Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim ödemeleri yapmış yarın veya öbür gün gönderecek bende kartımı ödedim harçlık ayırdım.Bankadan gram alayım diyorum.Eşime soracağım bakalım fizikimi alayım bankadan mı diye
bankadan alınca sürekli takip etme isteği oluşuyor bende en iyisi fiziki evin güvenliyse bende ev için hedite gelen 2 gram var onları tutuyorum çeyrek borcum var onu almaya çalışcam bakalım becerebilirsem bu ay sonuna doğru ocakta şehir dışından yatılı misafirlerim olacak o zaman biraz harcama olur onun dışında çok bişey almamaya çalışcam

Artık bankadan al dedi.Yaza bozdurmak zorunda kalabılırız bankadan çok zarar etmeyiz diyor.Evede çeyrek alıp atıcam birkaç tane atarım her ay.

Aksama arkadaşım aradı geçmiş olsuna gelecekler bir çocukları var ailece gelecekler
Tatlı tuzlu kurabiyem var iyi ki yapmışım hazır oldu baya misafir geldi çünkü birde gelin bohçası yaptım bir borcam kuruyemiş meyve ağırlarız

hayırlısı olsun alya
Olur merak etme stres yaptıkça zorlaşıyor canım akışına bırakın dusunmemeye çalışın
Evet çok haklısın stres çok oldum beni strese sokanlardan uzaklaştım daha iyiyim . Gerçekten nasip... kimyasal gebelik oldu bakalım ne zaman gelecek mucizem...

kızımın öğretmeni hastalandı 2 gün gelemicekmiş izinlerimiz kapalı nasıl olacak bilmiyorum ufff

Evet çok haklısın stres çok oldum beni strese sokanlardan uzaklaştım daha iyiyim . Gerçekten nasip... kimyasal gebelik oldu bakalım ne zaman gelecek mucizem...
Kimyasal gebelik anneyi hamileliğe hazırlıyor biliyorsundur belki önümüzdeki bir kaç ay şansınız çok yüksek kendini sitresten uzak tut ve rahatla.dualarimiz seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…