Bugün ne aldin kaç tl harcadin

arkadaşımın 6 tane varrrr

Zeynep Gulru oraya temelli yerleşmeyi düşünüyor musun.
Dusunuyoruz galiba Pure, yani sadece bana kalsa donmek daha agir basiyor ama esim donmek istemiyor, ben duygusal bakiyorum ozellikle ailem icin donmek istiyorum cunku onlar da donmemizi istiyor, cok arada kaliyorum, esim mantikli bakiyor, senin birincil ailen ben ve cocuklar diyor ki hakli, herkes boyle bir firsat ariyor sen kaciyorsun diyor.

Hazir yeri gelmisken arkadaslara da sana da sorayim, siz olsaydiniz doner miydiniz? Isimiz gucumuz yerinde, sisteme alistik, yasam standartimiz iyi sayilir, irkciliga hic ugramadik, kotu bir olayla da karsilasmadik ama uzaklik olarak cok fena, her istediginde gidemiyorsun, ailemdeki cogu onemli olayi kaciriyorum. Bir de cocuklar bizim kulturumuzden ayri buyuyor, evde ne kadar ugrassam da okul ve cevre agir basiyor. Kendi cocugumun benimle ingilizce konusacagi aklima gelmezdi mesela.

Ben olsam kesinlikle dönmem.
Haberlerden takip etmiyor musun hiç.
Buranın çivisi çıktı artık.

Öyle bir durumum olsa asla dönmem ama benim eşim yurtdışında yaşayamaz öyle bi memleket sevdalısı kendisi maalesef... zaten kamudayız dolayısıyla işimizi de taşıyamayız.

Canım sağ salim doğur inşallah güzel haberini bekliyoruz seninde
Asla ve asla hatta katiyen dönmem

Günaydın kızlar

Zeynolin44 geçmiş olsun

pure hazel rota aşısı için neden kararsızsın?
Zaten çok gazlı bir bebek bir de aşıdan sonra çok huzursuzlaniyor deniliyor.
Gündemde sürekli aşının zararları konuşuluyor bir de.
Tüm aşıları yaptırıyorum ama özel aşılar konusunda da kararsızım

Püre hazel 5 yıl önce ben de rotayı yaptırdım oğluma. Alerjiyi tetiklediğini öğrendikten sonra çok pişman oldum. Çünkü oğlumda sit proteini ve yumurta alerjisi cıktı 5.5 aylıkken. Şuan geçti ama yine de alerjik bünyeye sahip. Ama soylede bir durum gar geçen yıl okulda rota salgını oldu oğlum hiç etkilenmed.

Günaydın eşim simit pogaça falan almış 10 lira tutmuştur aldıkları dün çamaşır için sıvı deterjan ve çikolata almış 2 tane bitter çok seviyoruz ailecek 14 falanda o tutmuştur nöbette geldi kahvaltıyı hazırlamış beni uyandırdı kahvaltı yaptık uyumaya geçti bende ortalığı toplarım çamaşır yıkanacak en az 3 makina nevresinleri değiştircem 10 gün oldu hemen hemen

sağlık ocağındaki hemşire ye sormuştum rota aşısını, zaten heryer hastane ve tedavisi olan bişey demişti, bende çok kararsızdım acaba yan etkisi olur mu diye.. sonra çevremdekilere sordum; herkes yaptırmam gerektiğini söyledi.
Birde İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşıyoruz, avm ye falan gidiyoruz, sanırım risk alamam..
Pazartesi oğlum üç aylık oluyor, sağlık ocağına götüreceğiz. Giderken eczaneden alıp orda yaptıracğız.. fiyatını sorduk 280 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…