- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.601
bankadan alınca sürekli takip etme isteği oluşuyor bende en iyisi fiziki evin güvenliyse bende ev için hedite gelen 2 gram var onları tutuyorum çeyrek borcum var onu almaya çalışcam bakalım becerebilirsem bu ay sonuna doğru ocakta şehir dışından yatılı misafirlerim olacak o zaman biraz harcama olur onun dışında çok bişey almamaya çalışcamEşim ödemeleri yapmış yarın veya öbür gün gönderecek bende kartımı ödedim harçlık ayırdım.Bankadan gram alayım diyorum.Eşime soracağım bakalım fizikimi alayım bankadan mı diye
Üzülme. Denemeye devamKızlar maalesef değerim düşmüş bu ay da olmadı ... ama dua ya devam lütfen
Kızlar maalesef değerim düşmüş bu ay da olmadı ... ama dua ya devam lütfen
Kızlar maalesef değerim düşmüş bu ay da olmadı ... ama dua ya devam lütfen
Maşallah 35.haftadasin canım.
Bundan sonra korkma atlattin sayilir
üzülme canım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbimKızlar maalesef değerim düşmüş bu ay da olmadı ... ama dua ya devam lütfen
Artık bankadan al dedi.Yaza bozdurmak zorunda kalabılırız bankadan çok zarar etmeyiz diyor.Evede çeyrek alıp atıcam birkaç tane atarım her ay.bankadan alınca sürekli takip etme isteği oluşuyor bende en iyisi fiziki evin güvenliyse bende ev için hedite gelen 2 gram var onları tutuyorum çeyrek borcum var onu almaya çalışcam bakalım becerebilirsem bu ay sonuna doğru ocakta şehir dışından yatılı misafirlerim olacak o zaman biraz harcama olur onun dışında çok bişey almamaya çalışcam
hayırlısı olsun alyaKızlar maalesef değerim düşmüş bu ay da olmadı ... ama dua ya devam lütfen
Nesguik kilo aldiriyormus arkadaşım icmistiCanım bana yazmışsın sanırım 34+1 bugün de bebiş kilo almıyor tansiyon çıktı bende 1600 gr fln maalesef
Evet çok haklısın stres çok oldum beni strese sokanlardan uzaklaştım daha iyiyim . Gerçekten nasip... kimyasal gebelik oldu bakalım ne zaman gelecek mucizem...hayırlısı olsun alya
Olur merak etme stres yaptıkça zorlaşıyor canım akışına bırakın dusunmemeye çalışın
Kimyasal gebelik anneyi hamileliğe hazırlıyor biliyorsundur belki önümüzdeki bir kaç ay şansınız çok yüksek kendini sitresten uzak tut ve rahatla.dualarimiz seninle..Evet çok haklısın stres çok oldum beni strese sokanlardan uzaklaştım daha iyiyim . Gerçekten nasip... kimyasal gebelik oldu bakalım ne zaman gelecek mucizem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?