Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selams oğlumun tüm kıyafetlerini vs ütüledim güzelce hurca dizdim tertemiz oldular çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar . Dolap sipariş vereceğim firma ile görüştüm Pazartesi kargoya verecekler 10 gün sonra elimizde beşikle aynı gün olmuş oluyor iyi oldu . Dolap gelip kurulunca temizler yerleştiririm herşeyini diye düşündüm . Markete gittim 9 TL harcadım ekmek , limon , portakal, havuç . Eve geldim az uzandım hemen tatlı yaptım makarnaya domates sos , salata masa hazırladım pırasayı dün akşam yapmıştım dinlensin diye zeytinyağlı olduğu için . Eşim gelirken haber verecek makarnayı suya atarım . Maaştan 85 TL ayırmış oldum kızlar arttı yani . Bu ay baya şey aldık yanlız çok şükür para bereketlendi 600 TL beşik , 1500 TL alışveriş , 550 TL akü . Eğer akü işi çıkmasa bir çeyrek alacaktım ama hayırlısı böyleymiş artık üzülmedim

İyi fikir bence bizimde yarın kredimizi ödersek tek taksit kalıyor bakalım sonra eksi hesabı kapatırız tatil satın alacağız birikim yapacağım güzelce inşallah

Marketten kurabiye malzemesi aldim birde manti ve yogurt oglana meyveli sut 25 tl tuttu. Aksam icin manti yaptim dunden sebzeli haslamam ve pilavim vardi onlari isittim yanina. Cayin yanina damla cikolatali kurabiye yaptim. Esimle cay keyfi yapiyoruz bizim bucurde eslik ediyor bize cay kurabiye ne varsa goturuyor

Ya senin bi tane minik var degil mi bitanesi de yolda ohhh

Afiyet olsunBenimde eşimle şöyle oturup keyif yapacağım günlerle olacakmı acaba 6 yıldır ayrı gayrı

Çok belim ağrıyor ya bi kontrole gitseydik artık bebeğin elleri çamaşırımın içinde sanki aşağı mı indi ne nts istese bari birde kontrolleri 10 güne düşürse

Çok belim ağrıyor ya bi kontrole gitseydik artık bebeğin elleri çamaşırımın içinde sanki aşağı mı indi ne nts istese bari birde kontrolleri 10 güne düşürse
Kendini cok yoruyormusun gun icinde? Ben yoruldugum zaman direkt belime vuruyor. Birde sey soracagim sana benim acayip bir kaburga agrisi var kac haftadan beri sendede varmi ayni sorun?

Kendini cok yoruyormusun gun icinde? Ben yoruldugum zaman direkt belime vuruyor. Birde sey soracagim sana benim acayip bir kaburga agrisi var kac haftadan beri sendede varmi ayni sorun?
Ya ben yemek yaparken çok yoruluyorum açıkçası . Hiç bir iş yapmasam sadece yemek yapsam da mutfakta çok yoruluyorum . Mutfak dolaplarım çok yüksek tezgah desen oda aynı . Sürekli mesela 2. Raftan tabak almam gerekse sandalyeye çIkıyorum eğil doğdul çok yorucu . Kaburgam da ağrı yok acaba seninki ayağını filan mi dayadı ağrıyor öyle . Bebek büyüdüğü için mi öyle aşağılarda filan hissediyorum ya tecrübesizliK çok zor

bizimki 32den sonra sanırım yanlıs hatırlamıyosam her gıdıste nst ıstıyodu canım muhtemelen baslar sana da benim dogurdugum güne kadar bile hiç sancım cıkmamıstı hiç korkma canım her sey cok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…