Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok yok bırakma burayı canim
Herkes artık hiç birşeyle ilgilenemeyeceksin diyor püre bu kadar insan birşey biliyor sanırım diyorum artık . Birikimi ve burayı bırakmam asla . Burası bana çok iyi geliyor bir sürü şey öğrendim tecrübe ettim bu topik sayesinde çok teşekkür ediyorum

Tamam zor.Gerçekten zor bebek bakımı,annelik.ama o kadarda abartmasınlar

canim ne is yapıyor esin parası çok sanırım
Yok canım parasının çokluğu değil eşim elinde ne varsa hepsini boğaza harcamayı ister öyle alışmış bende bu huyunu hiç sevmiyorum ama düzelmiyor bi türlü haftanın 3 günü gece çalışır evde yemek yemez ama buzdolabının mutlaka dolu görmek ister az biraz eksilsin hemen çene yapar alışveriş yap diye o yüzden birikimimiz çok az aldığımız boğaza gidiyor

Son düzenleme:
Bu arada bende 2019 da neler yaptık anlatayım bakalım

87 grm toplamda altın yaptım
21 gramını babama borç verdim

10 sene önce kaynıma 35 grm altın borç vermiştim 15 gramını yaptırdı inşallah 20 gramını da en kısa zamanda yaptırır

Şu anda elimde toplam 81 grm var

Buzdolabı aldım 3.500 TL 1000 TL borcu kaldı
1800 TL derin dondurucu aldım

İnşallah 2020 hepimize gönlünde ne isteği varsa gerçekleştirir

Günaydın dün evdeydim akşam çok kötü oldum başım döndü midem bulandı titremeye başladım biraz kustum hafif geçer gibi oldu başımın agrısı sonra yine başladı mecburen agrı kesici aldım uzun zamandır içmiyordum. Öyle uyuyup kalmışım koltukta bugün daha iyiyim işe gidiyorum.

Geçmiş olsun

Günaydınlar
Dün markete uğradık
1 karnıbahar
3 turp
3 deveci armut
2 bağ ıspanak
5li petibör biskuvi(evde bulunsun bişey yaparım diye aldim)
6 adet tavuk baget
2 adet kalcali but(corba yapiyorum haslayip didikleyip)
2 ekmek
75 tl gitti gerçekten hayat çok pahalı haftada 2-3kez markete uğruyoruz ve bu paraları ödüyoruz.
4aydir ilk kez tavuk aldım eve hamileligimden beri hiç almadık ve yapmadım.Halen ete dokunup pişiremiyorum.Dun eşim parca et çıkarttı doğradı haşladı bende eve gidince haşlanmış eti kavurdum.Esim yemek işinden kesinlikle anlamaz sofra kurar kaldırır,bulaşık toplar,kahvaltı hazırlayıp,yumurta haşlar,birde makarna haşlar, telefonda tarif ede ede yaptı Sağ olsun eti.Mutfagida havalandirmis iyice koku olmasın diye.

Gunaydin hanimlar bu sabah bende gectigimiz sene icin bir hesap yaptim baya masrafimiz olmus. Elimizde 105 bin tl vardi (altinlarim dahil) 165 bin tl babam borcsuz uzerine ekledi ev aldik. Bu yeni eve gectigimizden beri yaptigimiz masraflar soyle. 6000 tl lira kombi aldik taksit halinde odedik. 5500 tl yatak odasi aldik yine taksit seklinde odedik. Yaklasik 2000 tl abonelere gitti. 1000 tl ankastre. 1000 tl perde. 2000 liraya ogluma cifte vatandaslik icin pasaport cikarttik ankaraya git gel arti pasaport masrafi. 3500 tl oglumla iki ayligina yurt disina gittik ailemin yanina. 600 kusur arabanin sigortasi icin verdik. 2500 tl karadeniz turu yaptik. 10000 tl arabanin taksitlerini odedik. 3000 tl cam balkon yaptirdik. Eve yatirdigimiz para ve ufak tefekler disinda 37 bin tl masrafimiz olmus. Gectigimiz sene tek kurus bile biriktiremedik bu yuzden Onumuzdeki yil onemli birsey cikmazsa buyuk harcama olarak cocuk odasina gardrop ve ikinci bebege pasaport disinda buyuk masrafimiz gorunmuyor gibi. Gerci ikinci bebegin masraflari olacak bu sefer ama Allah bereketini verir insallah. Bir ihtimal bir ayligina yine yurt disina gidebilirim. Orda dogup buyudugum icin ozluyorum uzun sure gitmedigim zaman kendimi kotu hissediyorum. Bakalim butcemiz el verirse. Bunun yani sira araba taksiti odemeye devam. Allah herkesin evini bereketlendirsin cocuklarimiza eslerimize ailelerimize ve bize saglik sihhat versin.

Geçmiş olsun cnm

Herkese günaydınlar benim 2019 senem beni hem maddi olarak hem psikolojik olarak zorlayıcı geçti. Birikimimiz 500dolar oldu bu sene.
pure hazel cnm 2020 hedefimiz kk ile benzin market ve genel ihtiyaç dışında bir şey almamak. Kk ım giyim taksitleri ile dolu nisana kadar.
bankadaki altın hesabıma gr altın olarak birikim yapmaya karar verdim.
20gr altın Bankada ve 20 tane çeyrek fiziki olarak yazabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…