- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.621
Sağlıkla olur inşallah üzülmeyin lütfenHerkese duaları için Allah razı olsun diyorum.
Ne yapacaksın sadece gezmek için miHepinize tekrar teşekkür ederim
İyiyim merak etmeyin. Üzüldüm tabi de bekleyip yaşayıp göreceğiz güzel günleriama zamanı hemencecik olsaydı iyiydi
Uçak bileti aldım 270tl kk ile 6 taksit günü birlik Antep e gidiyorum gezeyim de geleyim. Gitmişken uçağa alınabilecek yemeklik yöresel şeyler alacağım.
Öyle düşünme ya birikim oldu gibi düşünBizde Mayıs gibi feraha çıkmış oluruz inşallah. Aslında bizi zorlayan bir şey yok ama manasız bir hareket oldu bu araba meselesi... Neyse sürdüğümüz kar artık alınmışa çare yok.
Hiç canını sıkma dualarımdasın doğum da da dua edeceğim sana zatenKızlar maalesef değerim düşmüş bu ay da olmadı ... ama dua ya devam lütfen
Allah razı olsun sen de bir avaz da doğur sağlıkla kucağına al inşHiç canını sıkma dualarımdasın doğum da da dua edeceğim sana zaten
Evet cnm sabah gidip akşam döneceğim gezip geleceğizNe yapacaksın sadece gezmek için mi
Çokkkkk uzaklardaaaaaAllah'ım ne zaman sıfır harcamali günler gelecek
Maşallah zor olmuştur ayrılmak ben seneye başlarsam nerdeyse 1,5 yaşında olacak ama kime emanet edip bırakabilirim bilmiyorum yakınlardan iş yok.baskasina da guvenebilir miyim bilmiyorum.merhaba canım oğlusum ıyı nolsun cok sukur teyzesi
persembe günü 5aylık olacagız ınsAllah.
bugun ilk kez tam döndü
gündüz uykularımız epey az alıstırmaya calısıyorum ama hıc sevmıyor 5.45te kalkıyor aksam 7.5a kadar sadece 2saat uyuyor toplamda.gece de saat bası kalkıyor.cok sukur ama huzursuz bi bebek degıl.
ben de bir ay oldu ıse baslayalı süt izni sebebiyle oglene kadar calısıyorum
sen nasılsın bebısın nası o neler yapıyor
Ya sizin durum benimkinden zor, her sey iyiydi sadece yanlizlik vardi, preeklamsi yasayan arkadaslarim oldu, zor bir donem, Allah yardimciniz olsun, az kalmis insallah, saglicakla kucaginiza alin.Ya bende ilk kızımı bırakıp hastaneye yatamıyorum doktorlara kalsa 3 haftadır hastanede yatıyor olacaktım imza verip yatmıyorum deyip çıkıyorum inşallah sonu hayırlı biter bir daha asla hamilelik düşünmüyorum hoş bunuda planlayarak yapmadım ama kendi hayatım da tehlikede... preeklampsi olunca maalesef. Çok isterdim rahat risksiz geçirmeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?