- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.821
Değişiyor canım geçen bdv de konu vardı orada da hesapladılar ayrıca bende hesapladım bizimki mesela 1.6 seninki 1.95Değişmiyor tek fiyat doğalgaz.
Ya aç kapat yaparken fark ettim ki saat çok hızlı dönüyorsorma tugçe
bizimde en son fatura 328 tl geldi
sabah kapat akiam aç yaptık
bu ay hep açıktı sanırım 600 tl gelir
Elektiriğin degistigini biliyorum ama doğalgaz standart fiyat zannediyordum.Değişiyor canım geçen bdv de konu vardı orada da hesapladılar ayrıca bende hesapladım bizimki mesela 1.6 seninki 1.95
Elektiriğin degistigini biliyorum ama doğalgaz standart fiyat zannediyordum.
dogru dedin ben artık kapatmıyprumYa aç kapat yaparken fark ettim ki saat çok hızlı dönüyor
Yok yok değilmiş hatta Mersin de çok pahalıydı şaşırmıştımElektiriğin degistigini biliyorum ama doğalgaz standart fiyat zannediyordum.
Bende geçen sene hep öyle yaptım açıkçası bebekte yoktu şimdi açtım en düşükte yanıyor istemediğim zaman Petek sayısını azaltıyorum ancakdogru dedin ben artık kapatmıyprum
daha fazla yakıyor
En güzeli olmuyor pek annemle ben çok yoruluyoruz sürekli birşeylerle ilgileniyoruz o oturuyor annem birde ona laf yetiştiriyoren güzeli annenin yapması benim kv geldiğinde annem bişey yapacak olsa şöyle yapalım biz şöyle severiz şu tencerede pişirelim herşeye karışıyormuş annem en sonunda kızım bu oğlunun evi diyemi yapıyor anlamıyorum ben elimi neye atsam başka bişey söylüyor o geldiğinde ben çok gelmem gelirsemde bişey hazırlamam alınma gücenme bana böyle yapıyor baktığı 1 çocuk ben 4 tane büyüttüm bana akıl veriyor canımı sıkıyor demişti hiç unutmam.
Allah rahmet eylesinHayir yoktu, teselli mi bilmem ama arkasindan aglayacak kucuk bir cocugunun olmamisi iyi bir sey belki. Zaten kanser rahimde olunca, tedaviden dolayi anne olma sansini kaybetmisti. Arkadaslarla aramizda hatim yapiyoruz, elimizden duadan baska bir sey gelmiyor.
NeresiBizde 2.2 m3 fiyatı en çok biz ödüyoruz herhalde
Bizde 2.2 m3 fiyatı en çok biz ödüyoruz herhalde
Hemen yazayım canım Faturandaki ilk endeks son endeks birbirinden çıkartıyoruz aradaki farkı bulup fatura tutarına bölüyoruz metreküp fiyatını buluyoruz. Son faturadaki son endeks ile saatindeki endeksi çıkarıp metreküp birim fiyatı ile çarparsak harcadığımız tutar çıkıyortuce_tuce tuce sen bi ara fatura hesaplamayı yazmıştın sayfalarda aradım ama bulamadım rica etsem müsait olduğunda bi kez daha yazar mısın. Faturamı teyit etmek istiyorum
Hemen yazayım canım Faturandaki ilk endeks son endeks birbirinden çıkartıyoruz aradaki farkı bulup fatura tutarına bölüyoruz metreküp fiyatını buluyoruz. Son faturadaki son endeks ile saatindeki endeksi çıkarıp metreküp birim fiyatı ile çarparsak harcadığımız tutar çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?