- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.461
Alış 260 satış 262 yazıyor ama İnsaallah 260 dan dusuk almıyorlardırEdiyorlar tabiki.
Şuan 22ayar bilezik gramı 260 yazıyor
Ama 260a almazlar senden.daha düşük fiyat verirler
Galiba bende başka kuyumculara da sormuştumBizde geçen ay bilezik yaptık vizede 24 ayar fiyatından verdiler bende şaşırmıştım niye acaba demekki öyle oluyor
Senin kuyumcu cok iyi hiç kar almıyor nerdeyse buradaki kuyumcular baya alıyorİşte bilezik uzun vadede satılmayacaksa kâr getiriyor.
3/5 ay içinde satilacaksa bulasmamak lazım.
Çeyrek altın daha kârlı.
Benim kuyumcu 3lira fark alıyor çeyrek altında mesela.
Bugün aradım çeyrek 463 dedi.
Satacak olsam 460dan alacakti
Tamam geri aldım, ölmüyüm de en kötü iade ederim artıkallah korusun öyle demeyin
Ya genelde 3liradir çeyrek altında alış satos farkiSenin kuyumcu cok iyi hiç kar almıyor nerdeyse buradaki kuyumcular baya alıyor
Aynen öyle benimde niyetim bı aksilik olmazsa uzun vadede biriktirmek istiyorum iki yıl önce 850 liradan cumhuriyet altını almıştım 1,5 yıl sonra 1500 den bozduk nerdeyse iki kati bu gidişle altında alamayacagiz ama olsun en azından gram alırızİşte bilezik uzun vadede satılmayacaksa kâr getiriyor.
3/5 ay içinde satilacaksa bulasmamak lazım.
Çeyrek altın daha kârlı.
Benim kuyumcu 3lira fark alıyor çeyrek altında mesela.
Bugün aradım çeyrek 463 dedi.
Satacak olsam 460dan alacakti
Koymuyorum cnm hiç dağılmaz tabiki dinlenince güzel oluyor şekil verip difrize atarım hazirca kizarttirimYumurta koymuyor musun. Ben bir tane koyarım mutlaka. Bir de iyi yoğurmak ve dinlendirmek dağılmayı önlüyor.
Evet bende mustela veCanım Sudocrem etkili bir krem ama koruma amaçlı kullanmak için bence içinde kimyasal olmayanlardan al mustella yada desitin gibi. Sudocrem yada hematen gibi kremleri de pişik olursa kullanırsınız bence
Yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun, Allah bebekleriniize sağlıklı, şanslı , huzurlu güzel ömür versin. .
Emzirme yastığı almadım ama babynest set sipariş etmiş Görümcem onun içinden çıkarmı bilmiyorum Benim baktigim setlerde emzirme yastığı,pike,normal yastık,çanta,emzirme önlüğü v.s vardı.gorumcemin attığı fotoğraftada var görünüyordu ama içeriğini kendisi mi belirlerledi bilmiyorum.reflu yatagida da henüz karar veremedim.termoslu sırt çantası alacağım bende onu yurt dışı sitesinden beğendik önümüzdeki ay alacağız bikac parca bişey daha var ileriye dönük beğendiğimiz hepsini toplu sipariş edicez.Bitirmişsin sende son aylara bırakmak istemedim şükür bitti reflü yatagı ve emzirme yastığı çok rahat oluyomuş var mı bilmiyorum.termoslu bebek bakım cantalarından aldım bugün gittigidiyorda 69a gördüm almıştım artık burun aspitatörü yerinw çocuk kendi kendine çıkarabilir diyor ne kadar dogru bişmiyorum ilk dogdugunda amniyo sıvısından sonra hava kuru geliyor diyor.ayrıntılı için gün aldın mı
Bunlarida not alıyorum simdiemzirme sütyeni pentiden aldım bi krem bi siyah tepe tepe kullandım valla canım.
lohusa pedi de depend aldım ck memnun kaldım
Kızlar bana dağılmayan bir köfte tarifi verir misiniz.
Birkaç defadır dağılıyor benimkiler tutturamiyorum
Uyuz salgını mi varmış ki ya bende bu ara kaşıntı var hiç kaşıntı olmazdı vallahi aklımdan geçmedi değil inşallah uyuz falan olmamisimdir bir hastaneye falan gitsem iyi olacak çünkü ben kolay kolay kasinmamAyrıca uyuz salgınından dolayı dışarı cikmaya çok tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?