Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hepinize tekrar teşekkür ederim
İyiyim merak etmeyin. Üzüldüm tabi de bekleyip yaşayıp göreceğiz güzel günleri ama zamanı hemencecik olsaydı iyiydi
Uçak bileti aldım 270tl kk ile 6 taksit günü birlik Antep e gidiyorum gezeyim de geleyim. Gitmişken uçağa alınabilecek yemeklik yöresel şeyler alacağım.

Ne yapacaksın sadece gezmek için mi

Selam kızlar

eşim izinliydi bugün , uzun süredir gitmek istediğimiz bir yer vardı oraya gittik kahvaltı yaptık yürüdük güzel vakit geçirdik

94 tl yaptığımız kahvaltı
30 tl istanbul karta yükledik hepsini kullanmadık tabi

Dönüşte eşim berbere gitti biz oğlumla eve geldik

Akşam kaşarlı gözleme yapacağım yufka almıştım dolaptaydı, çayla yeriz

bugün ayrıca ev kirası ve kredi taksidi ödedim sabah gitmeden

birkaç gün içinde güzel bir planlama yapıp 2020 için hedefimi yazacağım , çok birikim olamayacak borçlardan dolayı ama elimizden geleni yapacağız tabi ki çocuğumuzun geleceği için

Bizde Mayıs gibi feraha çıkmış oluruz inşallah. Aslında bizi zorlayan bir şey yok ama manasız bir hareket oldu bu araba meselesi... Neyse sürdüğümüz kar artık alınmışa çare yok.
Öyle düşünme ya birikim oldu gibi düşün

Merhabalar evi süpürdüm sildim bir sürü kişi aradı hepsine tek tek cevap vermek zorunda kaldım yoruldum . 15:00 de markete gittim yine biri aradı şarjım bitti telefon kapandı . Marketten nar 2 çeşit elma , mandalina , çeri , havuç , roka , maydonoz , yeşil soğan , mantar , kırmızı biber , Patates , soğan , ıspanak , şekerpare , limon , tuzlu bir kurabiye aldım 60 TL ödedim eve geldim herşeyi yerleştirip yeşillikleri temizledim yıkadım yerleştirdim . Mantar sote yaptım ayran salata makarna yapacağım birazdan eşim çok yoğundu ondan geç kalacak diye makarnayı yapmadım daha . Biraz sancım var gibi uzandım

Maşallah zor olmuştur ayrılmak ben seneye başlarsam nerdeyse 1,5 yaşında olacak ama kime emanet edip bırakabilirim bilmiyorum yakınlardan iş yok.baskasina da guvenebilir miyim bilmiyorum.
Bizde 7,5 aylık olacağız geçtiğimiz aylar da hastalanmıştı ondan beri uyku düzenimiz kalmadı dişten de olabilir iki tane çıkarmıştı ama yine geliyor galiba.abisiyle yavaştan oyunlara başladılar.erken emeklemeye başladı mutfağı kurcalıyor :)

Bugün evi süpürdüm.camasir işlerini hallettim.aksam yemeğini hazırladım.esime sabahları yemesi için poğaça yaptım.bir tek ütüler kaldı onu da halledersem tamamdır.
Bugün sadece ödemeler yapıldı onun dışında harcama yok.birikim yok elde az bir nakit kaldı onunla idare etmeye çalışacağız amaç kk daha da kabartmamak

Ya sizin durum benimkinden zor, her sey iyiydi sadece yanlizlik vardi, preeklamsi yasayan arkadaslarim oldu, zor bir donem, Allah yardimciniz olsun, az kalmis insallah, saglicakla kucaginiza alin.

Haftasonu kalktiktan yatana kadar dogru duzgun oturmadim, sabah 7-7:30 ayaktayiz biz, bir cocuk bir bebek biraz yemek mutfak gun bitti, esim pazartesi sali kiza bakacagi icin haftasonu calisti, eve gelince de cocuklarla ilgilendi ben temizlik yaptim. Yarin aksam annem geliyor, cok mutluyum, ozledik, yine doldurmus bavullari :)
Bu siralar oglum her seyi soruyor, sabirla cevap vermeye calisiyorum, neden buyuk insanlar cocuklarin elini tutarmis (elini cok tutuyorum galiba), Turkiye`den gelecek olan ucak neden buyukmus de kucuk ucak gelemiyormuymus gibi gibi... Ucaga binersem elimi tut diyor, kardesimin elini kim tutacak diyor.
Ben dun kabak biber dolmasi yaptim, kucuk bir dencere de yaprak sardim, esim de bugun kiymali patates yapacakti, bitince ekleriz.

Selam yazamiyorum eşim hem rahatsız bi kac gundur hem anısıyla kapıştı ise gitmiyor bakalim nolcak kızlar bugun kaynanam geldi iki eltime kahvalti ettik sigara böreği vebpatayes kızartması yaptim önceki günde tatli yapmıştım gelin pastası ikram ettim kahve yanina üç dört dilim kaldı aksam disari ciktik e bebekten ikili ince pijama aldim oğlan bi cekcek araba aldik 40 tl verdik şoka girdik şampuan günlük süt kutu süt kekik muz 25 tl üzerine 7 tl ye el sabunu vardı faks ondan aldim azdı alacaktım fiyatı iyi geldi 33 tl verdim gunluk sütleri mayaladim yogurdum azdı yorgundum ilkkez menemen actim eşim a101 den pastırma sucuk almıştı onlardan koyarak menemen yaptim peynir zeytin yedik şükür yarın esime randevu aldım geçmeyen öksürük hirıltılı nefes sorunu var hala sigara icio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…