Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ondan hemen Umut beklemeyin zaten. Bizde de var Bir türlü çözülemiyor mübarek. Miras işleri çok karışık

Herkese günaydınlar kan sonucum öğleden sonra çıkacak inş güzel haberler veririm hepinize

Çok sevindim canım hamilesin galiba Allah cc hayırla kucağına almayı nasip etsin.

tuce_tuce Ev kredinizin bitmesine çok sevindim hayırlı olsun.

Bende bugün aidatı ödeyeceğim ama evde kalmış ne kadardı hatırlayamıyorum tabi kii. Araç kredisinin 4. taksiti var bizimde. Eşim biraz pişman oldu bu arabaya girdiğimize, bende ilerde satıp yazlık biryerden ufak da olsa bir arsa alırız diyorum iki taraftan da kalacak bir miras yok çünkü özellikle de eşim tarafından

Bende çok mutluyum teşekkür ediyorum darısı size

Canım bebek nasıl kaç aylık oldu neler yapıyor
merhaba canım oğlusum ıyı nolsun cok sukur teyzesi
persembe günü 5aylık olacagız ınsAllah.
bugun ilk kez tam döndü
gündüz uykularımız epey az alıstırmaya calısıyorum ama hıc sevmıyor 5.45te kalkıyor aksam 7.5a kadar sadece 2saat uyuyor toplamda.gece de saat bası kalkıyor.cok sukur ama huzursuz bi bebek degıl.
ben de bir ay oldu ıse baslayalı süt izni sebebiyle oglene kadar calısıyorum
sen nasılsın bebısın nası o neler yapıyor

Allah kolaylık versin inşallah sağ sağlam kucağına alırsın.

mrb kızlar haftasonu sınavım vardı kızları anneme bırakmıştık cumartesi günü çıkmış sorulara çalıştım.Pazar günü sınavdan sonra gittik almaya at binmeye götürdük sağolsun abim bindirdi yiğenlerimide benim kızlarıda çok harcamalı geçmedi bugün kartları kredileri yatrdık binanın yakıt ve sıcak su parası ne kadar gelir belli değil eşim onu ayırcak ben eksik yatırdım kartı mecburen para kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…