- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.101
Galiba ben çok şey bekliyorumCanım erkeklerden o kadar bir performans beklememek lazım ev işi konusunda , sen diyicen o yapacak :)
kendiliğinden şurası tozlanmış süpüreyim yada çamaşır birikmiş atayım makineye diyen erkek gerçekten çok azdır. Eşleri böyle olan arkadaşlar çok şanslı
benimki de söylemeden yapmaz ama ben şunu yapıyorum sen de diğer işi yapar mısın diyince yapar
Güzel haberler verirsin inşallah sağlıkla gelsin oğluşun aç gitme hastaneye karnını güzelce doyur lavman yapıyorlar zaten meryemana otu olsaydı ben koyardım suya acayip hızlandırdı benim ikincide açılmam ilkinde bulamamıştım ikincide arkadaşım getirdi. Bir avazda kurtarsın rabbimEşimin telefonunu ödedim 86 TL her zamanki gibi 30 TL fazla . Markette de 50 TL filan harcadık galiba hiç bakmadım . Eve geldik annem mercimek çorbası pişirdi bende çamaşır asıp çamaşır topladım . Pırasa pişirdik buz dolabında durur zeytinyağlı . Annem şimdi börek yapıyor hem yenir hem buzluğa kp filan gelince kahvaltıya çıkar dedik . Bende ütü yapayım ortadan kalksın
Amin inşallah canım hayırlısı ileGüzel haberler verirsin inşallah sağlıkla gelsin oğluşun aç gitme hastaneye karnını güzelce doyur lavman yapıyorlar zaten meryemana otu olsaydı ben koyardım suya acayip hızlandırdı benim ikincide açılmam ilkinde bulamamıştım ikincide arkadaşım getirdi. Bir avazda kurtarsın rabbim
Canım kaynanan ne yapıyor bu aradaEşimin telefonunu ödedim 86 TL her zamanki gibi 30 TL fazla . Markette de 50 TL filan harcadık galiba hiç bakmadım . Eve geldik annem mercimek çorbası pişirdi bende çamaşır asıp çamaşır topladım . Pırasa pişirdik buz dolabında durur zeytinyağlı . Annem şimdi börek yapıyor hem yenir hem buzluğa kp filan gelince kahvaltıya çıkar dedik . Bende ütü yapayım ortadan kalksın
Kız sen otursana artık yaaaaaaa hiç işin bitmiyorEşimin telefonunu ödedim 86 TL her zamanki gibi 30 TL fazla . Markette de 50 TL filan harcadık galiba hiç bakmadım . Eve geldik annem mercimek çorbası pişirdi bende çamaşır asıp çamaşır topladım . Pırasa pişirdik buz dolabında durur zeytinyağlı . Annem şimdi börek yapıyor hem yenir hem buzluğa kp filan gelince kahvaltıya çıkar dedik . Bende ütü yapayım ortadan kalksın
Oğlunun dizinin dibinde oturuyor öyle delirmemek elde değil cidden . Artık o yok gibi davranacağımCanım kaynanan ne yapıyor bu arada
Ev fabrika sanki durmadan çalışılıyor valla sinir oluyorum . Düzgün sancım gelse de doğursam artık bıktımKız sen otursana artık yaaaaaaa hiç işin bitmiyor
Kaynanan 40 in çıkana kadar duracak ki Tuğçe kayinbaban 42. Gün gelecekmiş yaEv fabrika sanki durmadan çalışılıyor valla sinir oluyorum . Düzgün sancım gelse de doğursam artık bıktım
Canım sen sadece bebeğini ve kendini düşün güzel bir doğum diliyorumOğlunun dizinin dibinde oturuyor öyle delirmemek elde değil cidden . Artık o yok gibi davranacağım
Onu bu evde durdurmayacağım çok net söylüyorumKaynanan 40 in çıkana kadar duracak ki Tuğçe kayinbaban 42. Gün gelecekmiş ya
Kamuda çalışıyorum memurumsirkencubin sen ne iş yapıyorsun . meslek
Değil Kırk gün on gün bile çekilmez öylesi. Bir işin ucundan tutmayacaksa zararı olacaksa yapabiliyorsan yollaman en mantıklısıOnu bu evde durdurmayacağım çok net söylüyorum
Annem bana kızdı git yat o zaman gelir oda yardıma diye öyle oturuyor ben geldim odama yattım çayını annem dolduruyor yada ben yada eşim yemeğini biz koyuyuz ya annem ya ben kesecem kendimi artık lütfen dua edin çok durumdayımDeğil Kırk gün on gün bile çekilmez öylesi. Bir işin ucundan tutmayacaksa zararı olacaksa yapabiliyorsan yollaman en mantıklısı
Tam çıldırmalık ya. Senin kv 40 gün sürecek bir tatil planı yapmışAnnem bana kızdı git yat o zaman gelir oda yardıma diye öyle oturuyor ben geldim odama yattım çayını annem dolduruyor yada ben yada eşim yemeğini biz koyuyuz ya annem ya ben kesecem kendimi artık lütfen dua edin çok durumdayım
Maldivler tuğçe resort 5 yıldızlı ultra herşey dahilTam çıldırmalık ya. Senin kv 40 gün sürecek bir tatil planı yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?