- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.581
Ondan hemen Umut beklemeyin zaten. Bizde de var Bir türlü çözülemiyor mübarek. Miras işleri çok karışıkBir eksiden kurtulsak duruma gore hareket edeceğiz esim de senin gibi düşünüyor parası olsa bugün hepsini kapatır çok rahatsız bu durumdan eşimin babadan kalma yerleri var bir türlü anlaşıp mutahite veremediler bir yapilsaydi hic sıkıntımız kalmazdı kapatırdık bu borcuda
kardesler arası sıkıntı yok bizimkilerde kayinpeder hepsine esit verdi tapulari var herkesin bunların sıkıntısı mutahitin az daire vermesiOndan hemen Umut beklemeyin zaten. Bizde de var Bir türlü çözülemiyor mübarek. Miras işleri çok karışık
Herkese günaydınlar kan sonucum öğleden sonra çıkacak inş güzel haberler veririm hepinize
Bende çok mutluyum teşekkür ediyorum darısı sizeÇok sevindim canım hamilesin galiba Allah cc hayırla kucağına almayı nasip etsin.
tuce_tuce Ev kredinizin bitmesine çok sevindim hayırlı olsun.
Bende bugün aidatı ödeyeceğim ama evde kalmış ne kadardı hatırlayamıyorum tabi kii. Araç kredisinin 4. taksiti var bizimde. Eşim biraz pişman oldu bu arabaya girdiğimize, bende ilerde satıp yazlık biryerden ufak da olsa bir arsa alırız diyorum iki taraftan da kalacak bir miras yok çünkü özellikle de eşim tarafından
Bende çok mutluyum teşekkür ediyorum darısı size
Bizim de elimizde bir şey kalmadı pek. Kk ile ayı döndürüyoruz. Pahalı her şey . Allah herkesin yardımcısı olsunGünaydın kızlar.Dün maaş yattı ödemelet borçlar derken bitti hemengeçim artık gerçekten çok zor
Canım bebek nasıl kaç aylık oldu neler yapıyormuzda öylemi oluyor ek gıdaya gecınce yersek ben de panik olmayayım ogrendıgım ıyı oldu
merhaba canım oğlusum ıyı nolsun cok sukur teyzesiCanım bebek nasıl kaç aylık oldu neler yapıyor
ÇekemiyormusEşimin postanede işi vardı doğum paramı da sormuş. Yatmış para.
Üzerini tamamlayıp hemen çeyrek altın aldıracağım eşime .
Kimliğimle eşim çekebiliyor mu bu parayı
yok sadece anne alabılıyor, esler harcayamasın diye guvence altına almıslarEşimin postanede işi vardı doğum paramı da sormuş. Yatmış para.
yok sadece anne alabılıyor, esler harcayamasın diye guvence altına almıslar
Allah kolaylık versin inşallah sağ sağlam kucağına alırsın.Ya bende ilk kızımı bırakıp hastaneye yatamıyorum doktorlara kalsa 3 haftadır hastanede yatıyor olacaktım imza verip yatmıyorum deyip çıkıyorum inşallah sonu hayırlı biter bir daha asla hamilelik düşünmüyorum hoş bunuda planlayarak yapmadım ama kendi hayatım da tehlikede... preeklampsi olunca maalesef. Çok isterdim rahat risksiz geçirmeyi..
kendin gitmelisin pureEşimin postanede işi vardı doğum paramı da sormuş. Yatmış para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?