Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar eşleriniz ev işi konusunda nasıllar? Yardım ediyorlarmı ne bileyim kendiliğinden çamaşırları makinaya atıyorlarmı mesela.Herşeyi düşünmekten yoruldum da
Benim ki eder. Benden de güzel yapar iş hatta.
Ama doğumdan sonra yardımcı aliyoruz haftada bir. Genel temizlik ,çamaşır, ütü...
Geriye pek birşey kalmiyor

Herşey çok güzel olacak eminim çok teşekkür ediyorum Kızlar burayı okuduğum zaman kendimi daha iyi hissediyorum

Peki işi sizmi söylüyorsunuz kendi kendine yaparmı? Yani yerlerin süpürülmesi gerektiğini düşünür mü falan
Mesela oğlan odasına dağıtmış ikisi beraber toparlar sonra kendisi süpürür ben söylemeden.
Ben bebeği emzirirken tezgahta bulaşık görünce makineye dizer.
Mesela sabah bulaşıkları raflara yerleştirmişti temiz bulaşıklari

Kızlar eşleriniz ev işi konusunda nasıllar? Yardım ediyorlarmı ne bileyim kendiliğinden çamaşırları makinaya atıyorlarmı mesela.Herşeyi düşünmekten yoruldum da
Benim eşim hasta olmadığım takdirde iş yapmaz canım zaten kendisi yoğun çalışıyor bende evdeyim o yüzden yardım istemem

Kaç yaşında yakalandı.
Hastanede yattı mı kilo verdi mi.
Süreci nasıl atlattiniz

1 buçuk yaşındaydı
Hastanede 1 gün boyunca kaldık akşama doğru çıktık serum takviyesi verildi, birkaç gün sonra ishal durmadığı için tekrar serum verildi
Halsizlik oluyor çocukta ve ağır bir ishal oluyor vücut susuz kalıyor devamlı serum takviyesi gerekiyor vs
1 hafta bu şekilde geçti daha sonra kendini biraz toparladı ama ishali 1 ay boyunca devam etti. Ki devamlı probiyotik takviyesi yapmama rağmen sindirim sisteminin düzelmesi çok uZun sürdü. Bu bile kötü etkiliyor çocuğu. Şimdiki aklım olsa kesinlikle yaptırırdım

Son düzenleme:

eşim her işi yapmayı bilir , ama ben şuan evde olduğum için gerek kalmıyor. Benim de böyle bir talebim yok çünkü yoğun çalışıyor.

Ama çalışıyor olsaydım kesinlikle iş bölümü yapardım eşimle. Hele de çocuk varsa.

Yardım denmesinden de hoşlanmıyorum evi beraber kullanıyorsak işleri de beraber yapmalıyız yardım değil iş bölümü .

Kızlar benim eşim ne dersem yapar.Ama işte benim problemim de bu ben nasılki evin süpürülmesi gerektiğini fark ediyorsam ondanda bekliyorum.Çokmu şey bekliyorum anlamadım.Bu konu iyice moralimi bozuyor.Eşimle konuşunca ne istiyorsunda yapmıyorum diyor.Ne bileyim ya of çıldırıcam

Benim de derdim aynıydı, söylemeden yapmazdı. Sonra dedim aman buna mı takılıcaz en azından yapıyor bekarken de annem bana kırk kez söylemeden kalkmazdım yerimden cezamı çekiyorum haha

Peki işi sizmi söylüyorsunuz kendi kendine yaparmı? Yani yerlerin süpürülmesi gerektiğini düşünür mü falan
ayy bu soruyu ustume alınıyorum
cunku tam benim esim
bi iş söyle harika yapar mesela süpürürmüsün desem mikroskopla bile toz bulamam amaa o arada atıyorum sandalye ortada duruyor asla kaldırmaz dıyoki sandalyeyi kaldır demedınki süpür dedin

tuce_tuce canım her sey cok guzel olacak ınsAllah haberını alınca ınan cok duygulandım kendı dogumum geldı aklıma, sancılarında en çok kendıne dua et en masum anların çok kıymetli dualarımız seninle

Canım erkeklerden o kadar bir performans beklememek lazım ev işi konusunda , sen diyicen o yapacak :)

kendiliğinden şurası tozlanmış süpüreyim yada çamaşır birikmiş atayım makineye diyen erkek gerçekten çok azdır. Eşleri böyle olan arkadaşlar çok şanslı

benimki de söylemeden yapmaz ama ben şunu yapıyorum sen de diğer işi yapar mısın diyince yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…