Bugün ne aldin kaç tl harcadin

güzel haberlerini bekliyorum canım umarım bebegin seninledir

Benim ilk oğlumda 1 santim açık varken bir hafta bekledim hala aynıydı erken çağırmışsın aileni bence onlar senin üzerinde sitres olur çünkü başında dogurmuyormusun diye bekleyecekler demeseler bile baskısını hissedersin hakkında hayırlısı olsun istediğin gibi gerçekleşir inşallah doğumun tuce

Eşin tek evladı mı sanırım değil uzakta kaynın falan vardı.onlara da aynısını yapıyordur inşallah :)

Annemi çok özledim birde annem otobüsle gelmek zorunda yol 24 saat sürecek tam . Birde annem hamileyken beni hiç görmedi

Annemi hazirandan beri görmedim sırf birkaç gün göreyim birde annem ilk kucağına alırken yanında olmak istiyorum dedi diye çağırdım . Keşke 1 hafta içinde doğsa oğlum sağlıkla kg filan iyi

Annemi çok özledim birde annem otobüsle gelmek zorunda yol 24 saat sürecek tam . Birde annem hamileyken beni hiç görmedi
Kv de gelecek dedin ya arkasından o aklıma geldi biz doğuma yakın memlekete gitme hatasını yaptikta ordan biliyorum.kv normal doğuramaz diyormuş sezaryen olduktan sonra söylüyor.o baskıyı üstümde çok hissettim o sitresle de bebek gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…