Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Senin kuyumcu cok iyi hiç kar almıyor nerdeyse buradaki kuyumcular baya alıyor

Aynen öyle benimde niyetim bı aksilik olmazsa uzun vadede biriktirmek istiyorum iki yıl önce 850 liradan cumhuriyet altını almıştım 1,5 yıl sonra 1500 den bozduk nerdeyse iki kati bu gidişle altında alamayacagiz ama olsun en azından gram alırız

Yumurta koymuyor musun. Ben bir tane koyarım mutlaka. Bir de iyi yoğurmak ve dinlendirmek dağılmayı önlüyor.
Koymuyorum cnm hiç dağılmaz tabiki dinlenince güzel oluyor şekil verip difrize atarım hazirca kizarttirim
Hatta akşam patatesli köfte fırında yaptım

Altın almak hayal oldu para filan birikmiyor

Evet bende mustela ve
Emzirme yastığı almadım ama babynest set sipariş etmiş Görümcem onun içinden çıkarmı bilmiyorum Benim baktigim setlerde emzirme yastığı,pike,normal yastık,çanta,emzirme önlüğü v.s vardı.gorumcemin attığı fotoğraftada var görünüyordu ama içeriğini kendisi mi belirlerledi bilmiyorum.reflu yatagida da henüz karar veremedim.termoslu sırt çantası alacağım bende onu yurt dışı sitesinden beğendik önümüzdeki ay alacağız bikac parca bişey daha var ileriye dönük beğendiğimiz hepsini toplu sipariş edicez.
Bugün kontrolüm vardı ilçede yaşadığımız için ayrıntılı için en yakin ildeki ünv.hatastanesinde bir tane prof.onerdi birde radyolog ismi verdi istediğinden randevu alıp yaptır dedi eşim prof.gideriz dedi.yarin arayacagiz randevu için.
Birde benim plesenta aşağıda benim eğer çıkmazsa yine o prof.icin ünv.hastanesine sevk edebilirim dedi.burada ki hastanede doğuma alamayabilrim dedi.

Sıfır harcama ile günü kapadım

yemekte köfte bulgur pilavı Yoğurtlu köz patlıcan ve kırmızı lahana salatası yaptım

oğlana yoğurt mayaladım

başka da bişi yapmadım valla. Akşam banyo yaptırıp uyuttum oğlanı

yarın temizlik ve çamaşır işlerini halledeceğim

iyi akşamlar herkese

Yilbasinda neler yapacaksınız kızlar.
Biz bebişten dolayı evdeyiz bu yıl.
Malum hastalık vs olmasın. Gürültüyu çekemez çok küçük.
Misafir de kabul etmiyoruz yani kimseye buyrun gelin demedik.bebekten dolayı kimdse de teklif etmedi.

Ben seviyorum yılbaşı gecelerini.o atmosferi. Keşke Avrupa'da olsak daha eğlenceli olurdu.
Bu yıl ağaç süsleyecegiz. Kahvaltıdan sonra alışverişe gideceğiz bakalım.

günaydın dün bebek görmeye gittik 50 tlye kıyafet aldım anneme verdim 50 tl pestil ve gün kurusu almış abim ne kadar aldı bilmiyorum ona da zorla 50 tl verdim biraz pestil ve gün kurusunu biraz fazla aldım çok severim.

Ayrıca uyuz salgınından dolayı dışarı cikmaya çok tedirginim.
Uyuz salgını mi varmış ki ya bende bu ara kaşıntı var hiç kaşıntı olmazdı vallahi aklımdan geçmedi değil inşallah uyuz falan olmamisimdir bir hastaneye falan gitsem iyi olacak çünkü ben kolay kolay kasinmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…