- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.441
Ev işi kesinleşince bozdursan daha iyi olmaz miEv alma durumumuz var kızlar mecburen 2017 yazından beri sakladığımız bilezikleri bozacağız. Ama evi almazsak bozduğum bileziklerin parasını gram yapıcam. Zarar eder miyim öyle olursa
tamamen sans meselesi canım bileziği aldıktan sonra altın duserde gram yaparsan zarar etmezsın veya gramı alıp degerlenince bozarsan da etmezsın.ama kısa surede bilezik boz sonra gram al sonra tekrar boz olursa zararlı olursun.Ev alma durumumuz var kızlar mecburen 2017 yazından beri sakladığımız bilezikleri bozacağız. Ama evi almazsak bozduğum bileziklerin parasını gram yapıcam. Zarar eder miyim öyle olursa
Şöyle ki, oturduğumuz lojman ihale ile satılıyor ve ihaleye katılabilmem için geçici teminat bedeli olarak bilezik bozdurucam. İhaleyi alırsak okey ama ihaleyi alamazsak para hesabımıza geri yatırılacak, gram hesabıma aktarıcam. Acaba zarar eder miyim diye düşünüyorum..Ev işi kesinleşince bozdursan daha iyi olmaz mi
Öyleyse tamamen şansa kalmış.Şöyle ki, oturduğumuz lojman ihale ile satılıyor ve ihaleye katılabilmem için geçici teminat bedeli olarak bilezik bozdurucam. İhaleyi alırsak okey ama ihaleyi alamazsak para hesabımıza geri yatırılacak, gram hesabıma aktarıcam. Acaba zarar eder miyim diye düşünüyorum..
Bizde geçen ay bilezik yaptık vizede 24 ayar fiyatından verdiler bende şaşırmıştım niye acaba demekki öyle oluyorYa bende onu soracaktım kuyumcuların hepsi aynı fiyatı verdi ama acaba kandirdilar mi beni bilezik 22 ayar ama satarken 24 ayardan sattılarBenim o zaman aklım neredeymiş sormamamisim da
260 kapalı çarşı fiyatiymis öyle söylüyorlar saterkenEdiyorlar tabiki.
Şuan 22ayar bilezik gramı 260 yazıyor
Ama 260a almazlar senden.daha düşük fiyat verirler
En az 5kuyumcuya sor derim . Farklı fiyat veriyorlar22 ayar bileziği kaçtan alıyor kuyumcular? Kuyumcudan kuyumcuya değişir mi sizce.
İşte bilezik uzun vadede satılmayacaksa kâr getiriyor.260 kapalı çarşı fiyatiymis öyle söylüyorlar saterken
Muhtemelen en iyi fiyatı bileziği yaptırdığım kuyumcu verir, öyle olmalı düşününce.En az 5kuyumcuya sor derim . Farklı fiyat veriyorlar
bencede haram oldu artık altınEvett.
Çeyrek 466
Haram 287
Bence gez .en son ona gitMuhtemelen en iyi fiyatı bileziği yaptırdığım kuyumcu verir, öyle olmalı düşününce.
allah korusun öyle demeyinSürekli boş boş alışveriş yapıyorum ve ihtiyacım olmayan 3-5 parça ürün aldım Zara online dan az önce, öleyim imşalla
Cnm yarım kg kiymaya bir çay kaşığı karabiber silmeBiraz müzelik bizim adam.
Yemek konusunda
bencede haram oldu artık altın
Ekran resmi aldım canim.tesekkurler.Cnm yarım kg kiymaya bir çay kaşığı karabiber silme
Bir silme çay kaşığı kırmızı biber
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı karbonat ustune az limon suyu diliyorum yumuşacık oluyor karbonatın
Tuz az ekmek içi galete unu sarımsak uç dış soğan ufak rendeliyorum bu kadar bide dinlendir vaktin varsa eğer yarım saat filan
Yumurta koymuyor musun. Ben bir tane koyarım mutlaka. Bir de iyi yoğurmak ve dinlendirmek dağılmayı önlüyor.Cnm yarım kg kiymaya bir çay kaşığı karabiber silme
Bir silme çay kaşığı kırmızı biber
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı karbonat ustune az limon suyu diliyorum yumuşacık oluyor karbonatın
Tuz az ekmek içi galete unu sarımsak uç dış soğan ufak rendeliyorum bu kadar bide dinlendir vaktin varsa eğer yarım saat filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?