- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.781
Basin sagolsunKizlar cok sevdigim bir arkadasimin vefat haberini aldim, daha 35 yasindaydi, kanserden vefat etti, dun annem geldi sevinemedim bile, sizler de bir Fatiha okuyabilirseniz cok sevinirim, Allah mekanini cennet eylesin.
Kızlar ne zamandır birikim topiklerindeydim ama bunu duymamıştım kuveyturkte özel kur varmış bankada 40 binden fazla altın ya da döviziniz varsa özel kur talebinde bulunabiliyormusuz. Ben bugün yaptırdım satarken sadece 50 kuruş fark aliyorlar. Alırkende kur fiyatından düşük fiyattan alıyorsun
[/QUOTE
kişiye özel hiç almadim ama muhasebede stajer ken muhasebedeki müdür talep ederdi bankadan özel kur diye çünkü yurt dışıyla çalışıyorduk parayı bozdururken iki üç bankadan fiyat alırdık en az 15 20 bin dolarvyada eoru olurdu tutarlar
Kizlar cok sevdigim bir arkadasimin vefat haberini aldim, daha 35 yasindaydi, kanserden vefat etti, dun annem geldi sevinemedim bile, sizler de bir Fatiha okuyabilirseniz cok sevinirim, Allah mekanini cennet eylesin.
Canım milk tea diye bir çay var çok güzel süt yapıyor tavsiye ederimBugun harcamali gecti kizlar. Yemegi disarda yedik 60 tl tuttu birde dogumdan sonra sut olsun diye hurma ve incir aldik cayin yaninada tatli aldik 95 tl toplamda 155 tl harcamamiz oldu.
Allah rahmet ailesine sabır versin.Gencecikmiş daha çok üzüldüm.Allah rahmet eylesinKizlar cok sevdigim bir arkadasimin vefat haberini aldim, daha 35 yasindaydi, kanserden vefat etti, dun annem geldi sevinemedim bile, sizler de bir Fatiha okuyabilirseniz cok sevinirim, Allah mekanini cennet eylesin.
Ben de ısrar ile bekliyorum bakıyorum 277 iken alsaymışım keşkeBen bekledikçe altın cıkıyorİnatla bekliyorum 15dk da bir kurlara bakıyorum alıp kurtulsam
alya çok fazla harcama yapıyorsunuz canımBen de ısrar ile bekliyorum bakıyorum 277 iken alsaymışım keşke
Bende ya baktım 277 dedim düşer yüksek 278 oldu bekliyorum az önce baktım 281 i görmüşBen de ısrar ile bekliyorum bakıyorum 277 iken alsaymışım keşke
Hayir yoktu, teselli mi bilmem ama arkasindan aglayacak kucuk bir cocugunun olmamisi iyi bir sey belki. Zaten kanser rahimde olunca, tedaviden dolayi anne olma sansini kaybetmisti. Arkadaslarla aramizda hatim yapiyoruz, elimizden duadan baska bir sey gelmiyor.Basin sagolsunCocuklari varmiydi.
Başınız sağolun Allah rahmet eylesin inşallah çok üzüldüm gencecik daha Arkasından dua okuyanı çok olsunKizlar cok sevdigim bir arkadasimin vefat haberini aldim, daha 35 yasindaydi, kanserden vefat etti, dun annem geldi sevinemedim bile, sizler de bir Fatiha okuyabilirseniz cok sevinirim, Allah mekanini cennet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?