- 7 Kasım 2017
- 16.745
- 40.983
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.481
Tabiki mutlaka git.Toplu tasima kullandın mı.Uyuz salgını mi varmış ki ya bende bu ara kaşıntı var hiç kaşıntı olmazdı vallahi aklımdan geçmedi değil inşallah uyuz falan olmamisimdir bir hastaneye falan gitsem iyi olacak çünkü ben kolay kolay kasinmam
Şehir dışına gitmiştim otobüsle o zamandan beri var bu kaşıntı kalabalık ortamda bulundum cenazeye gitmiştim ay inşallah uyuz falan değildir mutlaka gidicem doktoraTabiki mutlaka git.Toplu tasima kullandın mı.
Kıyafet denedin mi dışarda.
Kalabalık ortamlarda bunllundun mu.
geçmiş olsun önce sağlıkMerhabalar..
Harcamasiz gün demeyi çok isterdim ama evde temzilik var 90 tl bıraktım sabah eve.
Vücudumda kızlarıklar vardı dün Doktor cildiye görün dedi.
Gorumcem doktor ona resim attım gül hastalığı dedi
Pazartesi günü için ayrıntılı ult.randevusu aldık hocadan 400 tl
İl dışında olduğu için git gel yol masrafı ve yemek masrafida cabasi
Kısacası off offf diyorum.Insallah herşey güzel olur sağlıcakla kavusuruz oglusumuzada paralar bir şekilde ödenecek.
Sagolgeçmiş olsun önce sağlık
bende bugün başladım dün gecede nerdeyse hiç uyumadım.2gün yıllık izin aldım oğlanı Bugun yollamadım okula.Dün doktora götürdüm 67tl muayene 15tl ilaç 47lira yemek 94 lira Lego.
Bugun harcama yapmayız.Yarın meyve falan alacagım.Cuma gece eşim geliyor.Kuruyemş kahvaltılık yeşillik var onları almıştım meyve alırım biraz süt alırım belki yoğurt mayalarım yarın.
Tarhana corba
Ispanak
Köfte patates
Kabak tatlısı yaptım yarında yemekler yeter 2 gün yenir.
Kızlar ben döndüm geldimözledim valla girip çıkıyorum öyle ama okuyamadım pek . Herkese çok teşekkür ediyoruz oğlumla dün öğlen hastahaneden çıktık 1300 TL harcandı doktor çok iyiydi mesai dışında ekstra 500 TL alması lazımdı ama o an başka doğuma daha girdi sanırım ondan bilmiyorum almadı ayrıca gece yine geldi filan . Eve gelirken yine baygınlık geçiriyordum uçundan kurtuldum bu kez . Kv bebeğe şekerli su verelim sarılık olmasın diyip duruyor bende hayır diyorum öyle günler geçiyor
Sarılık olmaması için bol bol süt içecek bebek.sekerli su filan değil.Kızlar ben döndüm geldimözledim valla girip çıkıyorum öyle ama okuyamadım pek . Herkese çok teşekkür ediyoruz oğlumla dün öğlen hastahaneden çıktık 1300 TL harcandı doktor çok iyiydi mesai dışında ekstra 500 TL alması lazımdı ama o an başka doğuma daha girdi sanırım ondan bilmiyorum almadı ayrıca gece yine geldi filan . Eve gelirken yine baygınlık geçiriyordum uçundan kurtuldum bu kez . Kv bebeğe şekerli su verelim sarılık olmasın diyip duruyor bende hayır diyorum öyle günler geçiyor
Biliyorum vermezsin ama gizli felan verir allah korusun aman dikkat et kuzucugu da kokla bizim iciiinKızlar ben döndüm geldimözledim valla girip çıkıyorum öyle ama okuyamadım pek . Herkese çok teşekkür ediyoruz oğlumla dün öğlen hastahaneden çıktık 1300 TL harcandı doktor çok iyiydi mesai dışında ekstra 500 TL alması lazımdı ama o an başka doğuma daha girdi sanırım ondan bilmiyorum almadı ayrıca gece yine geldi filan . Eve gelirken yine baygınlık geçiriyordum uçundan kurtuldum bu kez . Kv bebeğe şekerli su verelim sarılık olmasın diyip duruyor bende hayır diyorum öyle günler geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?