Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar ne zamandır birikim topiklerindeydim ama bunu duymamıştım kuveyturkte özel kur varmış bankada 40 binden fazla altın ya da döviziniz varsa özel kur talebinde bulunabiliyormusuz. Ben bugün yaptırdım satarken sadece 50 kuruş fark aliyorlar. Alırkende kur fiyatından düşük fiyattan alıyorsun

Kizlar cok sevdigim bir arkadasimin vefat haberini aldim, daha 35 yasindaydi, kanserden vefat etti, dun annem geldi sevinemedim bile, sizler de bir Fatiha okuyabilirseniz cok sevinirim, Allah mekanini cennet eylesin.
başın sağolsun Allah rahmet eylesin gencecikmis daha ya

Bugun harcamali gecti kizlar. Yemegi disarda yedik 60 tl tuttu birde dogumdan sonra sut olsun diye hurma ve incir aldik cayin yaninada tatli aldik 95 tl toplamda 155 tl harcamamiz oldu.
Canım milk tea diye bir çay var çok güzel süt yapıyor tavsiye ederim

Kizlar cok sevdigim bir arkadasimin vefat haberini aldim, daha 35 yasindaydi, kanserden vefat etti, dun annem geldi sevinemedim bile, sizler de bir Fatiha okuyabilirseniz cok sevinirim, Allah mekanini cennet eylesin.
Allah rahmet ailesine sabır versin.Gencecikmiş daha çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin

Slm kızlar
Zaman yetmiyor çocuklarla
Yeni uyudular teli elime aldım
Bugün komsum davet etti oraya gittik kayinvalidemle güzel geçti birkaç arkadaş daha geldi oturduk yedik içtik evden çıkmıyordum günlerdir
Harcama yapmamaya çalışıyoruz toparlanmamiz lazim
Kızıma akika keseceğiz cumartesi 1000 tl kv verdiği para duruyor onunla yapacağız ertelemek istemiyorum

İyi akşamlar
Günü 230 lira ile kapattık bugün
Eşimin Carrefourdan aldıkları
Levrek balık
1 kg kıyma
Bütün tavuk
5 litre sıvı yağ
Mısır unu
2 paket süt
Kokteyl domates
Havuç
Patates
Mandalina
Yumurta
Peçete
El yıkama sabunu
kaşar peynir
Ve ekmek

Annemler akşam üstü uğradılar bize şimdi gittiler
Gelirken bir sürü şey getirmişler yine
Ayva reçeli
Kırma zeytin
Kıyma, kuşbaşı et
Meyve, sebze
Dondurulmuş bamya
“ kapya biber
Ve gözleme

Basin sagolsun Cocuklari varmiydi.
Hayir yoktu, teselli mi bilmem ama arkasindan aglayacak kucuk bir cocugunun olmamisi iyi bir sey belki. Zaten kanser rahimde olunca, tedaviden dolayi anne olma sansini kaybetmisti. Arkadaslarla aramizda hatim yapiyoruz, elimizden duadan baska bir sey gelmiyor.

Pazarda eşim 31 TL harcamış sadece meyve al demiştim markettede 10dan fazla harcanmıştır ekmek çocuklara günlük süt beslenme saati için küçük sütlerden ekmek çikolata almış bende 8 TL harcadım rulo peçe aldım

Başınız sağolun Allah rahmet eylesin inşallah çok üzüldüm gencecik daha Arkasından dua okuyanı çok olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…