- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.041
arkadaşımın 6 tane varrrrBugunlerde cok acildik esimle baya harcama yaptik. 65 tl kuaoferde harcadim bugun sac kesim agda ve bebek patigi satiyorlardi bebis icin aldim bir cift. 190 tl bana ayakkabi aldik gectigimiz aylarda kendime bot almistim ana soyle kiskik rahat gunluk giyinebilecegim bir ayakkabim yoktu hepsi yazlik. Ortopedik guzel birseye benziyor. Eve donuste esim tatli aldi 10/12 tl filan tutmustur. Son iki gunum kaldi artik cok zorlaniyorum gucumun son noktasina geldim. Kaburga agrisi ellerimin agrisi agirlasmis olmam birde ustune oglumun yaramazligi bitkin dusurdu beni artik. Millet nasil 3/4 tane doguruyor hayret ediyorum.
Dusunuyoruz galiba Pure, yani sadece bana kalsa donmek daha agir basiyor ama esim donmek istemiyor, ben duygusal bakiyorum ozellikle ailem icin donmek istiyorum cunku onlar da donmemizi istiyor, cok arada kaliyorum, esim mantikli bakiyor, senin birincil ailen ben ve cocuklar diyor ki hakli, herkes boyle bir firsat ariyor sen kaciyorsun diyor.Zeynep Gulru oraya temelli yerleşmeyi düşünüyor musun.
Ben olsam kesinlikle dönmem.Dusunuyoruz galiba Pure, yani sadece bana kalsa donmek daha agir basiyor ama esim donmek istemiyor, ben duygusal bakiyorum ozellikle ailem icin donmek istiyorum cunku onlar da donmemizi istiyor, cok arada kaliyorum, esim mantikli bakiyor, senin birincil ailen ben ve cocuklar diyor ki hakli, herkes boyle bir firsat ariyor sen kaciyorsun diyor.
Hazir yeri gelmisken arkadaslara da sana da sorayim, siz olsaydiniz doner miydiniz? Isimiz gucumuz yerinde, sisteme alistik, yasam standartimiz iyi sayilir, irkciliga hic ugramadik, kotu bir olayla da karsilasmadik ama uzaklik olarak cok fena, her istediginde gidemiyorsun, ailemdeki cogu onemli olayi kaciriyorum. Bir de cocuklar bizim kulturumuzden ayri buyuyor, evde ne kadar ugrassam da okul ve cevre agir basiyor. Kendi cocugumun benimle ingilizce konusacagi aklima gelmezdi mesela.
Dusunuyoruz galiba Pure, yani sadece bana kalsa donmek daha agir basiyor ama esim donmek istemiyor, ben duygusal bakiyorum ozellikle ailem icin donmek istiyorum cunku onlar da donmemizi istiyor, cok arada kaliyorum, esim mantikli bakiyor, senin birincil ailen ben ve cocuklar diyor ki hakli, herkes boyle bir firsat ariyor sen kaciyorsun diyor.
Hazir yeri gelmisken arkadaslara da sana da sorayim, siz olsaydiniz doner miydiniz? Isimiz gucumuz yerinde, sisteme alistik, yasam standartimiz iyi sayilir, irkciliga hic ugramadik, kotu bir olayla da karsilasmadik ama uzaklik olarak cok fena, her istediginde gidemiyorsun, ailemdeki cogu onemli olayi kaciriyorum. Bir de cocuklar bizim kulturumuzden ayri buyuyor, evde ne kadar ugrassam da okul ve cevre agir basiyor. Kendi cocugumun benimle ingilizce konusacagi aklima gelmezdi mesela.
Canım sağ salim doğur inşallah güzel haberini bekliyoruz senindeBugunlerde cok acildik esimle baya harcama yaptik. 65 tl kuaoferde harcadim bugun sac kesim agda ve bebek patigi satiyorlardi bebis icin aldim bir cift. 190 tl bana ayakkabi aldik gectigimiz aylarda kendime bot almistim ana soyle kiskik rahat gunluk giyinebilecegim bir ayakkabim yoktu hepsi yazlik. Ortopedik guzel birseye benziyor. Eve donuste esim tatli aldi 10/12 tl filan tutmustur. Son iki gunum kaldi artik cok zorlaniyorum gucumun son noktasina geldim. Kaburga agrisi ellerimin agrisi agirlasmis olmam birde ustune oglumun yaramazligi bitkin dusurdu beni artik. Millet nasil 3/4 tane doguruyor hayret ediyorum.
Asla ve asla hatta katiyen dönmemDusunuyoruz galiba Pure, yani sadece bana kalsa donmek daha agir basiyor ama esim donmek istemiyor, ben duygusal bakiyorum ozellikle ailem icin donmek istiyorum cunku onlar da donmemizi istiyor, cok arada kaliyorum, esim mantikli bakiyor, senin birincil ailen ben ve cocuklar diyor ki hakli, herkes boyle bir firsat ariyor sen kaciyorsun diyor.
sağol canım
Yakalandılar mı peki rotaya. Oğlumda yaptırmadım 5 yaşını geçti şu an.Pure rotayı ben yaptırmadım hiçbir cocuguma ama pişmanım yaptır bence
Zaten çok gazlı bir bebek bir de aşıdan sonra çok huzursuzlaniyor deniliyor.
hastalıklarını ağır geçirdiler burası küçük bir yer gecirdilerse de bilmiyoruz küçük kızım 2 ay önce çok kötü hastalandı pişman oldum o yüzdenYakalandılar mı peki rotaya. Oğlumda yaptırmadım 5 yaşını geçti şu an.
Haklısın canım inşallah gönlüne göre olur herşeyBorç yapmadan halletmek istiyorum yoksa 1 sene kredi ile sıfıra da girebilirim. Hayatımdaki şeyleri de artık tamamen bebeğe endekslemek istemiyorum yoksa yüksekten düşüş kötü oluyor
Korkuyorum ben dehastalıklarını ağır geçirdiler burası küçük bir yer gecirdilerse de bilmiyoruz küçük kızım 2 ay önce çok kötü hastalandı pişman oldum o yüzden
sağlık ocağındaki hemşire ye sormuştum rota aşısını, zaten heryer hastane ve tedavisi olan bişey demişti, bende çok kararsızdım acaba yan etkisi olur mu diye.. sonra çevremdekilere sordum; herkes yaptırmam gerektiğini söyledi.Zaten çok gazlı bir bebek bir de aşıdan sonra çok huzursuzlaniyor deniliyor.
Gündemde sürekli aşının zararları konuşuluyor bir de.
Tüm aşıları yaptırıyorum ama özel aşılar konusunda da kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?