- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.441
aynen öyle çok şükür hepsi hallolur sağlık olsun dediğin gibiEv aldınız bir sürü masraf yaptınız çok normal Allah ağız tadı ile oturtsun gerisi boş sağlık olsun herşey ödeniyor
Bizim evin kredisi bugün itibari ile bitti çok şükür darısı isteyenlere ve size olsunaynen öyle çok şükür hepsi hallolur sağlık olsun dediğin gibi
Ev mi aldınız? Güle güle güzel günlerde oturun.aynen öyle çok şükür hepsi hallolur sağlık olsun dediğin gibi
Evet ev aldık ani bir kararla.Ev mi aldınız? Güle güle güzel günlerde oturun.
bebeği olanlar ayakta:)Zeynolin bebiş nasil
İnşallah canımKızlarrrrrrr Günaydın
betahcg baktırdım dün değerim biraz düşük yarın gene baktıracağım inş bebeğim benimledir
2bucuk aylık olduSenin ki nasıl kaç aylık oldu minik
yok kuyumcuda o sekılde degıl sormustum benBankalardaki altın hesaplarında haftasonu fiyat yükselmiş oluyor, kuyumcuda da aynı mı acaba
Allah razı olsun ne guzel dusunmusEsim ve kv alisverise çıktılar ben gitmedim kızım hasta olmasın diye liste yaptım
Marketten sıvıyağ kakao un mercimek makarna şehriye ıslak mendil kabartma pirinç 5 kg pilavlık bulgur 2 kg kısırlık bulgur 2 kg kurufasulye ivirzivir:)
yufkacidan 20 tane ev ekmegi
Pazardan nar portakal turp ıspanak pırasa dere otu marul maydanoz limon havuç sekerpancari soğan patates sarimsak kabak
Aldılar hepsini kv ödemiş oğluna kıyamaz sağolsun bu maaşla düze çıkıyoruz ama ödemeler var hep eksiden gidecek yine sağlık olsun evde herşey bol bol var dikkat edelim dedim eşime şubatta ancak toparlaniriz
GünaydınKızlarrrrrrr Günaydın
betahcg baktırdım dün değerim biraz düşük yarın gene baktıracağım inş bebeğim benimledir
Insallahhh bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksınBana hep endişe getirdi
alya hamile olduğunu bilmiyordum kaç günün geçti değerin kaç cıktı canımKızlarrrrrrr Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?