- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #46.401
İyi fikir bence bizimde yarın kredimizi ödersek tek taksit kalıyor bakalım sonra eksi hesabı kapatırız tatil satın alacağız birikim yapacağım güzelce inşallahKizlar
Altinlarimi bozdurup konut kredimi kapatmıştım biliyorsunuz.
Bir miktar para artmıştı. Eşimin borcunu kapatacaktik fakat olmadı. Farklı ihtiyaçlar çıktı onlara harcandı.
Yola şu şekilde devam etmeye karar verdim.
Eşimin şu an toplamda 8bin borcu var. Aralık ayında 6bin borcu kalmış olacak.
Bu ay ve gelecek ay parayı TL de bırakıp borcu kapatalım diyoruz. Yeni yıla sadece kredi kartı ekstreleri borcumuz olmuş olarak gireriz.
Şubatta işe başlarım büyük ihtimal. Bakici parası eklenecek. Masraf hiç bitmiyor.
Hahhaahahahhhhhhhh o zaman kolay gelsin bol harcamalı günlerBenimki bana çektiyse 10 olur o
Bende ya bir harcama listesi yaptım akıllara zararIyi akşamlar kızlar
Hiç para harcamadım
Yarını bekliyorum heyecanla
Ya senin bi tane minik var degil mi bitanesi de yolda ohhhMarketten kurabiye malzemesi aldim birde manti ve yogurt oglana meyveli sut 25 tl tuttu. Aksam icin manti yaptim dunden sebzeli haslamam ve pilavim vardi onlari isittim yanina. Cayin yanina damla cikolatali kurabiye yaptim. Esimle cay keyfi yapiyoruz bizim bucurde eslik ediyor bize cay kurabiye ne varsa goturuyor
Afiyet olsunMarketten kurabiye malzemesi aldim birde manti ve yogurt oglana meyveli sut 25 tl tuttu. Aksam icin manti yaptim dunden sebzeli haslamam ve pilavim vardi onlari isittim yanina. Cayin yanina damla cikolatali kurabiye yaptim. Esimle cay keyfi yapiyoruz bizim bucurde eslik ediyor bize cay kurabiye ne varsa goturuyor
Yaa insallah canim yakındır o günlerAfiyet olsunBenimde eşimle şöyle oturup keyif yapacağım günlerle olacakmı acaba 6 yıldır ayrı gayrı
Esinizle neden ayrisiniz? Allah tez zamanda kavustursun insallah. 6 yil dile kolayAfiyet olsunBenimde eşimle şöyle oturup keyif yapacağım günlerle olacakmı acaba 6 yıldır ayrı gayrı
Evet canim. Oglum iki yasina yeni girdi daha kendi bebek ama abi olacak iste yakindaYa senin bi tane minik var degil mi bitanesi de yolda ohhh
Oouuyy yerim onu oda daha bebek valla ya birlikte büyürler ne güzelEvet canim. Oglum iki yasina yeni girdi daha kendi bebek ama abi olacak iste yakinda
Aynen ya yanliz kalmasina hic gonlum razi degildi. Yaslari yakin oldugu icin hem oyun arkadasi olurlar hemde ilerde birbirine omur boyu destek olurlar insallah. Kardes bambaska birsey..Oouuyy yerim onu oda daha bebek valla ya birlikte büyürler ne güzel
Kendini cok yoruyormusun gun icinde? Ben yoruldugum zaman direkt belime vuruyor. Birde sey soracagim sana benim acayip bir kaburga agrisi var kac haftadan beri sendede varmi ayni sorun?Çok belim ağrıyor yabi kontrole gitseydik artık bebeğin elleri çamaşırımın içinde sanki aşağı mı indi ne nts istese bari birde kontrolleri 10 güne düşürse
Ya ben yemek yaparken çok yoruluyorum açıkçası . Hiç bir iş yapmasam sadece yemek yapsam da mutfakta çok yoruluyorum . Mutfak dolaplarım çok yüksek tezgah desen oda aynı . Sürekli mesela 2. Raftan tabak almam gerekse sandalyeye çIkıyorum eğil doğdul çok yorucu . Kaburgam da ağrı yok acaba seninki ayağını filan mi dayadı ağrıyor öyle . Bebek büyüdüğü için mi öyle aşağılarda filan hissediyorum ya tecrübesizliK çok zorKendini cok yoruyormusun gun icinde? Ben yoruldugum zaman direkt belime vuruyor. Birde sey soracagim sana benim acayip bir kaburga agrisi var kac haftadan beri sendede varmi ayni sorun?
bizimki 32den sonra sanırım yanlıs hatırlamıyosam her gıdıste nst ıstıyodu canım muhtemelen baslar sana da benim dogurdugum güne kadar bile hiç sancım cıkmamıstıÇok belim ağrıyor yabi kontrole gitseydik artık bebeğin elleri çamaşırımın içinde sanki aşağı mı indi ne nts istese bari birde kontrolleri 10 güne düşürse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?