- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.770
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.481
1 gün geçti canım o yüzden değer düşük ben adetten 1 gün önce kanda baktım.Kaç gün geçti biraz ayrıntı yaz da ona göre konuşalım dua edeceğiz sana tabi kibiliyorsun burası uğurlu topik gelen hamile kalıyor
Benimde bir gün geçmişti sabah idrarda baktım sonra hemen kan vermiştim düşüktü benim de1 gün geçti canım o yüzden değer düşük ben adetten 1 gün önce kanda baktım.
Bakalım bekleyip göreceğim inş güzel olur her şey sağolasınA Alya_sura88 canım ben adet günü baktırmıstım 84 tü sanırım ama herkesinki farklıdır hamıle kaldıgın güne göre
güzel haberlerini bekliyorum canım umarım bebegin seninledirDaha yeni canım 1 gün geçti o yüzden değerim baya düşük. Biraz hassasım biliyorsun şubatta hamileydim kürtaj olmuştum. Yarın netleşecek stresliyim biraz o yüzden kusuruma bakma lütfen değerimi yazmıyımmm bu sefer :) dua bekliyorum herkesten.
Eşin tek evladı mı sanırım değil uzakta kaynın falan vardı.onlara da aynısını yapıyordur inşallah :)Esim ve kv alisverise çıktılar ben gitmedim kızım hasta olmasın diye liste yaptım
Marketten sıvıyağ kakao un mercimek makarna şehriye ıslak mendil kabartma pirinç 5 kg pilavlık bulgur 2 kg kısırlık bulgur 2 kg kurufasulye ivirzivir:)
yufkacidan 20 tane ev ekmegi
Pazardan nar portakal turp ıspanak pırasa dere otu marul maydanoz limon havuç sekerpancari soğan patates sarimsak kabak
Aldılar hepsini kv ödemiş oğluna kıyamaz sağolsun bu maaşla düze çıkıyoruz ama ödemeler var hep eksiden gidecek yine sağlık olsun evde herşey bol bol var dikkat edelim dedim eşime şubatta ancak toparlaniriz
Seni en son hamile olarak hatırlıyorum sirkencubin bebek nasıl umarım yanlış bir şey sormamışımdırO endişe hep olacak hatta daha da artacak. Allah iyilerle karşılaştırsın hep.
Ben getirmişler Paylaş bizle.
Annemi çok özledim birde annem otobüsle gelmek zorunda yol 24 saat sürecek tam . Birde annem hamileyken beni hiç görmediBenim ilk oğlumda 1 santim açık varken bir hafta bekledim hala aynıydı erken çağırmışsın aileni bence onlar senin üzerinde sitres olur çünkü başında dogurmuyormusun diye bekleyecekler demeseler bile baskısını hissedersin hakkında hayırlısı olsun istediğin gibi gerçekleşir inşallah doğumun tuce
Kaç kg doğmuştu canım.Kızım hiç birşey yemiyor yapıp yapıp döküyorum çok canım sıkılıyor 15 aylık olacak 8.5 kilo iştah şurubu sipariş edicem yine
2900 doğdu canım yapıyorum 4 tatlı kaşığı zorumla yiyorKaç kg doğmuştu canım.
Gece yatmadan önce muhallebi yedir sütlü
Alerjisi filan var mi2900 doğdu canım yapıyorum 4 tatlı kaşığı zorumla yiyor
kv aldığını verdiğini söylemezEşin tek evladı mı sanırım değil uzakta kaynın falan vardı.onlara da aynısını yapıyordur inşallah :)
Kv de gelecek dedin ya arkasından o aklıma geldi biz doğuma yakın memlekete gitme hatasını yaptikta ordan biliyorum.kv normal doğuramaz diyormuş sezaryen olduktan sonra söylüyor.o baskıyı üstümde çok hissettim o sitresle de bebek gelmediAnnemi çok özledim birde annem otobüsle gelmek zorunda yol 24 saat sürecek tam . Birde annem hamileyken beni hiç görmedi
vardı canım geçti süt alerjısı vardı 10 aylıkken geçtiAlerjisi filan var mi
Canım avakado muz ve ceviz yedir gerçekten kilo aldırıyor,,, benim kızımda 3.5 aydır kilo almıyordu bu ay 700 gram aldıvardı canım geçti süt alerjısı vardı 10 aylıkken geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?