım trendyolda bez var paketin içinde sayı biraz fazla ama diğer az olan bezle kıyasladığım zaman bez başı 20 kuruş fark ediyor . Fazla olanı almak istiyorum bize olmasa bile ihtiyaç sahibi birisi var doğum yapacak ne kötü ona veririm kalanı diyorum7-8 di bizimde cnım ben çok çişli kakalı hıc bekletmıyorum pişik olacagına cok bez harcarım bebegım ıyı oldun mantıgındayım
Bende kendimi hiç pozitif bulmuyorum ya çok garip biraz dua edip iyi olmak istiyorumMesajin basindaki ee yanlislikla oldu yeni farkettim. Insallah fazla sıkıntı cekmeden guzel bir sekilde normal dogumunu yaparsin. Dogum sonrasida guzel gececektir ailenizin minik ferdiyleZaten mesajlarindan anladigim kadariyla cok pozitif birisin bu pozitifligini dogumdan sonrada surdurmeyi basarirsan hersey cok daha rahat gecer.
Canim bı bankacina sor bakalım.Kızlar bilginiz varsa birşey soracağım.Konut kredim var aylık ödeme tutarını arttırsam çok kar edermiyim taksitler bayağı azalırmı yoksa fazla bir avantajı olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?