- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #48.741
Herkes artık hiç birşeyle ilgilenemeyeceksin diyor püre bu kadar insan birşey biliyor sanırım diyorum artık . Birikimi ve burayı bırakmam asla . Burası bana çok iyi geliyor bir sürü şey öğrendim tecrübe ettim bu topik sayesinde çok teşekkür ediyorumYok yok bırakma burayı canim
Tamam zor.Gerçekten zor bebek bakımı,annelik.ama o kadarda abartmasınlarHerkes artık hiç birşeyle ilgilenemeyeceksin diyor püre bu kadar insan birşey biliyor sanırım diyorum artık . Birikimi ve burayı bırakmam asla . Burası bana çok iyi geliyor bir sürü şey öğrendim tecrübe ettim bu topik sayesinde çok teşekkür ediyorum
Benim anam nasıl bakmış bize ya diyorum bazen çevremdeki arkadaşlarımı dinleyinceTamam zor.Gerçekten zor bebek bakımı,annelik.ama o kadarda abartmasınlar
Yok canım parasının çokluğu değil eşim elinde ne varsa hepsini boğaza harcamayı ister öyle alışmış bende bu huyunu hiç sevmiyorum ama düzelmiyor bi türlü haftanın 3 günü gece çalışır evde yemek yemez ama buzdolabının mutlaka dolu görmek ister az biraz eksilsin hemen çene yapar alışveriş yap diye o yüzden birikimimiz çok az aldığımız boğaza gidiyorcanim ne is yapıyor esin parası çok sanırım
Geçmiş olsunGünaydın dün evdeydim akşam çok kötü oldum başım döndü midem bulandı titremeye başladım biraz kustum hafif geçer gibi oldu başımın agrısı sonra yine başladı mecburen agrı kesici aldım uzun zamandır içmiyordum. Öyle uyuyup kalmışım koltukta bugün daha iyiyim işe gidiyorum.
Demem artık canım gercekten her ay bi sey cikiyo aslinda biliyodum bisey olacağınıDüze çıktık deme ben ne zaman bu ay rahatız desem Birsey çıkıyor.Akısına bıraktım hesap kitap tutmuyor çünkü sağlık olsun
sağol canmGeçmiş olsun
aynen öyle bu ay iyiyiz hesaplar tuttu dediğimde mutlaka birden fazla bişey çıkıyor ekstra Rabbim sağlık huzur versin herşeyden önceDemem artık canım gercekten her ay bi sey cikiyo aslinda biliyodum bisey olacağını
Geçmiş olsun cnmGünaydın dün evdeydim akşam çok kötü oldum başım döndü midem bulandı titremeye başladım biraz kustum hafif geçer gibi oldu başımın agrısı sonra yine başladı mecburen agrı kesici aldım uzun zamandır içmiyordum. Öyle uyuyup kalmışım koltukta bugün daha iyiyim işe gidiyorum.
Aminn canım bu günümüze şüküraynen öyle bu ay iyiyiz hesaplar tuttu dediğimde mutlaka birden fazla bişey çıkıyor ekstra Rabbim sağlık huzur versin herşeyden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?