- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.081
Benim ki eder. Benden de güzel yapar iş hatta.Kızlar eşleriniz ev işi konusunda nasıllar? Yardım ediyorlarmı ne bileyim kendiliğinden çamaşırları makinaya atıyorlarmı mesela.Herşeyi düşünmekten yoruldum da
Peki işi sizmi söylüyorsunuz kendi kendine yaparmı? Yani yerlerin süpürülmesi gerektiğini düşünür mü falanBenim ki eder. Benden de güzel yapar iş hatta.
Ama doğumdan sonra yardımcı aliyoruz haftada bir. Genel temizlik ,çamaşır, ütü...
Geriye pek birşey kalmiyor
Herşey çok güzel olacak eminim çok teşekkür ediyorum Kızlar burayı okuduğum zaman kendimi daha iyi hissediyorumSabah uyanır uyanmaz aklıma sen düştün boşuna değilmiş :)
herşey güzel olacak hiç merak etme ve sakin kalmaya çalış
oğluşuna kavuşmaya çok az kaldı inşallah sağlıklı güzel doğumların olsun canım benim
Stres yapma tucecim.Herşey çok güzel olacak eminim çok teşekkür ediyorum Kızlar burayı okuduğum zaman kendimi daha iyi hissediyorum
Mesela oğlan odasına dağıtmış ikisi beraber toparlar sonra kendisi süpürür ben söylemeden.Peki işi sizmi söylüyorsunuz kendi kendine yaparmı? Yani yerlerin süpürülmesi gerektiğini düşünür mü falan
Benim eşim hasta olmadığım takdirde iş yapmaz canım zaten kendisi yoğun çalışıyor bende evdeyim o yüzden yardım istememKızlar eşleriniz ev işi konusunda nasıllar? Yardım ediyorlarmı ne bileyim kendiliğinden çamaşırları makinaya atıyorlarmı mesela.Herşeyi düşünmekten yoruldum da
Kv strese sokuyor pure ya Sürekli bir bakma halinde giydiğime karışıyor filan geriyor insanıStres yapma tucecim.
Kaç yaşında yakalandı.
Hastanede yattı mı kilo verdi mi.
Süreci nasıl atlattiniz
Kızlar eşleriniz ev işi konusunda nasıllar? Yardım ediyorlarmı ne bileyim kendiliğinden çamaşırları makinaya atıyorlarmı mesela.Herşeyi düşünmekten yoruldum da
Benim de derdim aynıydı, söylemeden yapmazdı. Sonra dedim aman buna mı takılıcaz en azından yapıyorKızlar benim eşim ne dersem yapar.Ama işte benim problemim de bu ben nasılki evin süpürülmesi gerektiğini fark ediyorsam ondanda bekliyorum.Çokmu şey bekliyorum anlamadım.Bu konu iyice moralimi bozuyor.Eşimle konuşunca ne istiyorsunda yapmıyorum diyor.Ne bileyim ya of çıldırıcam
Elektrik faturası 185 gelmiş ben en az 250 bekliyordum şaşırdım
BiZde yemek hariç evde her iş ortak yapılır kim denk gelirse o yapar. Ben yardım istemem kendiliğinden bu durum böyledir
ayy bu soruyu ustume alınıyorumPeki işi sizmi söylüyorsunuz kendi kendine yaparmı? Yani yerlerin süpürülmesi gerektiğini düşünür mü falan
Kızlar benim eşim ne dersem yapar.Ama işte benim problemim de bu ben nasılki evin süpürülmesi gerektiğini fark ediyorsam ondanda bekliyorum.Çokmu şey bekliyorum anlamadım.Bu konu iyice moralimi bozuyor.Eşimle konuşunca ne istiyorsunda yapmıyorum diyor.Ne bileyim ya of çıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?